Ботев Пловдив записа първи 3 точки в родния шампионата след красива победа като гост на Славия 2:3.

Резултатът бе открит от гостите в 13-ата минута. Тогава Фелипе Бризола намери Цветомир Панов по десния фланг и той подаде по земя на Фернандо Виана, който бе оставен непокрит, за да вкара от непосредствена близост. В 40-ата минута “канарчетата” удвоиха. Тодор Неделев разсече защитата на “белите” и изведе Виана на чиста позиция, който без да се бави направи 2:0. Само три минути по-късно обаче Славия се върна в мача. Владислав Узунов отбеляза много красив гол с мощен шут извън наказателното поле.

В началото на втората част домакините се активизираха и в 59-ата минута стигнаха до изравняване. Иван Минчев напредна към наказателното поле и стреля. Ударът му рикошира в крак на бранител и не остави шансове на Кайзер.

В 78′ Лъчезар Балтанов донесе победата на канарчетата с попадение след изпълнение на корнер.

40 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    14

    ПОРЕДНО ПОРНО МЕЖДУ ЕВРЕИ И СЕЛЯНКИ.

  2. 11

    Тройка е добро число на чичо Венци у гъзо!

  3. 9
    3

    Днес гледахме един мач на приливи и отливи. И тъй като победителите не ги съдят, ще бъда много пестелив в критиките и още повече в похвалите! Хубавите моменти, които видяхме са плод на грамотна отборна игра и обратно, спадовете се дължаха на груби индивидуални грешки. Визирам отбелязаните от Славия голове и създадените голови положения. За съжаление не грешаха само уморените участници в последното изнесено представление, но и тези, които влезнаха резерви, или изобщо не бяха взели участие. И ако оправданието на едните е тежките крака, то какво да кажем за другите? На Радо Терзиев явно му липсва игрова практика, но съм сигурен, че в най-скоро време ще се вдигне. Какво да кажа, обаче за Лазар Марин? Толкова много надежди имахме, стигна до ЦСКА, а играе плахо, не концентрирано, сякаш всеки момент ще заспи. Бързината на мисълта, на реакцията липсват. Къде е борбата за първа топка? Играе непрекъснато в зона. Очакваме да се вземе в ръце и с помощта на треньорите и Минев да вдигне нивото си. Тасев явно не се е отърсил от напрежението при смяната на колектива. Много брак при подаванията и ударите, съчетано с бавна реакция. В последните минути на срещата, обаче имаше проблясъци, които ми дават основание за оптимизъм! Какво да кажа за нашия любимец Тошко? Аз мисля, че единственото нещо, което го дели от топ играчите е физическата подготовка. Ако подобри издръжливостта и скоростта си, спокойно може да играе за Милан. При такива треньори, може би трябва повече воля и най-вече труд и ще бъде неизменен национал! Трябва непременно да спомена подобрението в играта на Балтанов. Ако иска да бъде истински капитан и да остави някаква следа като футболист, трябва винаги да играе като в последните 2 мача. Правят впечатление с постоянните си изяви Панов и Меледже. На края бих желал да си пожелая винаги да коментирам Ботев след победи, макар и инфарктни! Само Ботев! Успех!

    • 2
      10

      това за Тоско ме разсмя изкрено. Голям кавал му направи, Кавале…

      • 11

        Аз не знам дали съм те разсмял и дали на Тошко съм направил кавал, но си представям какъв човек си щом в едно изречение си направил 2 грешки (искрено и Тошко). И от къде ти идва това самочувствие да ме коментираш и то подигравателно! Щях да те разбера, ако не беше съгласен с някое мое съждение (въпрос на мнение), да изложиш аргументи срещу моите аргументи и да спорим. Ти, обаче се произнасяш като последна инстанция, дори слагаш многоточие! Щеше да ти отговоря с една поговорка на латински, но едва ли ще е разбереш и за това ще ти я напиша на Български: ” О свещена простота! “

    • Случайно да видя какво правеше Лазар? Чоплеше си носа. И Белия чак подскочи! Друг е въпроса, че нямаше специално внимание за плеймейкъра на Славия и го оставяха да гради и бие цял мач!

  4. 1
    25

    двата няй-тотажийски отбора в А групоа си спретнаха една “драматична” 2-чица. Първото полувреме освен, че се проведе ходом впеатли и с бездействието на защитата на Слявия при 2-та гола на Ботев. Мишо Венков просто изгледа топката как мина покрай него безучастно, а централните защитници на белите се скриха за да не би случайно топката да не стигне до Виана. При 0:1 Гошо Петков …бавеше играта!!!! Ако случайно славистите отнемаха топката, то веднага бързаха услужлово да я върнат с “грешенпас” на жълтите , който не можеха да вкарат дори и в нареден мач. За преса или агресия в средата на терена не можеше да се и помусли. Смях предизвикаха и нападалателите на Славия когато се озоваваха на чиста позиция в наказателното поле на гостите – незнайно защо те целиха изгряващата Луна вместо вратата. При 0:2 набързо върнаха двата гола преди Загорчич да направи много слаби смени. Накрая за капак изкара и единствения нерезбрал за наредбата Иван Минчев. Нямаше и помен от играта на Славия срещу ЦСКА. Мила родна тото-мафиотска картинка….

    • 1
      10

      като гледам не си ми оборил нито един аргумент. Но виж да клеветиш можеш

      • 10

        Че какви аргументи имаш?Просто злобата те е водила да ръсиш простотии.Ами по твоята логика и мача ви с говядата е нагласен,оня там с глава защо я подаде след корнера на Пиргов?И защо в последните секунди,оня вашия дългуч вместо да я вкара във вратата,я търкулна покрай нея?Нагласен мач е ако примерно от 0:2 станеше 5:2,има такъв случай.

  5. 2
    17

    Ава пичаги жива да не бях…..и с туй порно ко жа прайм ва…тва не е моя Ботяфъ….моя Ботиф е на връх Вола ва да сейба.

    • КАТО ТЕ ЗАПЪРДЯ ЯКО И ГЛАВАТА ЩЕ ПРИХВАНЕШ…

  6. 2
    17

    .. ти за мобилен интернет не си ли чувал на село?!

    • 11
      1

      ако го правиш и от мобилния
      тогава си още по-голям жалкар

      • така ли?! А ти на мобилния преса на четеш ли? Или само порно ли гледаш…. с козички…

    • аахахаххахаха, а ти Тоше, зашо не си в София?! Да не си в болнични?

      • 1
        6

        Женамуне го е пуснала за сетен път на мач ,но епо-лесно да пишиш глупости в интернет!

  7. 17

    ами налапай го до сливиците тогава и смучии жълто-черния квадратен насилник

  8. 17
    1

    Искам Талибанска тишина !!!!

    Сичкото талибан от маалата да мълчи !

    Ботев побеждава в Лига Европа, Локу се моли на БХК за заем да си платят квартирите.

    Сичкото талибан ще го събличат и къпят на автомивка, да му дойде акъла в главата.
    https://www.youtube.com/watch?v=jQVQAWrWw-g

  9. 7
    6

    В Пловдив се говори на майна селянин от Стаболийски или от селата около него, не ме карай да ти търся грешки, защото ще намеря, особено правописни. И да селски казва се „ле”, а не „уе”, „ве” или други селски мохабети, ама малко останахме пловдивчаните, селяните не го знаете това. И ДА ОТ БОТЕВ съм, не съм буфер за да те закачам на селска тема, прсото ме дразните с този диалект – примати. Буферите да не се надъхват и те имат много селяндури като теб.

  10. 30
    3

    Буферчета малоумни, идва и вашият ред , да сте,на колене!

    • 1
      5

      Чест и гордост е да си буфер,новие сте единствените,които побеснявате като ви кажат жълтури.Сигурно защото се срамувате от отбора си ,пък после ми пишите ботев до гроб .Какви колене какви разбити жълти муцуни иглътнати езици!Били сме ви и на футбол,а и иначе ипак ще го направим,ясно ли ти е жълт олгофрен!!!

      • Марш на училище – мангал! Срамувам се от теб, (гордия буфер) прост и неграмотен, но със самочувствие! В момента има програма за интеграция, заминавай на училище заедно с многобройната си челяд, на всичкото отгоре ще ти дадат и някой лев за мастичка – да наквасиш лилавите джуки!

  11. 6
    12

    Какво е това „гачели” ле майна? Стига с тези селски мохабети, излагаш ни като кифладжии. Бахти, научете се на български.

  12. 4
    42

    Абе тези от Славия защо “играха” мача ходом?!

    • 40
      2

      Мустафа, пуснахте без билет на Лайнутсараачоглу а ти вместо да подкрепяш отбора ровиш в нета и плюеш по жалтити?! Викай сега Аллах акбар пък после сери лайна в жалтити теми!

      • 2
        20

        Хасан, пишеш глупости. Дали е защото няма как да ме обориш?!

  13. 2
    46

    През първото полувреме имах чувството, че славистите ще заспят на терена. Другия път им сложете легла. Все пак порното сежправи най-добре на легло….

    • Жълто изродче,нали фен клуба ви е на 300 метра от Скобелева майка и ги водите вашите циганки на отчет след заработката!Сигурно си онбашия(защото можеш да пишиш) исъбираш парсата.Евалла жълта измет!

  14. 49
    1

    Много поздрави на Венци бензинджията – толупа! Браво момчета за настойчивостта – 3 точки са си 3 точки. А, на португалците няма да им се размине.-:)

  15. 13
    37

    Тасев и вратарчето да си отиват кой от където са дошли.

    • 26
      3

      мангал, да отиваш на Лаутджамия – тук работа нямаш при големите!

  16. 47
    1

    Домуса даде мача на жълтурниците.
    той и в ЛЕ им ги дава.

  17. 46

    Хахахах къде са буферите да кажат, че е уреден мача? Велик Ботев!

  18. 45

    пфуууу, тия жалтури само бият. пък нас ше ни шибат сините ни любовници.
    няма как – курвите на пловдив сми ний.

  19. 41
    3

    Сега се убедих, че и чичо Венци е в играта. И той даде мача на жълтите. Бахти, не ми се живее …

    • ами налапай го до сливиците тогава и смучии жълто-черния квадратен насилник

Коментарите са затворени