Собственикът на Локомотив Пловдив г-н Христо Крушарски пожела да използва трибуната на официалния сайт, за да осведоми широката общественост за своята позиция, относно раздялата с Мартин Камбуров.

Обръщение на собственика на ПФК „Локомотив Пловдив 1926” АД г-н Христо Крушарски:

   „В последните часове получих призиви от фенове на клуба, които поискаха от мен да им разкрия истината, относно случилите се събития в клуба през последните дни. Желая да споделя тази информация с всички локомотивци, защото те я заслужават.

Много се изговори и изписа за разговора между мен и Мартин Камбуров часове преди старта на първенството срещу Етър.

Аз съм собственик на Локомотив и като такъв се интересувам постоянно от състоянието на отбора.

Твърдя, че на гореспоменатия разговор се проведе диалог, а не монолог от моя страна. Споменах му, че получих информация от съблекалнята, че ще излязат срещу Етър, но може да не дадат всичко от себе си.  

Като капитан на отбора аз се обърнах към Мартин и поисках да разбера дали е вярно, след което той се обиди. Аз го уверих, че пари в клуба ще има в понеделник, както и се случи. Причината да не им платя в деня на мача бе изтеклата информация от ‘‘кухнята‘‘, което е в разрез с правилата, наложени при нас.

В крайна сметка той обяви, че си тръгва. За втори път в последните няколко месеца. Първият път направих всичко необходимо да го разубедя. Толкова по нашият разговор.

Интересно е, че решението на Камбуров отново изтече в медиите минути, след нашия разговор. В интервюто си от вчера той заявява, че е професионалист, а всеки професионалист във футбола работи за пари. Същевременно влиза в противоречие със себе си, заявявайки, че играе за емблемата, а не за едната заплата.

Също така искам да поясня, че Мартин Камбуров сам предложи да даде заем на клуба в размер на 21,000 лева, които вчера му бяха върнати. Винаги съм казвал, че не бих отказал помощ от никого и затова приех Камбуров да помогне.

Вчера Мартин Камбуров заяви, че той е Локомотив. Аз съм готов да предоставя на Мартин Камбуров, или който и да е друг, целия пакет акции на ПФК „Локомотив Пловдив 1926“ АД моментално. Няма да потърся нито стотинка от това, което съм вложил и изградил до този момент.

Готов съм да помагам с 200 000 лева годишно в началото на всеки сезон, без да участвам в управлението на клуба. Това бе и ангажиментът ми към Локомотив Пловдив, който поех в самото начало, преди да бъда завладян от магията, наречена Локомотив. Ако някой смята, че може да дава повече от мен за Локомотив, аз ще се оттегля, ще му стисна ръката и ще му пожелая успех, независимо дали се казва Мартин Камбуров или някой друг.

Аз не твърдя, че Христо Крушарски е Локомотив, но продължавам да вярвам, че мога да превърна Локомотив в успешен клуб.

Пожелавам успех на Мартин Камбуров в бъдещите му начинания.”

116 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    дон крюшо е само инвеститор а собственик е на опърдяните си килоти и все пак имал немал мъни от лига европа помощ от 200 000еврика щяха да паднат от небето минимум, и отбора ветерани щеше да бичи блажно у гувдарци…кой е виновен за разкола …

  2. 11

    Аз тия от вилаета ЛУКУМУТИФ ще ги сложа на мястото им. Който не слуща-дръвце . Ще ми поставят ултиматуми.. ХА ХА Те на мене трябва да ми плаща,т че играят в МОЯ ОТБОР.. ХА ХА. Радвам се че феновете по форумите ме подкрепят. БРАВОС. Имате по една греяна ракия от мене и кроасан от ПОЧЕТНИЯ ПРЕЗИДЕНТ. Вчера се видях пред касата с него и той ме подкрепи изцяло срещу ЕМПЕРАТОРА. Каза ми- КАКВО ИМ ЦЕПИШ БАСМА НА ТИЯ… ДЕ…. тяхната мама локомотивска.. Сега си пия соко от круши и чакам следващия, който ще ми се опъне… АААААА храни куче да те лае ….

  3. иМПЕРАТОРА СТАНА АНИМАТОР.дАВАМ три Кила Банани,мамо ле,и две кила лимони,мамо,леКлоуни недоклатени,цигани прости.

  4. 9
    15

    На този етап най-важното е, че Локомотив започна с победа новото първенство. 3 точки и то като гост, е отлично начало на сезона. Нещата с Марто ще се уталожат с времето. Сега на дневен ред е мача с Левски на Лаута, да напълним стадиона в неделната вечер.

    • 15
      11

      аз пак питам Камбуров и неговите приятели кога поемат издръжката на отбора

      • 6
        14

        имитатора да го духа! Колко жалко е да крадеш никове. аз съм съгласен а Фен клуб Локомотив Пловдив

        • 7
          8

          имитатора да го духа! Колко жалко е да крадеш никове.. аз съм съгласен с ЛОШОТО КУЧЕ

  5. 9
    16

    Вижте, момчета, всички локомотивци трябва да работим по сдобряването на Марто с Крушарски, а НЕ да се разединяваме помежду си! Проблемът, е че емоциите ни се люшкат ту към единия, ту към другия след емоционалните интервюта и на двамата.Мен лично ме притеснява мълчанието и пасивността на легенди и тарторите на фракциите по така наболелият проблем, след напускането на живата ни легенда Мартин Камбуров. Започвам да си задавам въпроса дали въобще Мартин е желан в Локомотив?! В това число визирам легендите и лидерите на по-крайните фенове на нашия любим Клуб Локомотив Пловдив. Не е нормално това мълчание от тяхна страна…аз поне не мога да си го обясня.Някой трябва да поговори с Мартин и да го убеди да отстъпи.Крушарски нищо не може да направи повече, тъй като човекът си го каза ясно, че не го е гонил.Мартин много сглупи, че си тръгна, на кой ще го накриви?! Няма незаменими, дори и жива легенда, като Мартин!!! Ето Марто се махна, какво мислите, че ще направи Крушарски, да не си върже черна кърпа на главата и да жалее за него…не, просто ще докара друг и животът продължава.
    За жалост Крушарски не е това, което всички локомотивци искаме, но за жалост в момента това е положението, докато Крушарски и той не абдикира или не се намери, някой който да дава повече пари от него.Истината, е че без Крушарски ще стане по-лошо нищо, че ги държи момчетата без заплати 5м, нищо че взима пари на заем от Марто.Работник да дава пари назаем на работодателя…да се чуди човек да плаче ли, да се смее ли. Има една дебела книга, в която пише:” по делата им ще ги познаете”! Всеки сам може да си направи изводите на тази основа.Пак казвам, че за да затворим зейналите усти на злобарите (всички ги знаем кои са) трябва всички локомотивци да работим по сдобряването на Камбуров и Крушарски, ако разбира се искаме още малко да се порадваме на живата легенда Мартин Камбуров.

    • 14
      9

      МЛЪК ЖЪЛТ ПАПАГАЛ. На Камбуров отдавна му беше време да се откаже .Без него отборът играе по-добре .ИМАМЕ ВЕЛИК ОТБОР С ВЕЛИК ПРЕЗИДЕНТ

      • 16
        7

        аз пак питам Камбуров и неговите приятели кога поемат издръжката на отбора

        • 8
          11

          Ава аз пък питам ний кога жа върнем на хората парите от нашто КТБ ба да вейба.

          • 8
            2

            Га цъфне на черната ти майка – лилавата, сиренясала пОтка!

  6. 16
    6

    Хаха ААХАХАХААХАХАААХААААХААХА АЙХААХАХАХАХАААА ХАХАХАХАХААХАХАХААААХАХХААХААХАХАХАХАХААААААААААААХАААХАХАХАХА
    ГОЛЕЕЕЕМЕЦ !!!
    КРУШАРСКИ ВЕЛИКАН !!!!
    ВЕЛИК ВЕЛИКАН !!!!!!!!
    КАТО СВЪРШИШ С ТИЯ ЦИГАНИ ЖАЛКИ НЯМА ДЕ Е ОСТАНАЛО И ПОМЕН ОТ ТЯХ !!!
    ХАХАХАХАХААХАХАХААААХАХХААХААХАХАХАХАХААААААААААААХАААХАХАХАХА
    ГОЛЕЕЕЕМЕЦ!!!!!!!!¡¡

    • 7
      14

      Ава стига ва брато и после кой жа на шиба ва да тейба.

      • 7
        2

        Никой не ще да шиба косматия ти цигански гъз ! Забравих да добавя и лилавата лайняна бленда – мангалска!

  7. 15
    4

    И какво излиза сега_ Камбуров е виновен ,Горанов е виновен, Виданов е виновен, Харуби е виновен …Всички са виновни, защото си отстояват прлавата и не се правят на П….., а президентcj е невинен, защото дава пари и всички трябва да се съобразяват с него. Ако не искат, той ще си тръгне. Това ли е ЛОКОТО? Чалга бар, където тоя, който плаща поръчва музиката и ръси стари вицове, на който всички се смеят през сълзи

    • 8
      8

      Кога поемаш издръжката? Никой не е казал, че футболистите да виновни. Тр не са изоставили отбора като Камбуров

    • 4
      8

      А ВЕ НЕДОРАСЛЯК ИЗВАДИ 3 МИЛИОНА И ПЛЮЙ…РАЗБИРА СЕ КОЙТО ПЛАЩА РЕШАВА КАКВО СТАВА В КЛУБА…ВИДЯ КАКВО СТАНА В БОТЕВ ИЗГОНИХА ЧАНДЪРОВ ДРУГИЯ СЪЩО БЕШЕ ПРЕД ОТТЕГЛЯНЕ САМУИЛОВ..
      И ПОБЕГНАХА ДА СЕ МОЛЯТ НА ШИШИ…НАШИЯ ОТБОР ИГРАЕ ДОБЪР ФУТБОЛ ВИДЯ СЕ ОТ МАЧА В ЛОВЕЧ,ИМАМЕ ФУТБОЛИСТИ НОВ ВРАТАР..КАКВИ ХАРУБИ МАРУБИ ВИДАНОВЦИ НАЕМНИЦИ..С ЛОПАТА ДА РИНЕШ ТАКИВА..

  8. 11
    8

    Камбуров беше човека, който казваше на целия отбор, кога ще се играе мача и кога не!
    Крушарски е надушил нещо и голямата звезда избяга!
    Евала на Крушарски, че излезе с това обръщение!

    • 16
      2

      Искаш да кажеш че целият отбор на Локото е играл в нагласени мачове ДАВАЙ ДОКАЗАГЕЛСТВАТА ВЕДНАГА Ще ядът дървото всичките

  9. 13
    9

    аз пак питам Камбуров и неговите приятели: Кога поемате издръжката на отбора??

  10. 13
    7

    Питам Камбуров и сие: Кога взимате акциите?

  11. 5
    17

    Крушарски великан…Да го духат жълтите Интриганти тролове;))

    • 15
      4

      да, нека ни шиба още дълги години и ний да си мълчим.

  12. 7
    18

    Спрете се бе жълти кОври , в края на месеца ще трябва да си продадете нивите, за да си платите трафика !

    • 17
      8

      Темата е ЗА КРУШАРСКИ ама ти като си педал и те сърби все за жълт КоР се чекнеш по форумите

  13. 9
    15

    абе защо днес тук не пишат ботевисти?? Това се слува за първи път в историята на този форум!! А може би защото всички те сега пишат с локомотивски никове и провокират с цел изгонването на президента на Локомотив. хаха. жалка селска идилия… само, че балъците свършиха

    • 7
      18

      В четвъртък като изядат еврейския шпек ще се кротнат мъстиите , няма да можеш да ги изкараш от мишите дупки.

  14. 22
    8

    Бойко Методиев Борисов прибери си вересиите/комика-президент/ от Лаута , че вече ни е срам да излезем на улицата,заради палячото от Говедарци!
    ——————————————————————
    Тоя знае само да събира парата от обществените поръчки по кремиковската система – две за мен, две за Бойко, а с едно трябва да се направи.
    Цял живот е бил на държавното корито – Лупи от Говедарци!

    • 8
      9

      ЕЙ СКРИТ ПАПАГАЛ ВАДИ 3 МИЛИОНА НА ГОДИНА И ЗАПОВЯДАЙ ЗА АКЦИИТЕ…МАЙКА ТИ Е ЛУПИ…

  15. 10
    13

    Искам да попитам какво имаш предвид под ШАЙКАТА ОКОЛО КАМБУРОВ? Това футболисти ли са, треньори, ръководители….Сигурно ти знаеш и има какво да кажеш ?

    • 8
      12

      имам в предвид платените тролове като теб, които имат за цел да обидят президента на Локомотив. Доволен ли си, дегизиран жълт селяндуре?

      • 8
        8

        Ей, мърльо, мери си приказките! Аз съм фен на Локото от 40 години. Ти ми говориш, че има шайка около Марто и не споменавш коя е тя !После ме обиждаш, че съм платен трол .Ти си защитавай Крущарски колкото искаш !Ама, мърльо, когато и обвиняваш някога бъди ПО-ІТОЧЕН!!! Ти май си платения трол на Крущарски ?

        • 7
          11

          ако си фен на Локото от 40 години едва ли ще разсъждаваш като пубер и ще обиждаш президента на Локото.

          • 8
            6

            ПУБЕРЪТ СИ ТИ ..Локото не са президентите, а ФЕНОВЕТЕ И ИГРАЧИТЕ… някой спомня ли си за Мартеничката ,Черешовия бос ,Галка…. Ама всички помнят Зума ,Гочо,Бончев… Ще помнят и Марто ,въпреки опитите на такива като тебе, всъщност ти си единствен в тоя форум, да го очернят …..

          • 7
            9

            всъщност ти си единствения в този форум, който обижда Крушарски. Ти да не си самия Камбуров? Кога поемаш издъжката на отбора след като ти си Локомотив?

  16. 9
    7

    Хайде бе, Камбуров. Кога взимаш акциите?! Човека ти ги дава

  17. 7
    9

    Това което стана е много добре за Локомотив. На Камбуров отдавна му беше време да се откаже. Сега отбора ще заиграе много по-освободено и разнообразно. А и съблекалнята ще се успокой. Колко добри играчи и треньори бяха изгонени от Камбуров – Райнов, Карагерен, Илиан Илиев… стигна до там, че дори подля вода на Едо….

    • 7
      3

      ТИ ИМАШ ЛИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ТОВА КОЕТО ГОВОРИШ КУПО КРУШАРСКАБ

    • 5
      3

      Защо кадваш нова едва сега? Защо мълча и славословеше Марто доскоро ?

  18. 15
    4

    Мангалки стига ми плюхте ,че се задава дедовият

  19. 12
    7

    ХА ХА Пак някой на ЛОШАТА СЕЛСКА КУЧКА и е откраднал ника барабар с превръзките… Плюе Камбуров и зашитава Крушарски… Какво очакваш от една мастия ?

      • 5
        9

        ХА ХА Ти си подарената купар лошото куче и всички останали НИКОВЕр които подкрепят КРЮШО и плюят по Марто и момчетата от отбора лТИ СИ ЕДНА ОТРЕПКАр която се представя за ЛОКОМОТИВЕЦ

  20. 14
    5

    Мама ви мангалска ! Ще ми се кланяте да не ядете дървото!!!!

  21. 8
    16

    Тук има една жълта кОоросмукачка , която си пише и отговаря сама.

    Пловдивчани да не се връзват на номерата от селските вечеринки на коматевската селянка.

      • 7
        10

        Бегай да видиш к’во бебе подарява комшията на жена ти , докато сереш шибан жълтур !

      • 7
        5

        хаха. този многоиска да се прави на локомотивец. и моя ник открадна

        • 5
          7

          Жълтата сган са си такива – крадци на история, крадци на банки, крадци на салам от супера , крадци на бензиностанции , рожби на комунистически старшини и помаци от яката , налазили хубавия ни град !

    • 11
      3

      Простак вие сте Кюстендилци!!!!!!!!

  22. 12
    20

    Крушарски, не обръщай внимание на папагалите, представящи се за локомотивци и на шайката около Камбуров. Тъкмо и ти да ги разбереш колко са двулични и защо цял Пловдив ги мрази. Аман и от легенди. То е казано: ПО-ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ! Всики мислещи локомотивци сме твърдо зад теб защото виждаме кой какви дела върши! всеки може да изпадне в затръднение, но някои загърбват достойнството си в акива моменти и се издържат от тото. Но както е популярно по тези географски ширини – крадеца вика: Дръжте крадеца! ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ!!

    • 10
      8

      Ей педал? Ти ковориш сега за ШАЙКА ОКОЛО КАМБУРА ?Ти си просто една жалка столипиновска отрепка ..Ти говориш не само за Камбуров ?Ти говориш против ЛОКОТО… Ти защитаваш един президент, който не знае какво е ЛОКОМОТИВ…….Коя е тази шайка около Камбура? Може би неговите приятели-Кики, Марчев, Ванчо…… МРЭСЕН ДОЛЕН ПЕДАЛ СИ ТИ

      • 5
        14

        ей селяндур, разкрит си. нямам намерение да отговарям на дегизиран папагал

        • 11
          4

          Ти си разкрит като крущовска подлога, тъпак мръсен!!! Как смееш да обиждащ момчетата от отбора и да говориш, че са шайка? КАЖИ БЕ, ПЕДАЛ ? КОЯ Е ТАЗИ ШАЙКА ОКОЛО КАМБУРА? ОТБОРА НА ЛОКОТО ЛИ????

          • 3
            11

            жълт помяр, а ти как смееш да обиждаш президента на Локомотив Пловдив?!!

    • 2
      8

      Еми ясно е че жълтите се издържат от тото само чакаме в кой момент УЕФА ще си свърши работата…

  23. 10
    2

    Как можаха да ме разкрият?
    Аз ги юрках, че правя ракети, но някой публикува това: http://www.novsport.com/news2306081_1003.html !
    Сега няма пари за спанак и ще ги храня с лапад, троскот или каквото намеря!
    На който не му харесва ще ми яде тоягата!

  24. 10
    13

    напълно подкрепям Христо Крушарски!! Нека всеки, който си позволява да го критикува, преди да направи това да си зададе въпроса той колко пари би дал за Локомотив! И ми омръзна от сърдити футболисти, за които играе целия отбор!

    • 9
      4

      Ти си за лечение при мене!!! КОГО ПОДКРЕПЯШ? Този който не плаща и се гаври с името, отбора и феновете на ЛОКОТО ?Помни си думите, КУПО подарена !!!!!

      • 4
        9

        ей селяндур, разкрит си. нямам намерение да отговарям на дегизиран папагал. Май повече си се подразнил то истината, че купата ви е подарена. И кой викаш не плаща?!

        • 8
          2

          Взимай час и идвай на преглед при мене КУПО! Крушарски не плаща навреме …Ти ще работиш ли без пари мърльо? И ми се правиш на локомотивец!!!!

          • 1
            4

            ами ела ти да плащаш на време, бе жълтък

          • 2
            4

            на който не му харесва как плаща, да се маха. Ама седят нали?! Ако си локомотивец ще си благодарен, че плаща, а не да търсиш под вола теле.

      • 2
        5

        Ти си Папагал бива ви интриги да сеете,а нямате по 2 лева в джоба…Други ден като ви ушият евреите ще виете врат като магарета в Бургас…

  25. 23
    1

    Парите на отбора идват от обществените поръчки, които “печели” комсомолеца-бизнесмен! Не заделяш за Локото – изпадаш от баницата и си отиваш на село! На твое място назначават друг “бизнесмен”. Средствата за отбора идват от бюджета на държавата и ги плащаме всички ние с данъците си! Селския измамник не е дал нито стотинка от джоба си!

  26. 10
    7

    Паляк,ти въобще знаеш ли нещо за Локомотив?За легендите му?За постиженията му?А помниш ли петролния бос?Не го помниш нали?Всички го забравиха,така както и тоя алкохолик ще забравим,но головете на Марто ще помним нали?По-добре сега да тръгнем на чисто от зоните,отколкото да се срамуваме цял живот!!!След 3-4 години пак ще сме фактор,но срама от агонията ще се помни цял живот!!! 🙁

    • 4
      11

      ей папагал, ами вие вече тръгнахте от зоните. Резултата е 50 милиона дългове! И ако има от какво да се срамуваш, то това е единствено липсата на мозък в пъпчивате ти провокаторска глава

      • 7
        2

        Лайно,такива като теб знаят само да мразят Ботев и от омраза не виждат по-далеч от носа си!Такова унижение не сме изпитвали дори по времето на варненския парашутист!Локомотив никога не е бил на този или онзи,но Локомотив се знае благодарение на хора като Гочето Василев,Бонев /колкото и да е вреден сега/,Аян /Бог да го прости/,Марто и други,които са оставили трайна следа в историята на клуба ни,а тези псевдо собственици никой не ги помни!Знаеш ли кой е “мартеницата”,помниш ли го?Не нали?!И тоя алкохолик ще забравим като него!По добре в зоните да тръгнем,отколкото да берем срам цял живот!!! 🙁 Еби си майката лепилар!Говори за нашия отбор а не за другите!Но ти само това знаеш посерко!

  27. 29
    6

    А защо Камбуров ще дава пари ?Почетният президент къде е ?

  28. 32
    6

    “……Аз съм комсомолски секретар и знам как да манипулирам хората…..” Кой ще се върже на обиграния измамник?!! Зума си гушка по 5-6 хиляди месечно заплатка и не му дреме на кура.

  29. 28
    8

    Такъв срам не помня някога да съм брал като чета и слушам за любимия клуб. Футболист да финансира клуба си от лични средства! И накрая да го изгонят като мръсно псе – за благодарност, че е вкарал 140 гола! Предпочитам да започнем на чисто от зоните, отколкото такава срамна агония с президент селяндур-текезесар и група алкохолици на преклонна вързарст около него за ръководство.

    • 7
      11

      ти си толкова локомотивец, колкото аз съм ботевист

      • 7
        4

        ТИ СИ ПРОСТО ЕДНА КРУШОВСКА ПОДЛОГА БЕЗ ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО

        • 2
          5

          къде ви беше достойнствота на вас когато се надупихте на Дормуша за една подарена купа?

    • 3
      3

      Ами направи си отбор и почвай откъдето искаш..Отбора не ти е бащиния!!!Колко пари си дал за Локомотив???

  30. 17
    16

    Твърдо заставаме зад президента! Без Крушарски няма Локо!

    • 15
      8

      Локо ще има и без този алкохолик!Да си обира крушите на момента!На 50 години съм и такъв срам до сега не съм брал!!!И паразитите Бонев и Узунов също вече нямат работа в клуба!Тяхната работа е да си стоят във ВИП зоната и да гледат а не да въртят интриги и да смучат от клуба!!! 🙁

  31. 27
    10

    Моментът, в който ФУТБОЛИСТ дава пари за издръжка на клуба си е моментът в който катуна започва да се разпада! Тоя пияница от самото начало даде вид на такъв, интересно ми е къде са потниците и легендите Зулума и Пластмасовия?

    • 8
      24

      жълта смрад,когатоот селския ви изгрев бойски катун излязат футболисти от ранга на БОНЕВ,САДЪКОВ,КОЛЕВ И.Т. ,можеш да си позволиш под сюрдинка да коментираш градския отбор!Жълт боклук!!!

      • 14
        2

        Когато си прост циганин и нямаш какво да кажеш.

      • 10
        4

        Мангал, Героги Славков е носител на ЗЛАТНАТА ОБУВКА !!! А да не говорим,че Чико има повече трофей в цялата си кариера отколкого ФК Миризлив Катун 19?6 в цялата си история !!!

        • 1
          2

          И къде са те прогонени от клуба ви загиват забравени сельо!!

        • 1
          1

          Коматевски олигофрен, Бенкса беше голям играч и човек ,но златната обувка я спечели благодарение на пуснатите по нареждане голове.Явно си малък и не си в час с истината. Обръщението ми е заради твоето към непознат човек.

      • 4
        1

        Олигофрен нащите легенди не са на кранилка.Някои работят за клуба а други са на трибуната за да подкрепят а не кат ваще на заплата и общински съветници.Срам сте за града

  32. 8
    27

    Ей много жълт курваляк много напаст ве.Вие купата на шампионска лига да спечелите няма да има такава радост.Това показва единствено страх и респект от Локомотив.Айде сега по селата че работата не чака.

  33. 19
    3

    Eвала , Рюстю бабанъ , машала!
    Саде ти да си бимбашията на Локум спор кулюбю Лаутбахче, Аллах да наспори годините ти !
    И дано няма повиче уйдурми, патаклами и зорлем калабалъци.
    Ай локото на него – юруууш , с чок тарикат президент!

  34. 18
    6

    Не зяйте много столипиновски цигани – ще ви чукам!

    • 3
      17

      50000ХИЛЯДИ жълти изгрев бойски МАНГАЛИ-СЕЛЯНИ!

  35. 14
    20

    Велик Презедент на велик Локомотив кур за жълтия балон

    • 20
      1

      РУПА КРОАСАНИ, КЪДЕ.

      ВЧЕРА БЕШЕ ПЪРВИ НА КАСАТА ЗА МЪНГИЗИ, ЧЕРВЕНОТО ПЕЖО БЕШЕ ПЪРВО ТАМ.

    • 18
      2

      бухахахааааа – кой още да им го каже: Нема такива помияри като феновете на Локо Пд

      • 2
        13

        олигофрен!Защото вие не сте ПОМИЯРИ ,ЗАТОВА ГАНКИНОТО което играете е на празни трибуни!Жълто психо-екстра класа!

  36. 17
    2

    Ще се почва със СТРИГАНЕТО и КЪПАНЕТО на автомивка.
    Дае..ва и талибаните прости.
    Сичкуту талибан в маалата сига плачи.
    Линейките хвърчът към махалата
    Да ги запизват Локуту в турнира на БХК в Харманли с бежанците докато е време.
    https://www.youtube.com/watch?v=jQVQAWrWw-g

    • 2
      10

      За Коматево няма как да се придвжат-няма път!?

  37. 25
    17

    Върни всичките пари на Мартин,които ти даде на заем,а не пускай готово написани обръщения!
    Знаем ти много добре умствения багаж комсомолски секретаре!

    • 7
      10

      Защо като защитаваш толкова ревностно Камбуров не го попиташ на кой колко в милиони има да връща!Тези заеми защо ги е правил,можешли да се сетиш,а?

      • 5
        3

        Ти въобще знаеш ли нещо за Локомотив?За легендите му?За постиженията му?А помниш ли петролния бос?Не го помниш нали?Всички го забравиха,така както и тоя алкохолик ще забравим,но головете на Марто ще помним нали?По-добре сега да тръгнем на чисто от зоните,отколкото да се срамуваме цял живот!!!След 3-4 години пак ще сме фактор,но срама от агонията ще се помни цял живот!!! 🙁

  38. 13
    25

    Aва жлъти братя остайти ги Локото те жа са опраят пък и по добре да ги няма така поне няма да има кой да на пори гат на фати…..нека да са стегнем кът юмрук ва и кът едни евро-галактически бойци да покажем кой командва у тъмната страна на галактиката ба да вейба.

  39. 27
    22

    Уникален Човек и идеален собственик!
    С това си обръщение удари всички в земята!
    А самозваната легенда, да отива да подписва в Коматево! Там тотото е разрешено и го заиграха още в първия кръг с Пирин!
    БЪДИ НИ ЖИВ И ЗДРАВ Г-Н КРУШАРСКИ!
    Върна доверието на много хора!

  40. 14
    25

    Жълтите мъстии започнаха да серат, марш на Скобата д’ейбаваштамамаселска !

  41. 28
    9

    2 ракии и изявленията са готови. Гранде президенте!

  42. 31
    13

    Хаха ААХАХАХААХАХАААХААААХААХА АЙХААХАХАХАХАААА ХАХАХАХАХААХАХАХААААХАХХААХААХАХАХАХАХААААААААААААХАААХАХАХАХА
    ГОЛЕЕЕЕМЕЦ !!!
    КРУШАРСКИ ВЕЛИКАН !!!!
    ВЕЛИК ВЕЛИКАН !!!!!!!!
    КАТО СВЪРШИШ С ТИЯ ЦИГАНИ ЖАЛКИ НЯМА ДЕ Е ОСТАНАЛО И ПОМЕН ОТ ТЯХ !!!
    ХАХАХАХАХААХАХАХААААХАХХААХААХАХАХАХАХААААААААААААХАААХАХАХАХА
    ГОЛЕЕЕЕМЕЦ!!!!!!!!¡¡

    • 1
      23

      Ти от психо клиниката ли се обаждаш жълта мъстиьо?Ако не ти е известно фен клуба в 50000хилядното циганско гето е на ботявъ ,та циганите са твои братя!Ти си умопомрачен и надали разбра какво ти написах!

  43. 27
    8

    Лично аз съм дал 8 кила банани и 7 кила лимони да дразня отбора все пак са жълти !

Коментарите са затворени