Локомотив Пловдив победи драматично като домакин коравия отбор на Дунав Русе с 2:1. През целия мач смърфовете привидно диктуваха случващо се на терена и след като рано поведоха не се възползваха от ситуациите си да увеличат преднината си и да си гарантират трите точки рано -рано.

Резултатът бе открит от домакините още в деветата минута. Тогава Дино Мартинович се пребори за една топка на границата на наказателното поле и подаде към Димо Бакалов, който с бомбен удар не остави шансове на Станислав Антонов. Малко по-късно “смърфовете” можеха да удвоят, но удар на Мартинович срещна гредата. В средата на първото полувреме гол на гостите бе отменен заради засада.

В средата на втората част Дунав изравни. Христофор Хубчев центрира отлично в наказателното поле, където Мирослав Буднинов пропусна топката и я остави за Юлиан Ненов, който си я спря и я прати в мрежата на Мори Диао.
В последната минута на продължението Симеон Райков донесе победата на смърфовете.

 

26 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    8

    Момчета, много сме зле, майна!!!
    Целият отбор е много слаб! Ние нямаме никаква игра…късметът веднъж ще ти даде, друг път ще си го вземе.Не може да се разчита на късмета.Много грешни пасове, слаба средна линия и никакво нападение.Честно не знам как натрупахме толкова точки.Обяснявам си го, че другите отбори са много слаби.
    Бедиме много зле, майна – много се увлича да се включва в атаките по фланга и си оголва зоната…да не говорим, че всеки 2ри пас вчера му беше грешен.Добре, че Дунав беше много слаб, щото при толкова много грешни пасове от Бедимето и в средата един грамотен отбор ще ни направи на мармалад.Пълна скръб сме…играта ни е една голяма мъка.Никаква идея и мисъл в играта ни…ряпкат топката към Димо, Веско и Дино и ако мине.Знаете ли защо играем по този начин – ми щото средната ни линия е слаба и не може да се надиграва с тази на противника.Просто е по-лесно да играеш с изритани топки напред, вместо да се надлъгваш и да се надиграваш с опонента си на терена. Ако продължават лошите резултати ще дойдат много скоро!

    • Създаваме много положения. Средната линия ни е много силна, но се умориха второто полувреме. В А група не виждам по-добри от Умарбаев, Ванчо и Дани. Иска се обаче постоянство през целия мач и яка физическа подготовка. Трябва ни един като Златински или Райнов, който да вършее терена цял мач.

    • 1
      1

      От футбол нищо не разбираш. Табла играеш ли?

  2. 8
    7

    Браво на Войнов, че извади Пламен Николов и пусна това младото момче Марков отзад!
    И вместо това недоразумение Бедиме може да даде шанс на юношата Архан, със сигурност ще е по-добре от Бедиме!
    Трябва по-смело с младите футболисти, дали ще сме 5-ти или 10-ти е все тая!

    • 16
      1

      За Бедиме не съм съгласен. Асен Георгиев е по-добър от Николов. Влезлият на смяна Велковски е виновен за тъпия гол. Парвиз и Бакалов играха блестящо, Мартинович мачка в центъра,става все по-добър. Вратарят ми хареса много. Марчев има нужда от почивка.

      • прав си. Велковски се справя не лошо, но наистина беше виновен за гола. А и вратаря можеше да излезе и се намеси по-решително. Умарбаев е супер. Бакалов малко се позагуби второто полувреме, но първото беше невероятен. Марчев на пейката за няколко мача, а на Дино му трябва повече опит. Нямаме обаче смяна за Ванчо. Кики пак не е във форма, въпреки големия талант който има. Мони както винаги много се бори. Защитата беше добре. Асен е много добър. Трябват ни равностойни смени обаче. Второто полувреме се нуждаем от повече сили

  3. 7
    11

    Марчев е много зле една топка не може да отиграе тромав инепоносим кики същият португалският не играе цялият юк идва на защитата халфове и нападатели трябват

  4. 19
    4

    Браво на момчетата! Браво на Войнов,че махна джуджето от вратата! За първи път откакто си тръгна Ел Харуби гледам мач спокойно! Само Локо!!!

  5. 20
    5

    Честита победа, ЛОКОМОТИВЦИ!! Браво на момчетата. За съжяление играта през второто полувреме не ми харе като през пътвото. Да не би физиеската подготовка да не е на ниво? Марчев също трябва по-малко да се лакоми и да си върне много бързо формата от миналата година. Вратаря не беше толкова убедителен колкото ми се искаше, но това му е първи мач. Трабва повее да излиза – прави го добре.

  6. 27
    14

    Къде са тия ботив в класирането, че не ги виждам. Аааа ей ги при дънните риби. Подарената купа не забравя.

  7. 11
    26

    БРЕЙ ТАЯ ГЕЙ ДРУЖИНКА ЯКО СА СЕ ОНОЖДАЛИ МАЙ.СЕГА ЩЕ ПАДНЕ ЕДНО МУЧЕНЕ НЕ Е ИСТИНА.
    АМА ДРУГО СИ Е ДА СИ ГЕЙ ДЕ.
    ЯВНО КРУШАТА Е ПОРЪЧАЛ ПО ЕДИН ЯК ЧЕРЕН ДА ГИ ОНОЖДА ПРЕДИ МАЧ.

    • 21
      3

      Много ги усещаш нещата около гейдружинките явно си с опит.

  8. 26
    3

    Изстрадана победа, така по локомотивски! Момчетата се бориха и я заслужиха. Само Локо!

  9. 27
    5

    Много важна победа и много нужна! Браво машини!

  10. 27
    8

    Не ви виждам жълти мърши, бяхте приготвили негативните коментари, но Мони Райков ви плю в устите и загасихте форума веднага. Хахахах

    • 2
      2

      БАХАХХА да не би Райков да е казал, на вратаря на Дунав да му пусне топката, че да може да напишеш този коментар.А мършо той крушарски достатачно ви сра в устите недейте си серете и един на друг!
      За другите фенове – Честита победа ! Заслужена можеше още по рано да стане мача 2-1 но късмет !

  11. 35
    5

    Както е казал Чичо Митко Пената – И с половин гол да биеш, важното е че си бил! Страшен мач за Парвиз, Монката Райков, Димо и Дани!

    • 21
      3

      Забрави Асен Георгиев с асистенцията за победния гол,а и други пасове имаше;)

  12. 30
    4

    Голям мач! Много нерви, важното е че бихме. Само Локо

Коментарите са затворени