Представителният тим на Локомотив проведе днес сутрешната си тренировка на базата в Говедарци. Тренировката се състоя от 9:45 и бе съпътствана от хубаво и слънчево време. Следобед възпитаниците на старши-треньора Войн Войнов ще проведат и още едно занимание.

Към тима днес се присъедини Кириякос Николас Цингрос. Той е на 24 години и играе на позицията ляв бек. Юноша е на Панатинайкос, играл е още в Мандрайкос и Панелефсиниакос. С тима продължават да тренират Пламен Николов, Пламен Крачунов, Мартин Кавдански и Марк Бедиме Билджока.

 

15 КОМЕНТАРИ

  1. Кириякос Николас Цингрос
    ЕЙ ТОЯ АПАП Е НАШ ЧОВЕК!!! ИМЕТО МУ Е ПРОИЗВОДНО НА НАЩИЯ РОД БУФЕРОВИ! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) СТРАШЕН ЛЯФ БЕК БИЛ:))))))))))))))))))) ПУФ ПАФ ФЪССССССССС:)

  2. 4
    1

    Къде се скри “бизнесмена” от селски тип мосю Крушо де Архентинос ?

  3. 5
    2

    ами ако бяхте заминали за Албания нямаше да мирише изобщо, но страх….!!!!!

  4. 5
    6

    Миналата седмица бяха взели един негър Цигани, а сега тоя маляка Цингрос!

    На това му се вика СЪДБА!!!

    • 9
      4

      Айде млъкни с това “цигани” вече щото ония циганин Мариян Огнянов, когато играеше при нас му пляскахме на всеки мач.Ставаш банален вече! Ние щото сме Реал Мадрид и сме цъфнали, та гледаме тях.Да си гледаме нашия отбор тях ги остави да се оправят както могат.

      • 5
        6

        Локомангалите са единствените мангали, които миришат и през форума.

        • 3
          4

          Нещо ново няма ли да изчислите с пилешките си мозъци а само едно и също повтаряте?

  5. 8
    7

    Аз ви казах, че манговците ще направят отбор…ето взеха – Кавдански, Пламен Николов, Крачунов сега взеха тоя черния, за който ми казаха, че бил страшен бързак и много борбен, сега и тоя грък идва и Сърмов.Въобще лилавите ще са нов и много здрав отбор.Няма да имат нищо общо с отбора от миналата година.Лошото е, че ще са по-добре от нас и тази година, и ще ни бият и в двата мача.Ние, какво имаме един Балтанов и Тошко тва е.Нищо не взехме.Участваме в ЕКТ а правим селекция все едно ще се борим да не изпаднем.А ние ги отисахме.
    Жалко, майна, така се надявах да не започнат първенството.Дано нашите не отнесат една 3ка от албанците, щото тогава мангустите ще ни пукнат от бъзици.Не ми се мисли, как ще ходя на работа…ми аз ще потъна от срам.Майната му на всичко…напред мой Ботеееееееев.Ай канарииииииии.

    • 6
      5

      Здравей, лаутарски шизо! Днес пак не си си пил хаповете, нали?!

      Да са ти честити изгонените Николов и Крачунов, както и вечно изпадащият Кавдански 😀

      • 4
        2

        Убеден ли си, че нашите Генев и Радо Терзиев са нещо повече?
        И на двата отбора им липсва класа няма, какво да се заблуждаваме!
        За да имаш класни играчи се иска голям бюджет, нещо което лиосва и в двата отбора.Дайте да не се заблуждаваме, че ние сме отбор за златната среда с тези футболисти! Георги Домусчиев ни спонсорира и ни уреди купата! Цената мисля, че тепърва ще става все по-очевадна! На теб харесва ли ти да сме сателит на някой било то и Лудогорец? Но на никой не му отърва да каже истината, че се продадохме на Домусчиеви.Сега ще ни подарят и супер купата, щото дайте да си отворим очите – нямаме отбор, за да се надиграваме с Лудогорец, още по-малко да ги бием.Разликата в бюджета и футболистите между нас и Лудогорец е огромна! Говоря си с много приятели, колеги, съседи с които заедно ходим на мачове и всички са на мнение, че няма как да бием Лудогорец. Аз гледам обективно на нещата, вие ако не можете значи имате сериозен проблем! Много хора ще видят истината утре! Като почнат мачовете мен ме интересуват тези с Локото, Левски, ЦСКА, Дунав, Черно море това са истинските мачове!

    • 3
      4

      Ти да не работиш в Чистота – та, та да те бъзикат?
      Къде другаде може да има повече от един лилав?
      Иначе е ясно, че и ти си такъв.

  6. 4
    4

    ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????ДЕЙБА
    ВАЩЪ МАМЪ ЦИГЪНСКЪ ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    Reply

  7. 9
    6

    Станахте като автогарата в Кюстендил бе,мангусти.Кой както мине замине,разцъква.Ей за това си прибрах купата в къщи,същински бардак сте.

    • 6
      6

      🙂
      май истинското му име е Цѝнгрос,
      а тук има опастност да стана Цинганос

Коментарите са затворени