Ботев (Пловдив) е принуден спешно да привлече нов нападател. Причината е, че до първия мач с Партизани (Тирана) в Лига Европа остават реално 6 дни. Както е известно, проблеми с работната виза на бразилеца Фернандо Виана възпрепятстват завръщането на бразилеца у нас. Той все още не е започнал подготовка и реално не е тренирал с тима. Привлеченият през лятото Тони Тасев пък се контузи след контролата с Пелистер и не игра срещу АЕЛ (Лимасол). В контролата с кипърците изненадващо на върха на атаката се озова левият бек Крум Стоянов.

Сред опциите за нов нападател е Венцислав Христов. Той в момента е без отбор, след като напусна Нефтохимик. Основният проблем обаче е, че и Христов не игра цяла пролет заради контузия.

Основният защитник Радослав Терзиев ще пропусне гостуването на Партизани от първия предварителен кръг на Лига Европа, съобщава Пловдивнюз. Както вече бе съобщено на една от последните тренировки преди лагера в Банско, Терзиев обърна глезен и от тогава е с проблеми и не тренира наравно с отбора. Той е тестван, но отново е почувствал сериозни болки. В понеделник Терзиев ще мине ядрено- магнитен резонанс, за да се уточни състоянието му.  Той е под въпрос и за реванша с Партизани на 6 юли в Бургас.

15 КОМЕНТАРИ

  1. Рангелов, Сердеров, Венци Христов – не е като да няма. Но си ме е яд, че не взехме Педро Еуженио и Мапуко. Класни футболисти щяха да паснат перфектно 🙂

  2. 5
    1

    НАЙ-ДОБРЕ Е РАНГЕЛОВ ДА ВЗЕМЕМ , АКО НАМЕРИМ ПАРИ ЗА ЗАПЛАТАТА МУ ,НО ИМА И ДРУГИ ДОБРИ НАПАДАТЕЛИ , КОИТО БИХА ДОШЛИ В ,,БОТЕВ,, . СЕРДЕР СЕРДРРОВ СИ ТРЪГВА ОТ ,,СЛАВИЯ,,, , ДОРИ ПЕТЪР АТАНАСОВ – КОСЪМА ИЗИГРА НЕ ЛОШ СЕЗОН ЗА ,,МОНТАНА ,, БИ НИ СВЪРШИЛ ПОВЕЧЕ РАБОТА ОТ ВЕНЦИ ХРИСТОВ , СПОРЕД МЕН .

    • А, бе , пич ние скачахме до небесата, когато този си тръгна! А косъма е съвсем друг футболист- този е Дингила!

  3. 18
    8

    Бял , взимай Христов ако можеш , с малко тренировки ще ги кичи яко !!!

  4. 20
    6

    Рангелов е свободен.Самуилов да развързва кесията и да го взимат.Белият невиждат ли че нямат избор?????Има да ги влачи по 5-6.За Бг е супер

    • 3
      27

      Ти ако мислиш че ще развърже кесията жестоко се лъжеш. Кънчова поляна да прави, скъпи футболисти да купува… Тва да не е Цецо.

  5. 17
    6

    Няма такова дърво като Венци Христов. Няма нищо общо с бързия футбол който налагаме. Виж да брули орехи – става!

  6. 25

    от бероето Мапуко да питаме-става за нападател

Коментарите са затворени