Италианският Удинезе е отправил конкретна оферта за суперталантът на канарчетата Крис Добрев, научи ексклузивно PlovdivDerby.com. Най-младият голмайстор в историята на жълто-черните е желан от тима, който държи правата на бившото канарче Антонио Вутов. Удинезе се слави като тим, който търси млади таланти, които развива и в последствие права за милиони. Развитие по евентуален трансфер може да има в следващите няколко дни, твърдят нашите източници. От значение за евентуалната сделка ще е и желанието на младока, който наскоро подписа 3 годишен договор с жълто-черните. Той е следен сериозно от доста европейски отбори и реален интерес към него не липсва, разкриват запознати.

По-рано през деня PlovdivDerby.com ви информира, че младият талант Слави Шопов ще започне тренировки с мъжкия отбор на канарчетата, след като е получил покана за това от Николай Киров. Явно причината още един 16-догишен младеж да бъде качен да тренира с първия тим са разговорите между Ботев и Удине за Добрев.

6 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    33

    Като продадем още 300-400 баберека и Гомнежа е готов.

    • 14

      “Гомнеж” е за вас буфери, защото там само гомна ядете!

  2. 22
    4

    Ако парите не са всичко … По-добре да натрупа опит, мачове и голове за Ботев Пловдив докато стане на 20-21 и като излезе да е готов за сериозен мъжки футбол. Спорно е какво е развитието на играчи, които напускат на 16-17. Особено, ако са зле с чуждите езици. Ето го примера с ранния трансфер на Антонио Вутов и несгодите му в Италия.

  3. 42
    6

    В марица пише,че офертата е 300 хил. евро… Ако е така,да го пускат момчето да се развива,а пък ние може да си караме и с Виана и Ст. Петков,те са си добре за родните стандарти…

    • 2
      1

      neznam kakva statia si chel ama v marica pishe za 180 xil. evro,toku shto ia prochetox.

      • 10
        3

        преди 2 часа смениха заглавието,наистина вече пише 180 хил. евро…надеждите за наско милев или чунчуков бяха същите и накрая всеки вика супер е,ама го вземи ти…взимайте кинтите

Коментарите са затворени