Лаута Арми с представители в българската агитка в Амстердам

20
1468

Българската ултрас сцена имаше представителство днес на стадиона в Амстердам, където националите ни, за съжаление загубиха като гости на Холадия с 3:1.

Представители на Лаута Арми, Южна Дивизия, Зара Бойс и Ловчанлии драха гърла за трикольорите ни.

Видео №2 от Лаута Арми, Южна Дивизия, Зара Бойс и Ловчанлии в АмстердамEN: Bulgarian fans in Amsterdam for Holland – Bulgaria

Публикувахте от ULTRAS-BULGARIA.net в 3 септември 2017 г.

 

20 КОМЕНТАРА

 1. 3
  6

  Говедата мангалите и старозагорските селяни пак заедно си лапат пишките. Хомодружинка калинка малинка.Дейба насраните цигани.

  • 2
   2

   А ти къде беше бе помак потен. Тютюн ли береше жълта гнидо злобна

 2. 2
  5

  Мангалите един път отишли на мач сега 1000 коментара ще напишат 🙂 Цяла България им вика че са цигани,на лаутаджамията ходят по 150 мангала от столипиново.Срам за Пловдив и Кюстендил.

 3. 7
  2

  А ти кому онази работа търсиш при чистачите на улици в Амстердам?А?Жълт посрьо!

 4. 25
  13

  Затова бяхте 35 човека днеска на гомнежа,другите празнуват байряма долни резаци

 5. 25
  17

  Днес феновете на турско жълтият боталик 2010 празнуват курбан байрям. Всичкото сиганин и турчин от ботяф 2010 са в столюпиново на празнинствата .Тези бежанци вън от България! Браво на феновете на отборите които са подкрепили българският национален отбор. България над всичко!!!

 6. 12
  25

  Това, че сме цигани не ни прави по-малко българи от вас! Мрасни, жалти гяури!

 7. 20
  12

  Абе Тошето днес с кой номер игра? За един приятел питам

 8. 37
  13

  Даже и в мач на националният отбор не можете да преглътнете омразата и комплексите си от нас, безродници долни! Сган и измет, това сте вие!

 9. 13
  20

  Нямам търпение да се върнете,за да почерпя с баклава за байряма

 10. 23
  7

  А комунистическите антибългари Малката и голямата чорба Сопот и Литекс защо не присъстват? Нали са повече тяхни национали?

 11. 9
  2

  НОРМАЛНО В БЬЛГАРИЯ НЕ ДАВАТ ВЕЧЕ ,НО ТАМ ВСЕ ОЩЕ СЕ ЛЬЖАТ ДА ДАВАТ

 12. 13
  22

  Лаута Арми и Българска агитка са несъвместими понятия! Цигани, копанари, лайняхи, гагаузи, калайджии, катунари и бургуджии! Единственото българско в тях е мястото на раждане ама пак не е много сигурно! В Локо българи няма, и аз не съм дори! Честит Курбан Байрам Лаута Арми! Форца Юве!

   • 19
    6

    Лайната бяха днес на гомнежа до бирената фабрика мършо,там имаше почистване,миризлив селяк !!

  • Явно празнинствата в гетото Изгрев бойс в 50000 хилядното порочно и излагащо имиджа на града ни Столипиново,са в епогея си!Пияни,нашмъркани,жълти идиоти се мъчат да се представят за немюсюлмани ,нецигани,неселяни!Не ви минава номера!Там в Столипиново и на село ще изгниите с копнежа за Гомнежа!

Comments are closed.