Феновете на Ботев Пловдив организирани в Bultras и Клуб на привържениците на Ботев Пловдив “изкрещяха”  в един глас: Време е да се върнем у дома. Те публикуваха в групите си във фейсбук оригинален колажа (на снимката)!

14 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    1

    Глупости на търкалета- изкрещяли, напънали се – пак декларацийка родили! Ей, хора, събудете се, ако сте истински фенове на своя отбор и наистина си искате стадиона, трябват дела , а не декларации! А делата са само едни- пълен блокаж на кметството , на града, на държавата , ако се наложи, докато се реши проблема! А държавата и общината може да го реши! Но трябва натиск! Тук визирам и феновете на Локо Пловдив, не само да плюят по Ботев, а да се обединим в протестите и да сме заедно- свеки за своята кауза и за своя стадион, защота и на Лаута положението не е цветущо, но с а едни 20 милиона лева мисля , че може да стане прекрасен стадион годен и за УЕФА!

  2. 6
    3

    Да се направи банкова сметка и да почваме да пълним,кой колкото може да дава

  3. 9
    12

    Стадион се прави со пари или со дупе.
    Аз пари повече нямам , затова сваляйте гащите , Шиши ще ви направи стадион.

  4. 4
    13

    Kade bre? U Sopotu li da se vrashtame? Ayde nema nujda znachi. Tamam se dobraame do Plovdivsko i sya day da se vrashtame obratno u doma.Chi az si prodadoh veke magareto. Kakvo sha praya u selo?

    • Ела де те вода у Кюстиндил.Само породисти магарета имами.

  5. 11
    7

    Kak da se varnem kato shefovete samo si praviat gargara s nas. Boikot na machovete dokato ne pochnat stadiona. Ako ne smiatat da go pochvat da si hodat vednaga.

    Boko – Bai Huia go e slojil Samuila ei taka da pecheli izbirateli.
    Kak tolkova vreme tia laladjii ne slojiha 5-6 choveka da bachkat tam po 2 bona na mesec do sega shtehme da imame sektor kade da igraem.
    Ostavka kaputi

  6. Колко мъка струи от изтерзаните банди гейове а?Добре че хората ги знаят кои са.Оня ден на Армията пак бяха посрещнати с мощно-цигани,цигани.Какво да се прави,съдба.

  7. 15
    25

    Да разбираме ли, че щим е време, феновете са осигурили 35 милиона и почват стадиона?????
    Ако не, това е поредната тъпащина!

  8. 8
    45

    У дома сте. Откакто ви затвориха Коматевското шосе сте още по далече от големия град ! Хахах Хващате по околовръстното после в дясно и ето ви го дома. Обора, ракиджийницата, Яя Меледже – Абсолютно Ботевистка обстановка какво

    • 31
      1

      Коматево е чист и спретнат квартал на Пловдив, а не мръсно и пълно със зарази талибанско гето като Столипиново

      • 5
        10

        Ей педро , няма да плюеш по Изгрев бойс , всички са раждани в Столипеново.

      • 6
        6

        Защо забравяш,че Столипиново е вашият циганско-мюсолманско-селски обект,заедно със Скобелева майка,където вадят парички вашите майки и сестри!

  9. 70
    9

    Време е! Ботев Пловдив е велик отбор, лице на Пловдив и България! Трябва да се върнем у дома!

    • 4
      14

      Да ,Ботев беше не лош отбор(не и велик),но от 2010 г. не съществува!Има Ботевъ-хибрида от Сопот,играещ в село Коматево!ФАКТ!Лицето е в Крумово,а дома в Сопот!Това е селски!

Коментарите са затворени