Ботев с нов директор на ДЮШ

3
1234

Иван Цветанов е новият директор на детско-юношеската школа на ПФК Ботев. Той поема поста от своя предшественик Трифон Пачев и от новия сезон ще отговаря за работата в „жълто-черната“ академия.

Новият началник на школата има солиден опит, както в работата с подрастващите „жълто-черни“ таланти, така и в треньорската професия като цяло. За последно Иван Цветанов бе начело на тима до 19 години.

ПФК Ботев изказва благодарност към Трифон Пачев за отличната работа начело на школата, предвид форсмажорните обстоятелства, при които бе назначен и му се наложи да работи.

Бившият защитник на Ботев, който остава на работа в клуба, пое поста в движение, след като Николай Киров бе назначен за старши-треньор на представителния отбор и успя да запази последователността и стила на работа в школата. В резултат на това Ботев спечели нови две титли при подрастващите (набор 2001 и 2002).

3 КОМЕНТАРА

  1. 7
    1

    Школата върви добре, но разбира се подобрения винаги има накъде да се правят. Формулата е пари + организация, ако го няма едното, нищо значимо не може да стане, а пари очевидно има… Любопитен съм какво ще се промени, но не мисля, че ще е нещо радикално, защото все пак нещата са си под контрол на стария директор Белия, който е старши треньор, т. е. има последната дума и със сигурност Цветанов е човек от неговия екип. Много трябва да се работи с вратарите и за спокойствието и уравновесеността на всички треньори и деца. По принцип психиката си е проблем и на нашия отбор, и на българския футбол.

  2. 7
    3

    Той ли е спечелил 2 титли?. Спечелиха ги отборите, за които той не е нсправил нищо. Стоянов има 3та поредна титла и е най-добрия тррньор в бг за деца. Направил е уникални футболисти! А Гешев млад и упорит, доказва себе си и благодарение на себе си , на децата и на обиграните при Стоянов титуляри оосъигна много. Успех на треньорите и децата!

Comments are closed.