СНИМКИ: 100 ултраси на Ботев пътуват към Тирана!

23
5141

И албанците много скоро ще разберат, че на българските медии много много не може да се вярва. След като в продължение на 2 дни у нас се пишеше и препечатваше една статия, съчинена от „информация“ от фейсбук, как жълто-черните ще останат без подкрепа в Тирана и след като и медиите в Албания я препечатаха, се случва точно обратното! 2 рейса с ултраси на Ботев Пловдив тръгнаха тази вечер за албанската столица, където ще подкрепят канарчетата в мача им с Партизани. Освен тях се очаква и определена бройка фенове да пристигнат и с коли. Така на стадиона в Тирана ще има поне 100 от най-верните привърженици на канарчетата.

SHARE

23 КОМЕНТАРА
 1. 37  3

  Тъжна работа приятели.

  За съдбата на столипинските недъгави изчадия се замислих и ми стана мъчно за тех.

  Последните два дни ореваха тука света как за екскурзията се били записали шест човека, изпаднаха в бурен екстаз от тя факт, надуваха зурби, биха тъпани, играха кичеци, изобщо беше гнусна гледка.

  В един момент грубата реалност за пореден път им го подаде четвъртит в гуреливите сурати и се оказа че на гостуването си в Албания, Ботев ще има повече подкрепа, отколкото Ювето на гостуванията си в България,а и на 90% от домакинствата им на тенекиената Джамия.

  Бахти, не е лесно. Представяте ли си каква житейска драма е за тех всеки ден да осъзнават че са избрали грешната страна, че са направили много лош избор подведени през 2004 от купената им с наркопари титла.
  Тва е все едно по време на чалга концерта за празнуването на измислената им титла, опиянени от 7 последователни каменярки, да са се запознали с красива (по техните стандарти) пичка, която им се е представила като Розали, да са почнали бурен романс, тя да е забременяла и чак в този грандиозен момент те да са разбрали че Розали всъщност се казва Гюлфие, родом е от Аджисана и има седем братя.
  Тринайсет години след това въпросните седем братя живеят у тех, заедно с жените и чаветата си, а чернобелия мюмюн, чиито живот е съсипан от циганията тъне в алкохолни изпарения, проклина живота си и мрази всичко и всички, предимно и най-вече ЖАЛТИТИ, които несъмнено са виновни за всичко.

  Виновни са му че той е идиот, избрал грешния отбор, виновни са за циганията и тех, виновни са че живота му е кочина, виновни са че мюмюнът нема никакво бъдеще, че се е реализирал като последна утайка и че на хоризонта няма нищо друго освен смрад, мизерия, мъки,Круши,Европа през крив макарон, черно тото и прочее страдания.

  Честно ви казвам, понякога ги съжалявам мюмюните.
 2. 41  8

  100 човека на гостуване в Европа – колкото циганите рядко събират на скелето им на домакинство…
 3. 41  3

  2 автобуса и десетки леки коли ,минимум 150 бултраси!!!Какво стана с „достоверната“новина за 6 фена?Валидна ли е още!САМО „БОТЕВ“ПЛОВДИВ!
 4. 37  3

  ТОВА НЯМА ПО ЖАЛКИ И МАЛОУМНИ ТЕЗИ НАСРАНИ ЦИГАНИ .
  ВМЕСТО ДА СИ ЗАВРЪТ ЧЕРНИТЕ ГЛАВИ ВЪВ НАСРАНИТЕ ГЪЗОВЕ ТЕ ПАК СЕ ОБАЖДАТ ???????
  НЯМА ТАКИВА ЦИ ГА НИИИИ!!!!!
  НЕ ПСИЯТЪР И МОЗЪЧНА ОПЕРАЦИЯ НЯМА ДА ПОМОГНЕ !!!!
  НЯМА ТАКИВА КОМПЛЕКСИ !!!!
  ТОЧНО ЗАРАДИ ТОВА НИКОГА НЕ СТЕ БИЛИ НЕЩО ВЪВ ХИЛЯДОЛЕТНИЯ ГРАД !!!
  НЕ СТЕ !!
  И НЯМА ДА БЪДЕТЕ !!!! ЖАЛКАРИ
 5. 2  26

  Разбраха да, сега като им подпалят телефоните на албанските куки още от границата да им пазят насраните гъзове всички ще разберат…
 6. 2  41

  На гости при роднини. Цигани жълти
  • 22   1

   Олигофрен,лицата РАШИД ЖИНИПОТОКУ,КЕЧИ,САЙТИ,ИЛАМИ ХАЛИМИ,ШЕНСОЙ говорят ли ти нещо?Това са албанци част от историята на „Локото“!Президент и собственик,футболисти,треньор….Образовай се,циганин прост!!!
 7. 33  1

  АХХАХАААААХАХАХАХАХААХАХХАХАХАХААХААХААХАХАХААААХАААХАХЯАХА
  ВИДЯХТЕ ЛИ КОЛКО СТРУВАТЕ ЖАЛКИ КОМПЛЕКСИРАНИ ЦИГАНЧЕТА ????
  НАСРАХ ТЕ ОТ ПЛЮНКИ ТЕЗИ ДНИ
  ИЗГНИЙТЕ Е ГОВЕДАРЦИ !!!
 8. 46  3

  И тея лпфц от завист, немогът да спят, едничката утеха им бе уж пропадналата, екскурзия……… а сега? Наи заблудената публика е на мангал арми.
 9. 8  67

  Ква злоба нека бъдем реалисти, никога в Пловдив не сте били на дневен ред

  Последното дерби можеше да ви вкараме 5
  по улиците и по баровете ви пукаме от бой всеки път
  на магистралата дигахте ръцете като едни мишоци

  кои сте вие всъщност? най битите фенове в България
  • 6   29

   Няма какво да му се сърдите на момчето защото казва истината – при организиран бой жълтите ядоха бой и вдигнаха ръцете! Знаем, че сте на лъжата баща и всичко, което не ви изнася го изопачавате, както дявола евангелието, но тук вече всичко е заснето и не можете да лъжите! Отишли 100 човека и вече жълтия сайт гърми.Защо не написахте ексклузивно:“ Близо 100 фена ше пътуват до Тирана.Жълто-черните ше се чувстват, като у дома си срещу Партизан“ или нещо подобно?!
  • 5   1

   пръднешко гледай 10кръг да не ви шбнем 10 ходДока с по 2 топли кренвирша
 10. 10  70

  Как може пак да намесвате Локомотив във вашите смешни теми. 100 наркомана пътуват за Албания, голяма новина

  Те тия 100 ако се съберат в Пловдив ще бъдат бити и ебани
  • 64   8

   Ами то почти толкоз,колкото на Лаута ходят за мач със Славия.Иначе злобата ти е безгранична.
  • 34   4

   Къде прочете нещо за Локо,а наркоман смотан?
 11. 64  8

  А ние истинските беси и пловдивски лЬОбимци и в Пловдив не ходим 2 автобуса 🙁

Comments are closed.