Локомотив Пловдив привлече в редиците си 17-годишният канадски юношески национал Алесандро Хожабърпур, научи PlovdivDerby.com. Централният нападател е родом от Канада, но има и италиански паспорт. Алесандро e впечатлил с изявите си по време на тазгодишното издание на юношеския турнир “Христо Бонев” в Говедарци.

Той е юношески национал на Канада до 17 години. Състезавал се е за детските тимове на Кокилтам Метро-Форд и Ванкувър Уайткапс. Хожабърпур. В Говедарци Алесандро взе участие за тима на Ванкувър Олимпикс (сборен отбор от Ванкувър), съобщават от официалния сайт на смърфовете.

Талантът ще започне престоя си на Лаута като част от ДЮШ на черно-белите, като се очаква да играе за отбора до 19 години.

 

12 КОМЕНТАРИ

  1. Олеле, докъде стигнахте … канадски талант в България Хахаааахаа… трябва малко да се избели боята в столипиново Хахаааахаа

  2. 1
    2

    ХахаааахааХАХАХАХААХАААХХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХААХАААААХАХАХААХААААХАХААХАААХАААХААХАХАХАХАХААААХАХХААХАААХААААХАХАХААХААХАХАХАХАХАХЯХЯЯХЯХЯХЯЯХЯЯХЯХЯХАХЯХАХЯХАХАХЯХАЯХХЯХААХАХААХАХАХАХАХАХАХЯАХАХААХАХАХАХАХАХААХАХХАХАААХАХАХАХАХАХА

  3. 5
    5

    Искам да попитам апапити колко юноши сме качили при мъжете в последните 15 години? Знаете ли, че отбора на тоя младеж го биха в Говедарци като шкембе в дувар! Ама аз съм хитър Султан и знам как да ви замажа очите и да ви манипулирам празните цигански глави!

  4. 9
    5

    Така правят големите отбори не бразилци на кило…Прави се турнир харесваш си играч и договорче.След 2 години ще е в мъжкия отбор.Английските отбори прибират таланти на 14 години.

    • 4
      4

      А така! Браво моето момче, виж как ги разбираш нещата, ще те направя спортнотехнически директор, само искам да ми вярвате! Е сега братята адвокати “вий знайти ли кой съм яз вас” ще доведат нов мултимилионер за спонсор и тръгваме мощно напред!

  5. 13
    9

    Браво супер новина а жълтите курви нека завиждат и злобеят

    • 10
      10

      И без новини си злобеят жълтите кОври , на село е така.

    • 4
      5

      Уникална новина! Феноменална! Линейките не смогват да извозват Коматевци! Това е новият Лео Меси!

  6. 10
    18

    Най после и ходжата дойде ай лукуту

  7. 19
    6

    Супер ! Да поиграе една две години при 19 годишните и е готов за Първа лига 🙂

  8. 23
    4

    Взимаме млади момичета много е радостно и след не много време те ще се от благодарят Успех

    • 10
      6

      Хубаво е че вземаме млади МОМИЧЕТА – могат да ни се отблагодарят веднага! ?

Коментарите са затворени