Уефа е изпратила писмо до Ботев Пловдив, от което става ясно, че канарчетата са наказани със затварянето на 4 блока от сектора, в който се помещава агитката на Лазур, научи ексклузивно PlovdivDerby.com. Секторът по принцип се състои от 7 блока, а капацитета на въпросните 4 е 3200 души.

В писмото пише, че наказанието влиза в сила още в следващия мач на Ботев Пловдив, който е с Бейтар Йерусалим. От Ботев не мислят да обжалват наказанието.

37 КОМЕНТАРИ

  1. НЯМА СТРАШНО НИИ СМИ ЖЪЛТИ СИГЪНИ НИЕ ХОДИМ ПО 2000 НА 1600 СИГАНИНА БАЗА ТУКА НА 3200 МЕСТА ЩЕ ИДЕМ ПОНЕ 20 000 СИЧКИТИ ЦЪРНИ КАТО САЛЧИ ТОП СИГАНИН ОТ ЛУДАТА БАНДА АЙ КАНАЙРЕЕЕ И ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

  2. […] Преди минути УЕФА е изпратила писмо до Ботев (Пловдив), от което става ясно, че “канарчетата” са наказани със затваряне на 4 блока от сектор “В”, в които се помещава агитката, съобщиха ексклузивно от PlovdivDerby.  […]

  3. 9
    2

    Абе мн ви знаят човките в нета шибаняци

  4. 20
    1

    На “бългрина” дето ни предаде му пожелавам всичко освен прането да му изсъхне. Ние дори не сме нарушили правилата мамка му ама кой знай какви глупости е наговорил негодника за някое друго евро.

  5. 13
    1

    На “бългрина” дето ни предаде му пожелавам всичко освен прането да му изсъхне. Ние дори не сме нарушили правилата мамка му ама кой знай какви глупости е наговорил негодника за някое друго евро.

  6. 15
    3

    Кор за УЕФА !!!
    Шибай УЕФА !!!
    Така ли ще се остави тази гавра на УЕФА ?
    ЦСКА щяха да ходят да ги бият в централата им,почнаха да организират автобуси
    Пожелавам на УЕФА най-толерантно един ден да имат анално изживяване с шиптъри !

    fans and players of serbia and albania clash during their euro 2016 group i qualifying soccer match at the fk partizan stadium in belgrade october 14 2014 : https://www.youtube.com/watch?v=quDlDsuVSoA

  7. 3
    18

    Поне много истини излязоха наяве!
    Отборите, които пулнеха тази трибуна и твърдяха, че са десетки хиляди, се оказа, че са били най-много 4000 броейки и пътеките и правостоящите! Хайде да са 5000!
    Онзи ден стещу албанците този сектор беше малко повече от половината пълен!
    Значи 2300, 2500 души!
    Публиката у нас се топи всяка година, за съжаление!
    Лошото е, че тази трибуна е под козирката и има акустика, а останалите нямат! Онези зад ератите са ужасни. Далече са.
    Каквото е, такова. Поне ще има основание за оправдания.
    Това на отбора няма как да се отрази, защото те показаха, че могат да играят и без своята публика.
    Положителното е че няма финансова глиба, а и опасността от малоумните прояви на жълтите фенове е далеч по-малка!

    • “Секторът по принцип се състои от 7 блока, а капацитета на въпросните 4 е 3200 души.” Научи се да четеш!!!

  8. 14
    1

    в Речник на българския език шибай има значение подобно на удряй Та какви глоби за виртуално значение е не реалистично и уефа ще сурне вътрешна гума…

  9. 22
    1

    Изкривеното мислена на съвременните гейове и курви, които много искат постоянно да им е вътре, но не обичат да казват “Аз искам да ме е..т” се чудят коя дума да присвоят за да оправдават по лесно долните си страсти. Някой пеят “Бий Албанеца”, но за по благозвучно използват повтарящата се съгласна “Щ”, но на българските долнопробни курви – доносници и на гейовете от УЕФА, това се вижда престъпление. Сещам се, че преди много години, по повод мисленето на някои хора имаше един лаф: “Всеки разсъждава със степента на своята извратеност”. Ти си говориш да сложиш “чеп” на кацата със зеле, той си мисли за к.р. Ти му говориш за две хубави очи, той се мисли за “цици”. Ти искаш да му “шибнеш” един зад врата щото е мръсник, той си разтваря краката и чака да го шибнеш на едно друго място, с едно друго нещо, защото е просто “педал”!!!

  10. 4
    18

    вай,вай,ще глуедаме мача на пазара

  11. 24
    1

    Кой е “българина”-доносник направил опит да развали прекрасния футболен празник на 20 юли в Бургас???Нека не остане анонимен !!!

    • 7
      1

      А ти ще гледаш на майка ти миризливата путка,ЦИГАНИНО!!!

  12. 18
    1

    Мисля, че тези статии за наказание са само за насаждане на омраза, дори към собствените ни фенове. Не мога да бъда сигурен, но това са моите мисли. В нито един друг сайт няма информация относно санкции или разглеждане на казуси с агитката на Ботев. Може би отново за пореден път медия насажда омраза към хората. Дано да няма такова нещо наистина. А вие като нормални хора се опитайте да не се поддавате на провокации и подкрепяйте отбора безрезервно и по европейски. Така както винаги сме опитвали ние истинските фенове на Ботев. Успех на момчетата в Бургас, резултат от 1:0 за нас е достатъчен !

  13. 17
    2

    Боли ни фара, ще си напълним останалите сектори и те така те!

  14. 1
    12

    shte vi chupim zabite, mnogo ste otvoreni po forumite, no kato ni vidite na stadiona malchite, mishoci
    shte pravim kakvoto si iskame

  15. 15
    1

    Ейййййййййййййййй майка ви шейба от уефа ама като на мача Сутиеска и Левски от домакинската публика като викаха на българите цигани цигани глобихте ли ги НЕ ама ние българите винаги трябва да на глобявате майка ви шейба и боклуците от уефа

  16. 2
    12

    Банда Горе Ръцете да не се отварят много да не ги закрием

    • 9
      1

      Хахаххаха анонимник,кво ще затриеш бе лапач,яжте си пишките с Y.G. и недей знай много дейба и скапаните капути прости

      • 19

        вечно бити и ебани,това сте вие,жълти путки насрани

        • За това ли на всяко дерби на лайнута ви висят парцалите от нашата ограда, курво циганска !

  17. 16
    2

    Нищо, сега всички верни привърженици които “шибаха шиптара” ще си купят от по скъпите билетчета и ще се реваншират на клуба. Само Ботев!

  18. 25
    2

    Доносниците са пресолили манджата! Шнур за кюстендилските писачи-драскачи!

  19. 16
    8

    3200 по 20 лева за билет,тези които предизвикаха наказанието да сметнат с колко ощетиха клуба.

    • 16
      2

      64 000 коня,бах мама му ,това е месец издръжка на базата.Стига уе семкари неразбрахте ли че шибай шиптара не е обида.Знаете че без нас отбора е за никъде,без агитката сте никои.Мачкаме евреите на 20 и след тва португалските пичета,само Ботев и кут за уефа

  20. 26

    Само ще помрачят празника, който предстои

  21. 15
    4

    Ебете си майката тъпи наркомани,ще ви се види света тесен на следващият мач!

    • 5
      8

      Шшшш малко по сериозно ваште бакии все ние ги оправяме.Айде да не навлизаме в подробности но заради онова с буферите винаги ще си останете жалка фракция.

      • 3
        1

        Фенове на един отбор сме, айде без конфликти помежду ни.

      • До Centrum Crew:
        На случката от магистралата имаше и хора от вашата порно групичка бе палячо!Дори този, който сега ви разпява първи си вдигна ръцете!Всички сте един дол дренки!Смешници!

        • Винаги ще бъдете гаврени, плъхове миризливи.Каквото и да си измисляте, добре си знаете, че винаги ще бъдете бити и ебани.Със стойки и страшни погледи не става.Иска се и сърце!През последните 15 години ви пукнахме от бой където ви хванем!И ще продължаваме да го правим мишки!През две години изскачат разни знайни и незнайни палячовци, които след първия бой, който изяждат, изчезват….1001 фракцийки се пръкнаха през годините и резултата е един и същ-гавра навсякъде!Смешници!

        • Наркоман смешен, на всяко дерби на лайнута ви висят грозните парцали по нашата ограда, тартора ви беше съблечен и залят с лайна от 17 годишни, в цяла България ви посрещат с рефрена “цигани” . Кои са гаврени бе капут смешен ? Да не говорим, че малките от Y.G. ви гонят нон стоп по градини и тепета, лайнар смешен.

          • Продължаваш да си мелиш едно и също като типичния папагал, гнидо страхлива.До кога ще живеете в този ваш измислен свят бе палячо!?Гонили ни били, парцали били горяли…хахаххаха
            Путко миризлива, платеното хорео ви изгоря на бунището, а след това ви направиха същото, все едно изкарано от ксерокс…..Та за какви парцали говориш бе Мюмюне!?Ще ви съборим селската база на предстоящия мач и вие ще сте ВИП публиката на представлението пиленца проскубани
            Абсолютни клоуни…

Коментарите са затворени