В пловдивския Ботев все по-сериозно обмислят зимна продажба на бразилския си нападател Фернандо Виана, пише sportal.bg, но не посочва източник. След като се разделиха с Омар Косоко и Виктор Генев, шефовете на “канарчетата” са решили да напълнят клубната каса и на полусезона. След Косоко Виана бе най-конвертируемият чужденец от състава, направил фурор с 6 мача в Лига Европа.

Трамплин за пласирането на Виана е привличането на сънародника му Густаво Афонсо. Той вече игра в контролата с Несебър, спечелена с 3:1, и остави отлични впечатления с техническите си умения.

По същия начин Виана замени в схемата на “жълто-черните” продадения на Лудогорец Жоао Пауло. Затова и близки до тима са на мнение, че привличането на Афонсо е подготовка за трансфер на Фернандо Виана.

24 КОМЕНТАРИ

  1. 11
    3

    Така се продава куц кон… Истината е, че той иска да се маха, а те лъжат за пред феновете

  2. 13
    10

    Що “братя” бе селчо? Значи и вие сте цигани?:::))))
    Много сте прости тва жълтурите ей!

  3. 15
    11

    1.План А -ако мое още нещо да опаричим, ще му вземем парите.
    2. План Б – БотевЬ 2018!

  4. 13
    16

    Махам се! Вмирисах се на оборска тор! Някви селяци мучат от трибуната. Все едно съм в зоопарка. Чувам че и пари няма. Чао селяци!

  5. 9
    10

    Omrazna mi ot tezi PUMACII! Omrazna mi ot vonqta na ovcharnika,omrazna mi ot potni,vmirusani I nekapani selqnii,omrazna mi da ni lajat I nas,che shte ima Kolej,a to si e samoo KOPNEJ. . . imrazni MI. .

  6. 16
    11

    НЕ се притеснявайте, мангали, при нас заплати ще има. А вие кой ще продадете и кога ще ви плаща Крюшо?

  7. 15
    18

    Катуна се разпада. Ачо сълзата и Сдружението ще имат някои лев да похарчат, докато лъжат жълтите глупаци, че ще им вдигнат стадион

  8. 12
    17

    Тръгвам си. Писна ми на село. Тука нищо не става.

  9. 19
    11

    МИРИЗЛИВИТЕ ОТ ЗАДНИЯ ДВОР НА ВСИ , ПАК ЗАПОЧНАХА ДА КОПАЯТ ЧУЖД ГРОБ , ДА ВНИМАВАТ , ЧЕ ПОЧВАТА Е МНОГО ХЛЪЗГАВА …..

    • 8
      18

      Ще се радвам,защото вие не заслужавате никакво уважение заради цялостното поведение от много години на ръководството ви публиката ви!Генев ви държеше защитата ви ,като ви напусна започнахте с жлъчните плюнки,сега за Виана,голмайстора ви същото отношение?!Явно простотията ви е уникална сельо!,Затова с нетърпение чакам разпада ви!Сълза от радост ще отровна!

      • 6
        9

        ХА ХА ХА ПО-ПРОСТИ ОТ МАНГАЛИТЕ НЯМА НА СВЕТА .

  10. 24
    8

    Какво взехте да разпродавате кой ще играе? Така ли ще градите отбор ? Не виждам с това управление да влезем и в 10-та другите градят отбори нашите само ги пускат без пари или за жълти стотинки ! Срамна работа !

  11. 23
    23

    Камбаненият звън се чува все по-ясно и по-ясно.

    • 7
      3

      Тоя звън ЗВЪНТИ в куфалицата ти минимум от 15 години. Ту се усилва, ту след хапче намалява!
      Днес пи ли си хапчетата?

    • 24
      15

      Цигански мечти! Това го слушам четвърта година, и вместо да изчезнат вдигнаха две купи а аз едвам събирам за заплати!

    • 20
      7

      Вие кога ще продадете някой…….да ама кой ,то всичко е посредствено.Крушо гледа и си прави сметка.Успехи никакви,приходи от билети никакви,продажба на футболисти никакви.Само да наливаш в гей дружинката не става.

Коментарите са затворени