Първите двама чужденци в Локомотив Пловдив пристигнаха на лагера на смърфовете в Борoвец, научи PlovdivDerby.com. Това са американецът Патрик Циани и нигериецът Джоузев Ннеку. Патрик е десен полузащитник, показа проверка на PlovdivDerby.com. Той е на 22 години и последните 3 сезона е играл в Белгия. Джоузев пък е дефанзивен халф и е на 19 години. Преди 2 лета той печели стипендията на Пепси Академи в Нигерия и по примера на Оби Микел заминава за Англия в колежа “Брук хаус”, където учи и тренира през последните 2 години. Проблеми с документите обаче възпрепятстват оставането на Ннеку на Острова.

Междувременно Меридиан Мач съобщава в днешния си брой, че националът Стивън Славков също ще изкара пробен период при смърфовете. Стивън е познат на Лаута, тъй като до скоро бе част от школата на смърфовете, но прекара известно време във Верея.

49 КОМЕНТАРИ

  1. хахах радвайте се че въобще някой идва в тоя бардак

  2. 3
    3

    Ривър плейт вече кършат пръсти и съжаляват, че приеха поканата за контрола в Говедарци.
    Льокото изуми футболна Европа с тези трансфери – Патрик Цигани и Джоузеф Нънегу !!!
    И Девата от Гваделупе не може вече да спаси Ривър от сигурна загуба в Говедарци !
    Джоузеф Нънегу – най-големият талант на Пепси академията в Нигерия е неуловим за противниковите защити. Преди всеки мач пие по 10 пепсита, а по време на мача пърди като говедарско говедо. Ако някой все пак го доближи, пуска в употреба запазения си финт – оригня в лицето.

    При Патрик Цигани ситуацията е малко по-различна. Злите езици около Лайнута говорят, че е привлечен с маркетингова цел. Черно-бялата фланелка с надпис “Цигани” на гърба, се очаква да се превърне в топселър в районите с циганско население не само в Пловдив, но и в цялата страна.

    • 2
      2

      А за вратаря от трета селска дивизия от Полша нещо ще кажеш ли, плиткоумен папагал? Но понеже е бил ратай в някоя кравеферма в Полша за вас селяните си е звездъ нали? Младият Минев пък ви е черешката на тортата, селски нали?

  3. 2
    4

    До всички селяни от ботяф.ЯШТЕ К_ _А НА ЛОКО ПД.

  4. 10
    7

    Американецът Патрик Ци(Г)ани -тоя ще пасне перфектно на отбора ни и бързо ще му намерим квартира в Шекера

  5. 15
    16

    Знаете ли защо жълтата сган ще се оправи – щото ония техния Ачо сълзата може да е същия алкохолик, като нашия Чаво, но Пальо не спря да ходи и да реве и да се моли на хора да дойдат и да инвестират при тях, докато ние се задоволихме с комика Крушарски, обзе ни апатия и всеки стои и гледа само без да прави нещо.Бонев, Узунов и фенклуба са много наясно със ситуацията в клуба!!! С тоя палячо Крушарски е ясно, че само ще вегетираме. Щом всички мълчат и стоят значи ситуцията в клуба им харесва и не желаят да я променят.Знам, пичове, че на думи е много лесно и отстрани акъл всеки може да дава, но ако всички само мълчим, търпим и никой не се бори ситуацията в Локомотив да се промени, клуба, отбора и ДЮШ ще продължават да западат, а ние по трибуните ще сме само конкуренция на отбори, като Локо СФ, Локо Го, Нефтохимик и Славия.

    • 11
      14

      Педерас такива като тебе нямат място на Лаута

      • 1
        2

        Той жълтур бе плюят със скрити никове,правят интриги.Ще им се да изгоним единствения човек,който дава някакви пари!!!

    • 16
      5

      Много си прав! За съжаление, много от нашите не виждат по-далеч от носа си. Тръгнали сме по пътя на Славия и Локо Сф. След 5 години начело с този селски тарикат и комик Локо Пд ще е треторазреден провинциален отбор със 100 души публика. Не разбирате ли, че като си траете, копаете гроба на любимия клуб??????????????

      • 2
        2

        И ти имаш 5-6 милиона на година да издъжаш отбор вероятно или си Нежния!!!

    • 2
      2

      АКО ИМАШ 5-6 МИЛИОНА НА ГОДИНА ЗАПОВЯДАЙ,ИНАЧЕ ОТСТРАНИ Е ЛЕСНО

  6. 20
    7

    Аферим! Имаме си от Карнобатска и Пещерска, време беше и за безалкохолното! Наздраве Чаво! Наздраве Крюшо!

  7. 18
    15

    Заплати ще има. Въпросът е ,защо Бонев го няма при отбора? Да повдигне духа ,да говори за чернобялата идея, да следи за селекцията. Нали и той отговаря за спортво техническа част? Сега е моментът да говори, а не когато положението се оправи …….И къде са фенклубовете на Локото ?Защо не искат среща с ръководството и да поставят въпроси за бъдещето на отбора ?

    • 12
      17

      Бонев е зле здравословно. Футболистите са се разбрали с Крушарски. Всичко е наред.

      • 19
        6

        Пристигнахме в Чамкория. Момчетата изглеждат добре. Донесохме им кроасани и вафли. Ядът здраво като невидели ……

      • 4
        2

        разбрали са се да не им плаща, а те да му плащат, щото им докарал курви?!
        бе тоя нашия псевдо-комик си е направо буфосинхронист.

  8. 20
    5

    СТИГА С ТИЯ ЛИНЕЙКИ БЕ БУФЕР СМОТАН ЗА КАКВО ДА ЛЕТЯТ КЪМ РОДОПСКАТА ЯКА?ЗАРАДИ ТЕЗИ ДЕТО НОКОЙ НЕ ГИ Е ВИЖДАЛ Й ЧУВАЛ!ГЛУПАК

  9. 20
    6

    Ей, само академици се събрахме в Льокуту. Чавдар Цветков е завършил пещерската и карнобатската академии. Дон Крушон де президенте е продукт на БКП академията за майстори на лъжата. Бонеф е от академията за легенди – 1001 балона, пардон, кроасана.
    Това църното и то от академия идва, на Пепси! И аз съм академик, всеки ден питам: А КАДЕ МИ Я заплатата? Питам и никой не казва нищо. Ще се взема да кандидатствам за работа в Академик София. Там сигурно поне плащат чат-пат.

  10. 22
    4

    Няма човек в България който да разбира от футбол повече от Коко Динев. Всички чужденци които вземаше в локомотив бяха класни. Левски и ЦСКА се бореха за тях.

    • 7
      6

      Прав си, така е, но всеки 3 ти мач на отбора беше тото.
      На хората им писна и накрая беше изгонен с камъни.
      Всички отбори играят тото, но го правят тарикатската, а нашата бе аджамийската.
      Нямаме късмет да случим на собственик за съжаление. С тоя комик Крушьо се вижда, че работата е на зле.Трябва нов собственик, който да е футболен човек и да има финансовата мощ да издържа клуб от ранга на Локомотив. За нас е само Божков и само Бонев може да го доведе.

  11. 17
    7

    Този селяндур ще ни ебе майката с тези алкохолици за директори пък ти си вярвай ако щеш и толкова ли си зле та не виждаш , че сме в гъза и по лошото е , че само си чакаме заколението

  12. 22
    7

    Браво на Локо, взима футболисти от Пепси, а после и от Миринда

  13. 20
    18

    Още преди година писах, че Крушарски е пълно менте, но тук ми цъкахте минусите. Разберете, докато хора като Крушарски са ни президенти, Локомотив не го чака нищо хубаво. Държавата имала да му дава милиони. Ало, бизнесмена, държавата ли трябва да ти храни работниците, футболистите и треньорите от школата?! Този е пълен капут. За съжаление, не виждам светлина в тунела. И дано не съм лош пророк, но догодина ще играем в Б група!

    • 16
      14

      Е и каквокато играем в Б група. Ще се откажеш от отбора ли.

    • 10
      2

      Нищо страшно няма.Локо е от рекордьорите в Б група-16 години.И ако не бяха Велбъжд да ги вкара от 8 място, в А група не се знаеше колко още щеше да се изкара там.

  14. 18
    4

    Крушата като няма пари – да вади Зума и да не се помайва! Нали са ръководство.

  15. 21
    7

    Добре де с какво този 19 годишен е по-добър от някой 19 годишен юноша на клуба ви , за 22 годишния не знам може и да става но изпускате добри състезатели за сметка на недоказани , които също ще играят за пари , нищо не надграждате , може да съм от БОТЕВ ПЛОВДИВ но признавам , че имахте не лош отбор и за малко да играете в Европа , което говори , че ръководството нещо не е наред , защото 2*3 от отборите в БГ са в този батак , а единствено Локомотив някакси изтърва палката …

    • 11
      24

      Гледай си подарената купа и не се меси

      • 17
        3

        Той поне може да я гледа,пък нашета купена купа къде е ,а?Ти виждал ли си я?Кога беше това?

  16. 12
    22

    Вси канар сме цигани

    • 7
      1

      Е не не бяхме ли ние циганите !Нали така ни наричат на всякъде и ние свикнахме.
      Има и песен за нас:
      ТУРЦИЯ Е НАШАТА РОДИНА АХМЕТ ДОГАН Е НАШИЯ БАЩА ЛАЙНУТА СЕ ПРЕВЪРНА В ДЖАМИЯ ЕНИЧАРИ СА НАШИТЕ ДЕЦА!!!!ТУРЦИ СМЕ, ЦИГАНИ СМЕ ЗА ЛАЙНАТА НИЕ СЕ СЪБЛИЧА МЕ !

    • 24
      10

      ЕЙ ,ПЕДАЛ… Няма да говориш против феновете на Локото… СЕЛЯНИ БИЛИ…? Кои сте вие пловдивчани бе? Както каза ЛИГЕНДАТА -ДЕБА ВАШТА МАМА ЛОКОМОТИВСКА….

  17. 20
    14

    Толкова се надявах да вземем няколко класни играчи. Ясно е че няма да стане. От сега знам, че наесен сме извън шестицата. Факт. Президента ни е фейк и ще я караме само на изпарения. Няма да стане така, хора.

    • 18
      8

      Ми, че ние кога сме били кой знае какъв водещ отбор. Много ни порасна работата. Ще ли сме да бъдем извън шестицата. Ми голяма работа. То и миналата година ни предричаха да не изпадтем с пенсионерите, а то кво стана, за малко ЛЕ.

  18. 22
    11

    ПЕПСИ АКАДЕМИЯ… ХАХАХАХА… Гранде президенте, Крушата сбъдва мечти!

  19. 16
    12

    Локо Горна зимата се напълниха с такива и не свършиха добре. В България само Домуса и Гриша могат да докарат класни чужденци. Другото е само пародия

    • 16
      5

      Еййй много сме капризни. Няма угодия.

  20. 12
    9

    е , от стотина парчета – все ще изберем 2-3 хахахаа

  21. 22
    8

    Абсолютна глупост. Поредната гавра. Който е ходил в чужбина по големите страни знае че е пълно в Англия, Франция и т.н. с ей такива огладнели циганчета, които са в добра физическа форма и ги викаме тук да ритат топка. Изпуснахме българските футболисти, които са доказани и знаем какво могат. Сега докарахте някакви гладни циганчета. Ужасно ръководство

    • 17
      5

      Кво си изпуснал бе чавек. Насила хубост не става. Като не искат да остават Гораномлв и Виданов прав им път. Всички са наемници. Няма значение дали са българи или чужденци. Важното е да са добри.

      • 11
        10

        Kаква насила хубост не става? Ти не знаеш ли защо Горанов и Виданов си тръгнаха? Защото не искат да стоят ли? Ако това си мислиш не знам от коя планета си паднал. Да ти припомня че си тръгнаха, ЗАРАДИ УЖАСНО СЛАБОТО РЪКОВОДСТВО

        • 16
          6

          Другите що стоят. Айде не ми ги защитавай. Ръководството кво да направи като няма пари

  22. 17
    11

    Коко ги водеше с кораби, тоя със самолети.. на килограм..бухахахахаааа!

  23. 10
    24

    Няколко линейки изхвърчаха с бясна скорост в посока родопската яка

    • 15
      8

      ААА …..Не …..Аз ги видях. Тръгнаха към ЧАМКОРИЯ

      • 12
        2

        Близо сме до Чамкория…. идваме на помощ. Дръжте се! Носим и сухи пакети с бисквити и кросани. Няма да ви оставим на произвола на глада. Дръжте се, момчета……

Коментарите са затворени