“Борислав” /Първомай/ започна подготовка с Какалов и Сердарски в редиците

0
895
Борислав - първа тренировка
Представителният тим на “Борислав” стартира подготовката си за новия сезон. 23-ма футболисти започнаха тренировки под ръководството на старши треньора Спас Колев. Нови имена в отбора на старта на подготовката са братята Ангел и Мартин Здравчеви, който са минали през школата на “Литекс”, добре познатият на всички любители на футбола Георги Какалов, бившият играч на “Марица” Виделен Сердарски и младият вратар Димитър Вичев. С “Борислав” отново тренира Богдан Кузмов, който игра за първомайския отбор преди два сезона. В тима се завръщат и младите Димитър Димитров (19 г.) и Димитър Хубинов (20 г.), който през миналия сезон игра в “Марица”.
В петък, 7 юли, от 18.30 часа на градския стадион в Първомай ще се проведе и първата контрола на “Борислав” срещу тима на “Атлетик” (Куклен). Основната цел на проверката е треньорът Спас Колев да се запознае с качествата на футболистите в тима.
Ето и програмата с контролните срещи:
7 юли   събота  Атлетик (Куклен)      18:30, Първомай, ст."Градски"
12 юли   сряда   Секирово          Раковски, кв. "Секирово"
15 юли   събота  Арда (Кърджали)       Първомай, ст."Градски"
19 юли   сряда   Асеновец          неуточнен
22 юли   събота  Сокол (Марково)       неуточнен
29 юли   събота  Гигант (Съединение)     неуточнен
5 август  събота  Ботев U-19         неуточнен
Първенството в Югоизточната Трета лига стартира на 12 август, а програмата за есенния полусезон ще бъде известна седмица преди старта на шампионата.