“Клуба на привържениците на Ботев Пловдив” и обединени фракции “Бултрас” излязоха с позиция, в която заявяват, че свалят доверието си от УС на Сдружение “ПФК” Ботев, което на практика е собственик на клуба и оперативното ръководство на футболния клуб. Двете организации в същото време обявиха пълната си подкрепа към спортно-техническото ръководство.

Уважаеми ботевисти, приятели,

изминаха повече от три години, откакто любимият ни клуб и верните му привърженици са далеч от дома си. Три години, изпълнени с очаквания, дати, инвеститори, обещания, срещи, разяснения, цесии и какво ли още не. Липсваха единствено реалните действия и резултати.

Опитахме се да контактуваме с хората, поели ангажимент за завръщането ни на стадион „Христо Ботев” и разрешаването на основните пречки за това. Молихме, писахме покани, искахме да знаем какво се случва. Не получихме нито един смислен отговор, дори напоследък не получихме и желание за среща. Може би, защото обещанията свършиха. Свърши и нашето търпение.

„Клуб на привържениците на Ботев Пловдив“ и обединени фракции „Бултрас“ застават пред Вас с цялата си отговорност и загриженост за съдбата на любимия ни клуб и заявяват, че свалят доверието си от Управителния съвет на Сдружение „ПФК Ботев“ и оперативното ръководство на футболния клуб.

Разбрахме, че има начини. Разбрахме, че има неизползвани възможности, разбрахме, че няма достатъчно хора в тези ръководства, подготвени и всеотдайни за постигане на основната и единствена цел – завръщането ни на стадион „Христо Ботев“.

„Клуб на привържениците на Ботев Пловдив“ и обединени фракции „Бултрас“  изразяват пълната си подкрепа към треньорското ръкововодство и футболистите от отбора и заявяват, че застават напълно и всеотдайно зад тях преди предстоящите важни битки на футболния терен.

КПБП
Бултрас

97 КОМЕНТАРИ

  1. 9
    12

    Ръждива арматура и бетон
    Ще си остане вашия стадион
    Вечно ще седите по селата
    И със турска сперма във устата…

    • 5
      3

      майка ти е с турска сперма в устата, щото я шибат турските тираджии за една лимонада.

  2. 8
    12

    пак ли ревете бе гадни турци ?яжте гомна,клошари

  3. 21
    9

    Кои са тия фенски организации? Ония дето не си ходят на трибуната, защото има плексиглас пред нея ли? А защо има плексиглас, а? Защото от “ГОЛЯМА ОБИЧ” хвърлят какво ли не, и ни наказват как ли не!?
    И после искат отчет! А бе туй българина, не се научи да не гледа в чуждото канче, еййй! Отчет се дава ПРЕД собственик! Купете си акции, присъствайте на събрания, искайте отчет! Голи сте като църковни мишки, а искате отчет.

    Поплювковци! Айде у лево!

  4. 10
    11

    Четейки радостните постове на циганите от лаута наистина гей бандата е голяма.

    • 7
      5

      Грешиш малоумни”бндитино”!Цигани в квартал Лаута няма,те са в Изгрев бойс Столипиново!

      • 2
        3

        Има и цял квартал римляни точно зад трибуна Истанбул на Г.омнежа, известен още като Колизеума! Една улица ги дели, на практика са си у тях си!

  5. 4
    1

    Ясно ли тЕ е? Не разбирам много от диалекти. Ще работя върху това. Обещавам. За твоя радост винаги съм защитавал селското стопанство в България. Бъди поне здрав. За умен е късно.

  6. 17
    4

    Един въпрос към управлението.Защо в клуба ,държат служител с финансови злоупотреби за около 20000 лева.Тази сума е установена преди 2 години.Не го гонят , явно ги е страх служителя да не се разприказва.

  7. 7
    10

    На майка ти оная работа е отговора на гатанката. Напикана и космясала. Ясно ли те е сега Център.

    • Аз не мразя никого. Задавам въпроси. А ти можеш ли да прочетеш на майка си всичко, което пишеш тук? Аз мога. Поздрави майка си. Съжалявам те.

  8. 15
    14

    Гатанка. Мъничко, мъничко,жълтичко и черничко, отдавна закрито,два пъти продадено, за сто години напред заложено. Що е то?

  9. 14
    10

    Каква е позицията на “феновете”? На стадиона на мач? 100 човека. Да съберем пари? 100 лева. Да почистим на Източен? 100 човека. Подписка? 10 хиляди. Във форума? Пак толкова. Изводът е?

    • 17
      6

      Забравих! На платена от клуба екскурзия до София? 400 човека. Глоба? 5000 лева. Без коментар. Честито!

    • 2
      3

      Забрави да споменеш дербито в Бургас? Погледни съотношението фенове на Ботев и Локо (5 към 1) и ако не те е срам продължавай да ръсиш мозък в темите на Ботев.

      • 1
        2

        А счупини муцуни и глътнати езици 50 жълти броя на нула черно-бели,т-а-а-а пак това ви чака жълти пъпуняци!

  10. 26
    15

    А, вие, тъпаци безмозъчни, къде бяхте като Цветан Василев буташе стадиона? Нали ви пита дали една по една трибуните или всички наведнъж. Като сте прости, сега всички ще теглим. Дейба и малоумниците. Буферите да не се обаждат, а да си гледат Крюшо, който катери върхове в Аржентина и не го ебе за нови футболисти и заплати.

  11. 26
    6

    МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ ЗАЩО КЛУБЪТ НА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА БОТЕВ ПЛОВДИВ И ОБЕДИНЕНИ ФРАКЦИИ БУЛТРАС СВАЛИХА ОФИЦИАЛНО ДОВЕРИЕТО СИ КЪМ РЪКОВОДСТВОТО НА КЛУБА И КЪМ УС НА СДРУЖЕНИЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ.

    Въпроси към ръководството на ПФК Ботев Пловдив.

    # КОЙ НЕ ЖЕЛАЕ ДА СЕ СЛУЧВАТ НЕЩАТА В КЛУБА?
    # КОЙ Е ЗАМЕСЕН В ОТКРОВЕНО СКАНДАЛНИ ПРАКТИКИ И ВРЕДИ НА КЛУБА?
    # КОЙ СЕ ОПИТВА ВСЯЧЕСКИ ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ Николай Киров И ЕКИПА МУ?
    # КОЙ НЕ ИСКА ДА ПУСНЕ КОКАЛА ВЪПРЕКИ ОЧЕВАДНИТЕ ОРГАНИЗАЦИОННИ ИЗДЪНКИ И ЛИПСАТА НА РАЗВИТИЕ ПО КОЛЕЖА

    Прости въпроси, на които всеки един мислещ ще може да даде отговор сам за себе си ако отговори на следните въпроси и идиотщини сътворени от спортно-техническо и финансово естество.

    СПОРТНО – ТЕХНИЧЕСКА ЧАСТ
    Цяло чудо е ,че на фона на пълната еснафщина в управлението успяхме да запишем 6 мача в Европа и да вземем Суперкупата. За жалост, не е чудо обаче, че сега се опитват да скроят шапката на може би най-свястното спортно ръководство, което сме имали в клуба (Николай Киров и Иван Кочев) от 36 години насам. Цяло чудо е ,че все още имаме колектив от играчи, който, виждате, започва да бива разбиван отвътре с интриги и аматьорски практики. Затова е редно да попитаме:

    – Чие решение бе или на кого му се свидеха 3000 – 4000 – 5000 лева за нощувка в хотел в София преди полета на отбора за мача в Израел? Всеки знае колко е важно да са отпочинали играчите при такива пътувания. На кого му се досвидя тази сума и накара тима да пътува през нощта за София?
    – Кой отговаря за правилното хранене и осигуряване на спортно-технически условия за отбора преди и след мача в Израел? Защо футболистите бяха хранени като туристи? Защо поради липсата на тренировъчен терен се наложи да се разтъпчат по плажа?
    – Кой нагласи дивотията с рейс до Истанбул, след това изпуснат полет до Тирана и спане по пейките на летището като номади?

    И на фона на тази тотална аматьорщина, отборът успя да елеминира евреите. Говорейки за възстановяване, на фона на тежката програма и на очевидните вече физически проблеми е редно да се попита:

    – На кого му се свидят 1000 – 2000 лева за функционални изследвания на футболистите?
    – И защо не се правят такива……да не би, защото се висят пари на няколкото лаборатории в града ?!?!?
    – На кого му се свидят пари за медикаменти? Та се налага играчите сами да си купуват? Нужно ли е да показваме касови бележки за бинтове?
    – На кого му се свидят пари за правилно хранене в базата? Въпреки желанието на спортните хора в клуба?

    Нещо още по-фрапантно:
    – Къде е компютърната система с коланите за хиляди левове? Продадена? Или развалена и на някой му се свидят пари, за да я оправи?

    А ако тръгнем да си говорим и за спортно-оперативни неща, направо ще се хванем за главата:

    – От колко време се знаеше,че на Виана работната виза изтича? И кой къде спеше за нейното подновяване?

    И за да станат нещата още по-скандални е време да се погледне и как се управлява финансово клуба

    ФИНАНСОВО – ОПЕРАТИВНА ЧАСТ
    Тук нещата си клонят направо към мазане на ските на Белия и ощетяване на клуба!

    – Кой решава на кои играчи да се плащат заплати избирателно, на кои да се плати частично и на кои нищо?

    – Кой разбива по този начин колектива, делейки на „свои“ и „чужди? Нов сценарии Пепо Пенчев и т.н. ли се търси, но този път да се махне неудобните Киров и Кочев?

    – Кой се прави на забравил и не е изплатил последната заплата на Жоао Пауло (въпреки напълно платените пари?)…. Или се действа „ карай да върви, може да забрави“

    – Кой и защо бави парите на Иво Димов и други мениджъри? Точно на Иво Димов, чиито играчи са в основата не само на хубавата ни игра, но и на финансови постъпления в клуба?!?

    – А впрочем къде са парите от Косоко? (за един приятел питам, на когото още не са му изплатени всички заплати; и за една лаборатория питам, която си чака парите от вече колко време……)

    – И защо на играчи ,чиито права държим частично и играят при нас плащаме пълни заплати, а на играчи, които ние преотстъпваме на други отбори пак НИЕ им плащаме пълните заплати?

    – Кой смени транспортната фирма Бумеранг предоставяща отлични автобуси на най-ниска цена/качество спрямо другите оферти с фирма “Стойчев”, която е с трагични превозни средстства?
    – Защо У19 пътуваха за мача с Левски миналата седмица в маршрутка за 25 човека БЕЗ КЛИМАТИК и 70 км по магистралата?…..
    – Защо “завръщането” на фирма “Стойчев” съвпада със завръщането на Йотков и то при положение, че вече споменахме за качество/цена на “Бумеранг” ?
    – И има ли случайна връзка ,че и при първия престой на Йотков в клуба пак бе фирма “Стойчев”?

    Всъщност май е най-добре да попитаме директно: “какви са зависимосттите между Иван Йотков и фирма “Стойчев”

    – Къде са парите, които родители платиха миналия сезон за екипировка на децата от школата (360 лева на дете, без двата елитни набора)?
    – Къде са близо 50 400 лева (ако приемем, че става дума за около 140 деца от въпросните групи)?
    – Може ли ръководството да покаже документация/фактури/разписки за изчистени задължения към Joma България?
    – Или сега тепърва ще се плащат (а парите на родителите за децата им (!!!) са някакси “усвоени”, “преразпределени”)

    ….защото Joma България още си чакат парите…

    И още един въпрос:

    – Готово ли е Ръководството да покаже колко билета са осчетоводени като “продадени” за мачовете в Бургас с Партизани, Бейтар и Маритимо???? Има фрапантни разминавания между осчетоводената бройка билети и реално присъстващите зрители.

    С това ръководство вървим към бездната. Време е за промяна. Редно е да подчертая че бизнес средите и администрацията демонстрират явно недоверие към същото ръководство.

    • 6
      10

      От поста разбирам, че транспортната фирма Бумеранг е предоставила отлични автобуси на най-ниска цена/качество, а не най ниска цена. Предполагам обаче ние търсим най ниска цена и дълго разсрочено плащане. В предвид изключително тежкото финансово наследство, породено от дълги периоди без собственик е цяло чудо, че започнахме зимата първенството, че завършихме миналия шампионат, че взехме лиценз за този шампионат, че взехме лиценз за ЕКТ, че започнахме този шампионат. Благодаря на хората, които направиха магия гореописаните неща да се случат. Знам, че тази истина не трябва да се пише, но не трябва да се прекалява с летенето в облаците.

  12. 16
    17

    Да поздравим черната гей банда с рефрена с който ги посрещат и изпращат на всеки стадион. Мощно ЦИГАНИ ЦИГАНИ ЦИГАНИ ЦИГАНИ ЦИГАНИ

  13. 11
    12

    Чакам с нетърпение най-щастливата дата всеки момент:Ботевъ2010

    • 9
      9

      Чакам с нетърпение най-щастливата дата всеки момент:Ботевъ2010-…?

  14. 21
    13

    Направихте пожар в дъждовно време, клубът го има игра в Европа, колко стадиона в България се построиха за последните 20 г ? От къде Палииски да ви даде 20млн ? Трябва бизнес стратегия с кредити и посещаемост а не плюнки и празно коматево. Объркахте я господа фракции и кпбпбпепбп.

  15. 8
    12

    ИЛИ ВСИЧКИ ЗАЕДНО НА КОЛЕЖА ИЛИ СИ ГНИЙТЕ В КОМАТЕВО !!!!!!!!!!

  16. 18
    11

    Мангалите от столипиново кръв серат. На прав път сме. Да живее Ботев

  17. 17
    30

    В Сопот се родихте, в Коматево ще умрете, турски мекерета! Цецо турчина дето ограби България ви беше идол безродници мръсни

    • 4
      3

      А ти,на Жоро жълтия педераст свирки да му правиш!

    • 5
      4

      От божйте ущи в твойта пазва кълнящ жълт пумак с крива глава

    • 3
      1

      Сигурно сте мазохисти,предупредих че видя ли такъв пост,поствам Д.В 102!Това за Сопот го има само в празните глави на гей бандата.А това за Кюстендил го има в съда,има протокол на общото събрание на акционерите!Ще ви напомня какво са решили на събранието,после и Д.В.Та- Собственикът на Велбъжд кн.Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив).[2] На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на Локомотив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО РЕГИСТРИРАНО ИМЕ заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.Ха добър ден!

      • 5
        1

        А СЛУЧАЙНО ДА ПОСТНЕШ УЧРЕДИТЕЛНИЯ ДОГОВОР ОТ 1912г ?
        ждал

      • 4
        1

        Много дрога ,много нещо,Боже,щом байрама мина,а теб Рачо ли си простачо ли си още те държи!Опростяваш с едни същипростотии(чел недочел,разбрал нищо неразбрал)повтаряш като папагал,то всъщност си такъв:жълт ,проскубан папагал!Виж се в огледалото и ще видиш,че е така!

  18. 26
    12

    И един съвет от съжаление – пишете си във вашият форум, не е необходимо да ни показвате колко дълбоко ви е вроден крадливо-кюнлийския манталитет, доказан през годините! А тези КПБП не молиха ли Чандъра да остане, след като ги беше нахокал и заявил абдикацията си в ситуацията с Жадното?! КПБП не бяха ли същите, които искаха 500 лв от селяка за присъствие и той ги отсвири! Или някоя друга авторитетна фракция беше, а? Както и да е…

    • 7
      7

      От кой да ми е простено, хаха! Глупак, хаха!

    • 11
      6

      Къв пловдивчанин си ти бе мангал кюстендилски? КПВП по времето на селския не съществуваше има го от 2 години и не е никаква фракция. Друго има ли смисъл да ти се отговаря? Радвам се че сте мангалите на България, черно-бели нещастни изтърсаци 🙂

      • 6
        5

        Анонимен ще си,та вие от гетото Изгрев бойс сте всичките черни,миризливо,грозни,тъпи и човек не може да ви различи,жълто олигофренче,а сте и 50000 цигани-мюсолмани!

        • 5
          2

          Една локолегенда каза-По голямата част от феновете на локо са от ромския квартал.Без коментар.

      • Все ще се намери някоя жълта амджурка да клъвне….два мача на стадиона нямаше нито един човек, защото селяка не плащаше за присъствие, той ми обяснява от кога се появили кпбп.

  19. 6
    9

    Всеки може даговори каквото си иска сиелски демокрация е

  20. 20
    14

    Както казваше един колега едни с 2 лева в джоба питат други с два лева в джоба кога ще им построят стадион за 20 милиона .
    Не се нареваха, не се напросиха цървулите.

  21. 24
    10

    Много ботевисти спряха да посещават тоя сайт заради безразборните цигански коментари под нашите новини. Дейба столипиновските мърши черни.

    • 7
      15

      Имаш в предвид миризливото Столипиново гето изгрев бойс,нали жълт изроде?

      • 21
        5

        Имам предвид тези които на всеки стадион в България са приемани и изпращани с мощното ЦИГАНИ ЦИГАНИ ЦИГАНИ 🙂

  22. 23
    13

    Мангалската гей банда и сега си е умряла смятайте ако имахме стадион.Но и това ще стане.Само че без крадците Палийски и Йотков които Цецо изгони заради кражби. Напред Ботев, циганите на сатурн 🙂

    • 5
      7

      Покрай Байряма ви в ИБ Столипиново ,здраво си се нашмъркал жълт манго!

    • 12
      5

      Йотков си тръгна по собствено желание поради несъгласие с някои действия на честния и почтен господин Златев, въпреки молбите на Джиджев да остане в клуба. Сега е в клуба по изрично настояване на спонсора и надявам се бъдещ собственик.

      • 4
        2

        Йотков беше изгонен от Тервел Златев заради нощните му кражби на информация и други от клуба! !!Които продължават! !!

        • 1
          1

          Честния и почтен господин Златев нямаше тази власт да уволнява. Тези решения се взимаха от Джиджев и от адвокат Г.Н. Обади им се и ги питай. Не мога да повярвам, че все още има хора, които вярват на митове и легенди пуснати от хора на които им спряха далаверата.

  23. 12
    15

    Ебати готиния цирк!Вие освен, че сте страхливци, сте и може би най-големите олигофрени, раждани някога.
    Пълни палячовци!

  24. 25
    13

    Написали декларация. О кей. Ако човек няма предварителна информация, не може да разбере за какво иде реч. Обвиняват някого, свалят доверието си от него. Къде са аргументите?
    Да речем, че има документация за стадиона. Да речем, че е осъвременена в стойностно изражение. Къде са инвеститорите? Или какъв е пътя да се намерят такива? А може би трябва да се вземе кредит? Къде е бизнес плана? Кой ще застане зад него? Започвам да си мисля, че нашето общество наистина е опростачено. Всеки от всичко разбира, а едно нещо не е написано с аргументи за и против. Да се предложи за обсъждане и т.н.
    Много хора на този свят една къщичка не са построили, не къща, къщичка за птички, едно образование не са завършили, семейство не са направили, дете нямат, един трудов ден нямат, а са тръгнали акъл да дават, да имат претенции, на чуждите пари сметка да правят и т.н. Най-лесно на този свят е да си прост. Защото не можеш да разбереш колко си прост. Нищо не ти пречи да плюеш, да завиждаш, да мразиш!
    Когато виждаш от кого и от какво си заобиколен, започваш да си задаваш въпроса: какво правя аз тука? Трябва да си невероятен оптимист да продължаваш. Борейки се с прасета, дали няма да се окаляш? И има ли смисъл да учиш прасето да пее? Няма ли да си загубиш времето, а и защо да му досаждаш на животинчето?
    Хора, спрете се, почетете, поучете, повишете културата си на общуване, защото светът отива на гибел!!!!

    • 16
      5

      Най-накрая нещо смислено да прочета тук,съгласен съм с теб!

    • 15
      8

      Влизаш във форума на Ботев Пловдив там всички подробности си ги пише от последната среща за стадиона от преди няколко дена.Всичко е обясненп.Не четете тука кво пишат под статиите циганите те умряха и сега ги има само в интернет, на стадиона са 100 мангуста от маалата

    • Целта(във връзка с твоя доста идиализиран анализ) е ясна,колкото простотията в обществото е по-голяма,толкова по-лесно е маниполацията и грабежа в интелектуален и материален аспект!

      • МанипОлация, манипОлация и пак манипОлация!!!

  25. 11
    11

    Гладни циганчета( КПБК, Бултрас) баница сънуват 😀

  26. 15
    15

    Мангалската гей банда знае че завърнем ли се на Колежа автоматично умира. Лошото е че има наши които се връзват на лъжите на треперещите цигани. Нищо, по христолово време беше същото. И сега ще успеем 🙂

    • 15
      15

      Пак ли буферите са ви в устите, бе помаци негодни! Гледайте си катуна и си пишете декларации. За друго не ставате, мърши!

    • 10
      8

      Кой е свободен бе крива главо селска цял живот си роб на мотиката бек

    • 6
      3

      За какъв колеж говориш бе мухльо,виж вашето ръководство ,че малкото парички които влизат в касата ви ги крадат! Имали по-големи цигани от ботявъ 2010г.?!

  27. 15
    12

    Ава ей…ний Стрямалий тая власт с кръв сме я взели и с дупе жа я дадем…..Ся да ви кажа правичката-долу ръките от нашия Ботяфъ…който иска стейшън да довадя у Стряма…полята са безкрайни ва да гоейба.

  28. 14
    14

    Сопотския катун не спира да ни забавлява. Утре към колко да очаквме поредната декларация?

  29. 20
    22

    Четете бе мангали и глупаци наричащи се ботевисти, четете! Заради вас малоумници селския се гаври с Ботев 10 години! Не се връзвайте на треперещите цигани, знаят че построум ли Колежа просто си умират!

    Ден 2,а още няма отговор на зададените въпроси:

    – Няма отговор защо се плаща избирателно на играчи и персонал? (интересно как това са все една и съща група хора, а разписките в касата никога не лъжат)
    – Няма отговор защо не се плащат пълни заплати
    – Няма отговор защо не се плаща на лаборатории, за медицински изследвания и на футболни агенти!!!!
    – Няма отговор какво се случва с компютърната система?
    – Няма отговор защо бинтове, медикаменти се налага да бъдат купувани с лични средства
    – Кой смени транспортната фирма Бумеранг предоставяща отлични автобуси на най-ниска цена/качество спрямо другите оферти с фирма “Стойчев”, която е с трагични превозни средстства?
    – Защо У19 пътуваха за мача с Левски миналата седмица в маршрутка за 25 човека БЕЗ КЛИМАТИК и 70 км по магистралата?…..
    – Защо “завръщането” на фирма “Стойчев” съвпада със завръщането на Йотков и то при положение, че вече споменахме за качество/цена на “Бумеранг” ?
    – И има ли случайна връзка ,че и при първия престой на Йотков в клуба пак бе фирма “Стойчев”? [/u]

    Всъщност май е най-добре да попитаме директно: “какви са зависимосттите между Иван Йотков и фирма “Стойчев”

    Отговори няма, но притеснителните въпроси продължават:

    – Къде са парите, които родители платиха миналия сезон за екипировка на децата от школата (360 лева на дете, без двата елитни набора)?
    – Къде са близо 50 400 лева (ако приемем, че става дума за около 140 деца от въпросните групи)?
    – Може ли ръководството да покаже документация/фактури/разписки за изчистени задължения към Joma България?
    – Или сега тепърва ще се плащат (а парите на родителите за децата им (!!!) са някакси “усвоени”, “преразпределени”)

    ….защото Joma България още си чакат парите…

    И още един въпрос:

    – Готово ли е Ръководството да покаже колко билета са осчетоводени като “продадени” за мачовете в Бургас с Партизани, Бейтар и Маритимо????

    Задавам този въпрос, защото фрапантни разминавания между осчетоводената бройка билети и реално присъстващите си е направо “прокуроско” събитие. (да ме поправят колегите юристи и данъчни във форума ако греша).

    п.с. въпросите ще продължават да се трупат, въпреки че няма отговори

    • 22
      7

      Умнико искам да те питам за лицето Евгени Петров- водач на КПБП.Нещо за тази личност имаш ли да ми кажеш-нещо дублиране на билети ,изчезващи парички,във фен шопа нулева прозрачност на приходите!Къде са парите от фен шопа в Кичука??? Защо тези от КПБП се правят на луди незнам. Я кажи от Василев пари взимани лиса за хореографиите,а отделно от това ни искахте пари с вашите прословути кутии без дъно ,които щателно се ошушкват и пари няма. Кой пак им плаща на тия ,или по-скоро кой не иска да им плаща,след 2 купи недоволни и т.н. А когато бутаха стадиона мълчахте и лапахте парите на Цецо.

      • 15
        9

        Тоя Евгени не е никакъв водач на никой. Виж квои се случва в Ботев Пловдив умнико, Палийски и Йотков вече бяха изгонени веднъж от Василев за кражби от клуба! Сега отново здраво лапане и точене на клуба! Не ме занимавай с фен шопи и глупости и интриги на циганите, глупак Ако ви харесва да сме Ботев КОМАТЕВО и да играем пред 300 човека мачове на мен не ми харесва! Решено е вече, или сте с нас на Колежа или си умирате на село!

        • 14
          8

          Палячо не се филмирай много, защото мангалите бая ви жалят и по поляни и по магистрали! Нито защитавам Ачо сълзата или Йотков,но точно КПБП да ми говорят за крадене… Ти какво си мислиш, че някой ,ще ти направи стадиона ли бе куха главо?Кой ще пръсне милиони,които ще трябва да доказва? Тези пари кога ,ще се върнат? Путки платени ,защо сега почнахте да ревете при положение ,че тези неща не са от вчера?

      • 5
        5

        Мирише на мангал та не се трае.Даже обяснения иска тоя от гей бандата.

        • 5
          4

          Нали! Умрял някой буфер с вас да се занимава смешници! Айде дай линк за тоя форум да видим какво пишат там!

        • 4
          5

          Локо са МАНГАЛИ Ботев са МАНГАСАРИ ха ха ха.

        • 2
          4

          Ти щом досега не си бил във форума на Ботев си ясен къв си ботевист, мангал мръсен черен крив, че се представя и за канар…….циганско племе нещастно

    • 4
      3

      СВОБОДЕН БОТЕВ, какво общо имат Локофеновете с кражбите и интриги, които си изброил! Естествено, че си злобен кюнлия, но как може да се построи стадион в тази ситуация?! Ще ти кажа – никак, написал си сто гнусни реда за това! И един съвет – пишете си във вашият форум, не е необходимо да ни показвате колко дълбоко ви е вроден крадливо-кюнлийския манталитет, доказан през годините!

      • 2
        4

        Нямат общо, общото е че серат гнусотии по наш адрес под нашите новини и от тука нататък ще им бъде срано на черните душички жалки. Мощно ЦИГАНИ ЦИГАНИ ЦИГАНИви посреща и изпраща на всеки стадион. Как е?

        • 2
          1

          Форумна мишка не съм и спирам да пиша ,по форуми не вися ,че да ви влизам в умрелия сайт!

        • 50 000хиляди са в отвратителното жълто гето Изгрев бойс,атръгнал Гомньото други да облича в цигански дрипи!

  30. 16
    14

    свалят доверие ,протестират и за кво …пичове ако имахте 30 милиона съм сигурен ,че никога не бихте си платили диема спорт,за да гледате бг футбол ! хората от администрацията се справят добре и миналата зима даже нямаше достатъчно пари за заплати…

  31. 15
    11

    Глупаци дайте пари вие дайте идея само критикувате смвшници

  32. 13
    5

    Ситуацията в клуба прилича на тази в Сирия в момента, никой не знае кой за какво се бори, тънки сметки, лъжи, обещания, предателства, користни подбуди… Добре, че момчетата в отбора са далеч от цялата тази глупотевина и когато са амбицирани за победа мачкат наред, загубите са плод на липса на стимул от мачовете в смешното ни първенство,но те ще го разберат и всиичко ще си дойде на мястото

  33. 12
    15

    тази статия е от платените ГЕРБЕРИ който свалиха Василев.Марш от БОТЕВ боклуци недни

  34. 26
    16

    Ето заради такива”фенове”които се чудят как да се доберат до баницата или да бъдат на хранилка,аз не бях в неделя на Колежа.Писна ми от вас.Гади ми се от вас.

  35. 30
    13

    Само гледайте ние да не свалим доверие от вас смешници! Аман от палячовци. Ако махнем и последните будали ,които си доведоха и децата в неделя,вие да сте наброявали 20/30 маймуни!Смешници за хулигани не ставате ,за нищо не ставате ,само будите смях у „семкарите” и мангалите !

  36. 29
    14

    хахахххухухуххахах за 2 млн. лева спечелени от ЛЕ , 20 човека скрити зад някакви абривиатури, Бултрас,мултрас,КПБП МПБК КПСС,,и вякакви други измишльотини, изнудват Палийски за част от баницата от тези 2 млн. лева хахахааххихухху

  37. 19
    14

    Името на Самуилов не фигурира никъде в ръководството, мъжки. Все се чакаше да стане собственик, но не би. Може би затова се снема и доверието от Ачо и компания. Защото ни взеха за канарчета.

  38. 20
    18

    Да не останете сираци само жълти курви, вече веднъж захапахте ръката която ви храни, сега пак ли хаахха

  39. 18
    10

    Като са много “елитни” и имат властта да свалят доверието от г-н Самуилов,предполагам са намерили някой друг,който да налива пари и да издържа отбора или се бъркам?

    • 20
      6

      Не, бъркаш! Собственикът на клуба е Сдружението, Самуилов е благодетел само в момента. След 10.09 може да стане собственик, ако се вземе решение да му се прехвърля акциите.

  40. 30
    16

    Аз съм един обикновен фен. Не си падам по бомбички, побоища и тъпотии. Но този път момчетата са прави. Дето се вика – всеки по една кофа бетон да беше донесъл и поработил безплатно седмица, досега щяхме да завършим Колежа. Едно време трудови войски да не са били по-подготвени. Важното е желание да има, а не задни мисли и тънки сметки за далавери. Затова с чистене, обещания и празни приказки – не става. Баста!

    • 8
      5

      Toва да не ти е дуварът на село?! За акъл поне ви бива, аман..

  41. 35
    21

    Бе мама Ви и наркомани пропаднали,сваляли доверието.Ако не е Самуилов нито купа щяхме да видим,нито играчи щяхме да привлечем,нито да ни има като отбор и да се надяваме в близко бъдеще да започне работа по Колежа.В допълнение последните две години парите от глоби сигурно се равняват на постъпленията от УЕФА.Травестити пропаднали,гробокопачи,гнус ме е от вас!

  42. 31
    10

    Евгени крадеца свалил доверието си, защото го хванаха да краде ли хахаха Ебем ти на доверието, ебем ти на крадците

    • 16
      3

      Извинявай, но Евгени Петров не е крадец!Той си взима ,това не е кражба! Хахаах. Петров мвр курво не сме те забравили.

      • 8
        2

        Извинявай, грешката е вярна. Вие не сте го забравили, но като гледаме той си е все още при вас и си движи далаверите. Питай запознати!

Коментарите са затворени