Ботев победи Несебър с 3:1. Гостите от крайморския град поведоха в резултата още в началото на двубоя с попадение на Ангелов, който стреля от ъгъла на наказателното поле и порази далечния ъгъл на Чворович. Жълто-черните съумяха да обърнат противника още пред почивката. Първо Бризола напредна и навлезе в наказателното поле и стигнал до точка на дузпата, не се поколеба и стреля за 1:1. Преднина на пловдивчани даде Ндугала, който след двойно подаване с Вияна се оказа сам срещу Мартин Димитров и го простреля от близо в неговия ъгъл.  През втората част юношата на канарчетата Здравко Жилов се отчете с гол само няколко минути, след като влезе в игра. Новото попълнение Густаво и Вадо Апостолов размениха няколко бързи подавания в центъра на терена, кариоката изведе с хубав пас Тони Тасев сам срещу вратаря, но ударът на крилото срещна гредата. При добавката обаче Жилов не сгреши и оформи крайното 3:1.

Състав:

Чворович, Терзиев, Димитров, Апостолов, Марин, Меледже, Юлиано, Бризола, Добрев, Ндонгала, Виана.

Гледахте срещата НА ЖИВО тук или във facebook страницата на PlovdivDerby!

Ботев – Несебър 3:1

0:1 Ангелов

1:1 Бризола

2:1 Ндонгала

3:1 Жилов

18 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    8

    Ейй! Най-накрая бихме! Почваме ги?
    Кога е другата контрола?

  2. 6
    14

    Дейба ваща мама жълтоцуганска. Пак с аванти от съдиите ни бихте. Ама Господ гледа.

  3. 14
    5

    Мангалите серът кръв , буфери керлясали са налазили като паразити

  4. 22
    4

    Черно-бели братя, копанари, лайняхи, цигани, гагаузи, калайджии, бургуджии и катунари, ЧЕСТИТ КУРБАН БАЙРЯМ! Нека Аллах е с нас, нека Аллах бди над нашите герои като Илами Халими, Юлиан Джевизов, Ружди Керимов, ДАНИ АЙМАН КИКИ, Вълчо Атанасов, Ерол Париж, Левент Назифоглу, Зеки Байрам, Пийняците и още хиляди правоверни черно-бели мюсюлмани радетели за черно бялата идея по целият свят! Аллах акбар! Саде Локо! Мръсните жалти гяури днес убидиха Всевишния като играха мач на този свят за нас мюсюлманите ден, но Аллах ще ги накаже! Всички довечера в Джумая Джамия да се помолим за кяр и берекет на Локото! Ще има шербет, баклава и локум на корем за сметка на мюфтията!

  5. 7
    32

    честит курбан байрам на всички ботевисти,нека алах ни помогне да не изпаднем тази година,алах пред нас и ние след него!!!!!!

  6. 10
    35

    Чужденциге повече от българите в състава. А къде са нащи юнуши. Срам. Белия вън.

  7. 7
    8

    Коментатора така говори все едно ще заспи…я малко по-свежо.

  8. 35
    7

    Нии сме Локу и имаме национали в гетата по целия свят – от таджикистан до сирия …..а тоз неделев вчера нищо не игра срещу швеция ,вземете пламен крумов да цепи дини от пазара в столипиново,защото аз съм си сирийски сирак.

  9. 10
    36

    Бати и къра. Това е срам и резил за вси канари. Пальо бузата на момента вън от Ботев. И Белия също. Абе направо да ни закриват, че тоя срам не се трае.

  10. 13
    28

    Ужас! Тук вярно е село с потни селяни и ниви! Омар и Вики Генов на летището хубаво ми казаха не ти трябва да идваш при селските дънни риби, защо ли ги послушах

    • 31
      8

      Да ти кажа честно прав си! Ама по добре селяни отколкото цегани гейове!! Айде поздрави в катуна!!!

Коментарите са затворени