Ботев получи конкретна оферта за звездата си Омар Косоко. Т е отправена от клуб от Турция. Предложението е от преди няколко часа. На този етап името на отбора се пази в тайна. Преди време интерес към него проявяваше Касъмпаша, но е твърде вероятно да става въпрос за друг отбор. Както е известно, Косоко има договор с канарчетата до края на календарната година. Преди седмица PlovdivDerby.com ви разкри, че Косоко едва ли ще остане в Пловдив, след като вече е на години и му предстои да подпише последния си стойностен от към финанси професионален договор.

„Да, днес разговарях с г-н Палийски за продажбата на Омар Косоко. Няма да разкривам повече подробности, но наистина офертата е от Турция”, потвърди пред Marica.bg агентът Николай Жейнов.

Болеслав Козакевич, който е личният агент на Омар Косоко, също потвърди, че днес Ботев Пд са получили оферта за клиента му.

„В клуба влезе оферта тази сутрин. Дойдоха на крака. Офертата обаче не удовлетворява клуба. Няма да разкривам други подробности, както и от къде точно дойде предложението. Сега ще изчакаме да минат двата мача с Бейтар Йерусалим. След тях допълнително ще се разбере какво ще се случи”, каза пред Marica.bg Козакевич.