Сокол (Марково) продължава напред в турнира за Купата на България след минимална победа с 1:0 като гост на Вихър (Строево). Мачът на стадиона в Строево бе интересен, а гостите от Марково стигнаха до крайния успех.

В следващия кръг, в зонален полуфинал, “соколите” ще се изправят срещу внезапно забогателия тим на Арда, който има амбиции за професионален футбол. Двубоят ще се играе на неутрален терен на 3 септември. Теренът ще се определи съвсем скоро, като вероятните такива са в Първомай и Раковски. Очаква се ЗС на БФС да насрочи дата и за отложения мач на “соколите” с “Димитровград” от 4 кръг на Трета лига, който трябваше да се играе днес, но бе отложен заради участието на тима в турнира за Купата на България. Следващия мач за първенство с “Евроколеж” също ще бъде отложен по същата причина.

Иначе днес Арда победи трудно Миньор (Раднево) с 1:0 с гол в 93-та минута, като по време на мача имаше немалко съдийски аванти за тима от Кърджали.

4 КОМЕНТАРИ

  1. В 81 – минута хващане на топката с ДВЕТЕ ръце на 1 метър в пеналта и няма дузпа за Строево

  2. В 81 – минута хващане на топката с ДВЕТЕ ръце на 1 метър в пеналта и няма дузпа за Строево

  3. 5
    3

    Йордан Сталев – съдийски наблюдател в БФС, собственик на “Сокол” – Марково , синът му съдия в Трета лига .Е как Строево да победи.Какво прави ЗС на БФС при тази ситуация?

  4. 6
    3

    Съдията Ап.Иванов буквално закла отбора на Строево.Марково отдавна са “Сокол”-Сталево ????

Коментарите са затворени