Локомотив (Пловдив) освободи нападателя Иван Колев, съобщи “Марица”. 22-годишният футболист подписа договор за три години с “черно-белите” миналото лято. Юношата на Славия дойде от Оборище и бе преотстъпен на Поморие, а в последните дни води подготовка с “черно-белите”. Директорът Чавдар Цветков съобщил на Колев, че няма да се разчита на него и може да си търси друг отбор. Нападателят смята да пробва в отбор от Втора лига. Един от вариантите пред него е Марица.

16 КОМЕНТАРИ

  1. 11
    4

    Представителният отбор на Локомотив се върна към двуразовите тренировки след ден почивка.

    Сутринта Войн Войнов и неговите помощници вдигнаха оборотите на футболистите с може би най-изтощителната тренировка от началото на лагера. Заниманието се проведе на стадиона в град Самоков.

    Следобед тренировката бе на базата на ,,черно-белите” в село Говедарци. Отличните условия, заедно с перфектното време, предразположиха футболистите да разгърнат потенциалът си пред погледите на треньорите и спортно-техническия директор Чавдар Цвектлов.

    Днес проби в тима започнаха 4-ма играчи. Двама бразилци (нападател и крило) ще изкарат пробен период в тима. Това са Родриго Де Соуза Салгадо Джуниър и Карлос Филхо. Крилото Бедиме Билджока и халфът Гранит Османолай ще пробват да се докажат пред треньорския щаб на Локомотив. Защитниците Пламен Крачунов и Мартин Кавдански също се присъединиха към лагера на отбора.

    • 3
      7

      И закво я побликува сега тази новина, да ни дразниш ли?
      Ние очакваме всеки момент Крушьо да хвърли кърпата, а вие продължавате да се готвите!
      Аз как да легна да спя сега? Ти знаеш ли, че ся от нерви започнах да си гризя ноктите, че наблизо няма и денонощна аптека да си взема нещо успокоително?!Сега остава да вземете Пламен Николов и почвам да си режа вените! Дано поне Пламен не дойде при вас, щото в дербито от някъв корнер знаеш ли, как може да ни вкара паламарката отзад! Не искам повече да публикуваш подобни новини, живей ми са още!

    • 14
      9

      Катуна “Коматевски” отдавна е разпаднат и е на командно дишане. Господ забавя, но не забравя.

      • 7
        10

        АХАХАХ Бах тва командно дишане отбора е без задължения носител на купата на България запази си състава от миналия сезон и прибави още няколко прилични футболисти може само да мечтаете за подобно командно дишане съвсем скоро ще дойдат и други добри новини.Съветвам путките от лаута да се приберат по мазетата следващите месеци и да плачат кротко.

        • 12
          6

          САМО ЕДНИ 50 МИЛИОНА ДЪЛЖИТЕ НА ДЪРЖАВАТА,ДЕЛОТО КТБ НЕЩО ДА КАЖЕШ…
          С НЕПАРИЧНИ СРЕДСТВА КОГА ЩЕ УВЕЛИЧИТЕ КАПИТАЛА…ПРОТОЧИ СЕ НЕЩО ДРАМА Е А???

    • 2
      4

      НИЕ ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС ИДИОТ ИГРАХМЕ ИСТИНСКИ МАЧОВЕ..И СТАНАХМЕ ЗАСЛУЖЕНО ШАМПИОНИ..
      ВИЕ ТАЯ ГОДИНА АКО СЪДИИТЕ НЕ БЯХА ВИ ДАЛИ 10 ДУСПИ ИЗПАДАХТЕ ПАЛЯК…НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ ЗАСАДИ И НЕДАДЕНИ ТАКИВА ВИ ОСТАВИХА В ГРУПАТА..ИМАТЕ ПЕРФЕКТЕН ОТБОР ОТ КУХИ ЛЕЙКИ ЗА Б ГРУПА..СКОРО ЩЕ СЕ ВИДИТЕ КОЛКО ЧИНИТЕ ЛЕ АЛА БАЛА..
      НЯМАТЕ ПОБЕДА НАД ЛИТЕКС И ЛУДОГОРЕЦ ОТКАКТО СВЯТ СВЕТУВА…И ОП ИЗВЕДНЪЖ КУПА,А СЕГА ЩЕ ПОЛЯГАТЕ 20 ГОДИНИ ОЩЕ..
      САТЕЛИТНИ ЖЪЛТИ МИШКИ:)))

  2. 10
    7

    ИДЕ ВИДОВ ДЕН ЖЪЛТУРЦИ,ЩЕ ВИ МАНДРЪСЪТ ПАРТИЗАНИТИ:)))

  3. 3
    9

    Май наистина ръководството е много безхаберно…. куп глупости натвориха

  4. 11
    9

    Иска пари за ядене .За това няма да се разчита на него .

  5. 13
    12

    Мале мале да не се наложи Бонев да влиза в игра то не останаха играчи …

  6. 16
    15

    БЯГАЙ БЪРЗО МОЕТО МОМЧЕ И НЕ СЕ ОБРЪЩАЙ НАЗАД!ЗА ТВОЕ ДОБРО Е

  7. 15
    17

    Бахмамаму то не останаха играче у нащто Льоко да го еба

Коментарите са затворени