Дисциплинарна комисия наказа сурово Ботев Пловдив след финала за Суперкупата на България.

Ето наказанията на ДК от днес:

 

За нерегламентирано използване на факли, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б.А от ДП /2017/2018/ – ДК наказва ПФК “Ботев” гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 300 лева.

За хвърлени предмети опасни за здравето, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.А, предложение 3 от ДП /2017-2018/ ДК наказва ПФК “Ботев” гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 3000 лева.

За хвърлен предмет с последствие, на основание чл.37, ал. 1, т.4, б. Б, предложение 3 от ДП /2017-2018/ ДК наказва ПФК “Ботев” гр. Пловдив с лишаване от домакинство за 1 среща и имуществена санкция в размер на 1000 лева и във връзка с чл.37, ал.1, т. 21, б.В от ДП /2017-2018/ ДК заменя лишаване от домакинство със частично затваряне на стадион – „Трибуна юг”.

ДК задължава ПФК „Ботев” гр. Пловдив да възстанови щетите на стадион „Лазур” гр.Бургас съгласно чл.38, ал.1.

21 КОМЕНТАРИ

  1. Пловдивските отбори спонсорират бфс чрез глоби,а синьо червената мъгла минава постоянно с последно предупреждение

  2. 1
    1

    ТодАр подкара хеликоптера към канцеларията на клуба, за да ми натрие носа! Всички тръпнем в очакване на чудото. Изнасят припадналите!

  3. 2
    1

    Пфффф и бухахаааа са типичните възклицания на анонимни форумни мЕлЕонери! Всички са на яхтите си и постват, докато чакат супермодели да им донесат коктейл. Докато не ги събират от бюрото за безработни….

  4. Много добре знаеш фактите от живота Тодоре,нали основната ви дейност в Изгрев бойс са : желязото ,Скобелева майка и други не регламентирани дейности

  5. 4
    1

    Като са смешни 4 бона, ТодАре, що не ги платиш ти, социалко селска?

    • 2
      1

      Лелеееее! Помолете го веднага! Да видим какви ще ги дъвче. За моята “заплата” не се притеснявай, дотолкова не можеш да смяташ. Айде,марш при Палийски да те видим. Полски свирач….

      • Лелеееее! Помолете го веднага! Да видим какви ще ги дъвче. За моята “заплата” не се притеснявай, дотолкова не можеш да смяташ. Айде,марш при Палийски да те видим. Полски свирач….

      • Вече поканих медиите да отразят мъжката ти постъпка. Оп! Насра ли се?

  6. Много важно! Пак ще хвърляме когато ни режат! К*р за БФС!

  7. 7
    2

    КАК ЗАРАДИ левски НАКАЗВАТ СЬДИЙСКАТА БРИГАДА ,А ПРИ НАС КЛУБА,МНОГО ДВОЙНИ СТАНДАРТИ И ПОСЛЕ СЕ ЧУДЯТ ОТ КЬДЕ ИМ ДОШЛО……..НИКОЙ НЕ ГИ КАНИ ДА СВИРЯТ В ЕВРОПА,ПЬК ДА ИЗКАРАТ НЯКОЙ ЛЕВ ЗАЩОТО ТАМ ВЗИМАТ ДОСТА ПОВЕЧЕ ,ОТКОЛКОТО ДА УГОДИШ НА НЯКОЙ В бфс

  8. 10
    11

    Селска история-нищо ново под слънцето..Това са Фенувити на Путяфф.Хвърлят някви работи ро стадионите,чоплят семки на мегданя и като им вкарат гол мълчат като на погребение:)

  9. 17
    8

    ЕЙ ЗАТОВА ЩЕ ИМА СТАДИОН НА КУКОВО ЛЯТО НАРКОМАНИ ПРОСТИ

  10. 11
    8

    На циганите да им еба майката, както и на Андрей Спасов неграмотния.

  11. 14
    24

    Отиде печалбата , сега колежа с к’во шъ го праим ве мюмюни дрогирани ?

    • 17
      7

      Мангал немит, Ботев изкара толкова пари за няколко мача в Европа колкото Локото за цялото си съществуване.

  12. 23
    9

    Те ще го бунат този стадион. Ние просто помагахме да го разрушат.. къде е държавата да забрани разрушаването на един от малкото приличащи на стадион съоръжения..

    • 9
      7

      Всички сте дрогирани уроди,как да се спрете!?

Коментарите са затворени