120 членове. Толкова вече има Сдружение “ПФК Ботев”, показа проверка на PlovdivDerby.com. Около половината от тези членове са нови и са подали заявления за включване в структурата в последните дни. Както вече е известно, в неделя от 10:00 часа ще се проведе Общо събрание на Сдружението, което се очаква да бъде доста интересно. Събранието ще се проведе в залата за пресконференции на базата на канарчетата в квартал Коматево.

26 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    8

    Заеби нашите заплати. Важното е Сдружението да си прибере парите.
    Или забравихте как пуснахте официална декларация до Христолов, че е забравил да ви плати 500-те лева за месеца. Прецедент във фенството беше това. Поне в нещо да сте меподражаеми.
    И тия същите сега пак лапат от глупаци като вас и вие си ги търпите.
    Пълни малоумници!

  2. 6
    8

    Сопотския цирк не спира да ни забавлява. Утре към колко ще е декларацията?

  3. 14
    9

    Какво бъдеще какви 5 лева …… Само с искане не става !Ако бил построен Колежа щял да се пука от шевове … Само глупости и нищо друго…Защо тогава на финала на Купат на България не успяхме да напълним сектора и ни се провали хореографията ????Това не е Коматево и мач срещу Монтана.А финал за купа и ние пак се изложихме !Докато не си оправим публиката и най вече онея фенчета който се мислят за много големи и скачат на бой на хора който дори не са от публиката ще си останем на тва полужение.Па вие си прайте декларация и срещи.Изгонихте Чандъров , а искате стадион ! Е НЕ СТАВА.Самуилов няма как да ни оправи !Както викат нашите приятелки от Лаута – Фалит и Закривай !

  4. 14
    7

    Ава ей мои братя кайнари…..призовавам ва да са фатим като юмрук и какуйто и да става да я само с непарични средства ба да гоейба.

  5. 14
    8

    Братя кънарйе, Ще се съберем, ще апнем , ще пийнем, пък каквото това е. Аййй кънарйеее

  6. 15
    10

    Ний наЩа фракция сми 20 човека! Жъ додиме със срямналийскити бултри. Жъ съ Чаками на турския ристурант. Ай кънарьиие!

  7. 14
    10

    Аз без пуканки не идвам!!! Сигурен съм, че шоуто на циркаджиите от ръководството е гарантирано! Дано поне бирата да е безплатна, че да има келепир от цялата работа.

  8. 17
    25

    от Сряма сме 15 нови членове . Срямналий викаме Ботев !

  9. 14
    34

    120 човека с костюми в сдружението. 100 човека чистиха Гомнежа и това е. 200 човека. На Коматево и толкова не могат да се съберат. Едната трибуна отдясно винаги празна.

      • 5
        4

        Ко шъ го закриваш,то е ЗАЛИЧЕНО!!Ето-Собственикът на Велбъжд кн, Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив).[2] На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на Локомотив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.”Ега си трагедията!!!!

        • 2
          2

          1912г.-2010г.е закрит автентичния Ботев,запомни жълт идиот!.Историята и емблемата са в Крумово.От 2010г. сте създали едно недоразумение наречено Ботевъ(незнайно защо изписано с”Ъ”,което е изчистино от българската граматика през1944г.)!Разпадането наБотевъ сопот-коматево е неизбежен,имайки в предвид клиптоманското ви управление и идиотската ви фенска маса,като тебе!

  10. 17
    28

    Цирка предстои. Пригответе пуканки и кола

Коментарите са затворени