Ботев Пловдив излиза днес от 18:00 часа в първата си контролна среща от лятната си подготовка. Канарчетата се изправят срещу носителят на Купата на Македония и свой евентуален съперник в първия предварителен кръг на Лига Европа Пелистер. В контролата няма да играят Радо Терзиев и Крис Добрев. Второто полувреме Николай Киров ще пусне всички състезатели, с които разполага.

Жълто-черните излизат в състав:
Иван Чворович, Йордан Минев, Пламен Димов, Виктор Генев, Цветомир Панов, Меледже, Лъчо Балтанов, Фелипе Бризола, Тони Тасев, Тодор Неделев, Омар Косоко

Пелиестер: Петровски, Тошевски, Бойович, Ковачев, Миленковски, Митко Илиев, Марковски, Петров, Силва, Лукас и Илиевски.

Проследете с нас развитието на мача:

8′ Силен удар на Балтанов бе уловен от Петровски.

12′ Тодор Неделев стреля от пряксвободен удар. Звездата на канарчетата бе близо до откриване на резултата, но топката мина покрай вратата на “гостите”.

17′ Балтанов с нов силен удар, който този път минава покрай вратата на Петровски. Мачът е равностоен, като и двата отбора владеят по равно топката. Леко по-груба от страна на македонския тим.

24′ Йордан Минев проби по лявото крило, центрира в наказателното поле, където Неделев технично овладя и стреля към вратата. Стражът на македонците Петровски обаче отрази удара с невероятна намеса.

29′ Нарушение пред наказателното поле на гостите след нарушение срещу Тони Тасев. Отново зад топката застана Тодор Неделев, който насочи топката към долния ляв ъгъл на вратата на Пелистер. Стражът на македосците с много мъка обаче успява да запази отново вратата си суха.

33′ Пламен Динов и играч на гостите се сдърпаха сериозно на терена. Косоко се намеси и посегна да удари футболиста на Пелистер. Последва масово блъскане и дърпане, а съдията успокои нещата с 3 жълти картона. Омар Косоко бе санкционираният играч от състава на Ботев, а другите две официални предупреждения бяха за футболисти на Пелистер.

Ботев Пловдив пристигнаха за първата си контрола от лятната подготовка с чисто новия си рейс.

35′ Чворович избива опасен удар на Пелистер в корнер. След изпълнението на ъгловия удар не бе създадена опасна ситуация пред вратата на канарчетата.

43′ Един от бразилците в състава на македонците влезе на шпагат в краката на Косоко. Нападателят на Ботев Пловдив скочи във въздуха, за да избегне съприкосновението, но при приземяването закачи с бутоните си главата на кариоката, от която пък текна кръв. Това наложи по дълга намеса на лекарския екип на гостите.

45′ Край на първото полувреме. Двата отбора се оттеглиха на почивката при резултат 0:0.

На почивката бразилецът от състава на гостите, който получи рана на главата след среща с бутонките на Косоко бе откаран в болница, за да бъде зашит. Според информация от щаба на македонците състоянието му не е сериозно, но се налага по-сериозна лекарска намеса.

Фенове на Ботев Пловдив са в Банско, където ще следят отблизо подготовката на своите любимци.

46′ Начало на второто полувреме. Николай Киров извърши 7 промени в състава си.

Ето в какъв състав излязоха канарчетата за вторите 45 минути: Даниел Кайзер, Виктор Генев, Кристиян Димитров, Лазар Марин, Цветомир Панов, Серкан Юсеин, Крум Стоянов, Тодор Неделев, Филипе Бризола, Алваро Юлияно и Исмет Рамадан.

60′ На два пъти новият полски вратар на Ботев Пловдив се прояви с хубави намеси след началото на втората част. Веднъж след пряксвободен удар и веднъж след удар от средна дистанция. След смените в състава си, канарчетата приеха повече играта в своята половина. Междувременно Радослав Апостолов се появи на терена на мястото на Фелипе Брилоза.

Фен на Ботев Пловдив си направи групова снимка с голяма част от играчите на жълто-черните в Банско.

65′ Грубо нарушение срещу Крум Стоянов, което бе декорирано с жълт картон от главния съдия.

75′ Пламен Димов се завърна на терена, заменяйки Виктор Генев. Така двойката централни бранители, която ще доиграе срещата ще е Димов – Димитров. След няколко смени и в състава на македонците играта на терена в Разлог се изравни.

Част от феновете на Ботев Пловдив, които изгледаха днешната контрола с Пелистер

80′ Милко Георгиев замени Тодор Неделев в състава на канарчетата.

81′ ГОЛ ЗА ПЕЛИСТЕР! Пелистер откри резултата след самостоятелен пробив на Матей Цветаносвки, който премина през защитата на жълто-черните и пусна топката покрай вратаря Кайзер.

85′ Младият Иван Василев замени Панов в състава на Ботев Пловдив. След попадението отборът на Пелистер е по-активния тим на терена.

90′ Край на мача!

 

117 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    4

    Ние, сичкуту мангал от Столипиново, сме много завистливи и дребни душици. Затова нека Кюршон де Архентино пие мастика под чадъра с Чаво, а ние да берем гъби и коприва и да ги предаваме в пунктове, за да изхраним сополивите си чавета!

    • 2
      2

      Ава много си прав ва брато и по важното я че са исрайми на метеното ба и от ся са притеснявам кък жа ни лъснат насраните гъзове ва да гоейба.

  2. 2
    12

    Какво се пените толкова в темата? Какво ненормално е станало?
    Та днес беше първата контрола на средняка във втората осмица на първа лига на България!
    Тия паднаха от изпадналите Монтана и Нефтохимик и завършиха на престижното второ място в групата си за оцеляване в елита, вие тука сензация търсите?
    Няма по-нормална развръзка.

  3. 11
    4

    ЛалутДжамияТВ: Феновете на Локо за първи път от много година бяха много но не на стадиона а в форума !Кефище се на загубата на Ботев.Отбор който не играе контроли с ” БИСТРИШКИТЕ ТИГРИ или ЦАРСКО СЕЛО” а с отбори шампиони.Минута мълчание за линейките пристигнали на лалута и видяли , че шизофрениците получили много бройни гърчове.И повтарящи само – НАЙ ХУБАВАТА НОВИНА ЗА ДЕНЯ.Явно новите футболисти дошли на проби ” Порноманяк и Пепси-Шампиони” не ги интересуват , но това е да черно-бял.Важното за тях е да са много по форуми те и малко по трибуните.Те изчезващ вид.Записани са в червената книга на българия.Като твърдо слабоумни създания не срещани досега.Характерно за тях е циганския характире с турски корени.През години смениха сумати турски собственици , но за тях това не е важно те винаги са били “българи”.Въпреки, че тяхните легенди потвърдиха, че феновете им са от ромските квартали на Пловдив.Друг много важен фактор е , че за тях – Де’ба ва’ша мама: Означава много те така си вдигат самочуствието.Главния “инженер” в измислиния свят е тяхния богоизбраник г-н Крушарски изтрелял първта ракета в космоса.За него се твърди, че много важна фигура.Според останалите черно-бяли фенове КТБ му дължи пари.Което затвърждава факта , че черно бялите са шизофриници по природа.Понеже г-н Крушарски никога не е вкарал пари в банката.Но това тях не ги интересува.По интересно им е , че собственика на банката е бивш собственик на Ботев.И това ги тормози в червата.Те смятат, че тяхната “база’ в Говедарци погледнете, къде не другаде , а родния дом на тяхния ГУРО- е нещо невиждано в България.Но дали не сасе замисляли, че Г-н Крушарски не иска да направи Говедарци новата столица на културата!И за край; За да бъдеш буфер трябва да си : На първо място : Да мразиш отбора на Ботев и всички добри новини за него , на второ място да си Шизофреник по душа и сърце и на последно да търпиш на обида от цяло България, а не когато ти кажат циганин да се обиждаш.
    информацията е взета от : LalutJamiqTV и Wikipedia(на черно-бялата орда)

  4. 4
    9

    Ббаси мисирите нещастни, аз купа да им подарявам,

    а те да се бият в пилешките гърди че са я спечелили .

  5. 9
    18

    Мои братя цигани. В Бразилия съм, на плажа Копакабана. Не ме чакайте. Никога няма да се върна в ония кокошкарник в Коматево. И вече не съм рус. Да ви еба майката жълто-черна.

    • 4
      12

      Абе този Вияна голям келеш и скатавка, сега е туристическият сезон в Бразилия. Най-вероятно се е хванал пазач към някой хотел или паркинг там да изкара малко заплата докато получи българска виза.

      Молива и Ачу са за стригане , да не му изкарат българска виза навреме.

      На талибаните от Афганистан им дават по-бързо български документи.
      Явно Вияна не си е платим където трябва за да има българска виза, или е издирван за престъпления в Бразилия или му е гноясъл нокътът и не може да ходи.

      За гной в нокътът се ходи при бай Алих в Долно Воден да му бае и прави заклинание за здраве и успех. Нито гной по ноктите ще има, нито циреи по гъза.

  6. 4
    15

    Поздрави от Сан Путен,
    Драги маданци, много сте зле с физическа и тактическа подготовка.
    На ниво В група сте да играете с Рудозем и Долно Воден. В Лига Европа нашият втородивизионнен Сан Путен ще ви опука отново. Чакаме ви с нетърпение.
    Машинката за стригане трябва да работи още при контролите, за да няма после в шампионата и Лига Европа резили и срамни сцени.

  7. 5
    14

    Голяма работа че сме паднали.

    Догодина г-н Пеевски ще ни подари друга купа и няма да правим контроли за да се излагаме.

  8. 3
    14

    А КОЙ ЩЕ СТРОИ ТРИБУНА ИСТАНБУЛ ЗА $ултра$ите ?

    • 11

      КОЙ ЛИ ?Трибуната Бесика ще я направи ДОН КРУШО ,ама на куксово лято…А сега бегай ,че казаните те чакат, манго …

    • 19
      10

      Не играха с Льоку, а с Ботев, турчеещ се манго.

      • 6
        17

        ИЗПРАСКАХА ВИ ОТЗАД ЕДНА СОЧНА МАКЕДОНСКА НАДЕНИЦА !

  9. 13
    2

    Така е, Пловдивчани поддържат Пловдивския отбор.За самозванците наричащи себе си “пловдивския любимец”,никой не се сеща.

  10. 8
    20

    Аз казаф ли ва, че големия Домсу паша ни уреди купата ва? Вий къ мислите, че може да бийм Лудогорец ва с тия паласпури в отборъ ва.Ся жъ стайнем за смях в лига ивропата ва, братя домати, като почната да ни лабутят разни анонимници, дето имената не мойм им напишим ва.За ко ни требваше европата ва, кат бай Ганя нашия пра-родите га тръйна да лази по еврпоата жъ сме ей! Жъ на съ смеят всите да знайте. Таз подарена купа жъ ни излей през всички дупки да знайте!

  11. 21
    4

    Каква неистова радост за изтерзаните душички.Ботев загубил в контролен мач….Спете спокойно въпреки комплекса ви на вечно втория,и с огромната радост от загубата.УТРЕ обаче ще получите нов шамар.Ботев чака жребия си за ЛЕ,а срещу името му пише -НОСИТЕЛ НА КУПАТА.А вие си цъкайте в Гуведарци.

  12. 24
    4

    Ботев загубил контрола, в която второто полувреме играха само резервите. И циганите подивяха от кеф. Мале, мале, колко сте дребни, жалки и комплексирани, мангали! Ако не е Ботев Пд, вашият катун няма да го има, щото няма да има за какво да говорите.

    • 5
      19

      Не бе,мангалче ботяф е играл само с трима играчи затова е загубил хахах жълтите мангалчета с купената купа сте мноооо прости хахах

      • 18
        3

        Цяла България знае кои са циганите. И затова единствено вас ви посрещат мощно с възгласа: “ЦИГАНИ!” Дон Крюшон ви е тамън за мангалските номера. Той ще ви научи откъде изгрява луната. А Ботев Пд е носител на Купата.

  13. 5
    15

    Обичам любимия си ФК Пеевски-Боталик 2010!!!Форевър им май х@рт!!!

  14. 16
    4

    педерас*и ме предават отвътре
    19-04-2010 Румен Неделев
    Треньорът на Локомотив Пловдив Наджи Шенсой втрещи журналистите на вчерашната си редовна пресконференция. Той разкри, че в отбора му има двама-трима футболисти, които работят против клуба, и ги нарече “педерасти”.

    Мачът с Монтана

    Статистиката говори всичко. Първия полусезон имахме девет точки, в един момент бяхме и зад Ботев в класирането. Преди този двубой имахме 22 в актива си, повече от преки конкуренти като Сливен и Локо Мз. Всичко вървеше точно, имахме успехи. Но има и такива срещи, в които няма как да планираш загубата и не всичко зависи от теб. Един червен картон развали всичко. Дотогава 4 отбора (2 вече са изпаднали) се бореха за оцеляване. Локо Пловдив щеше да се спаси на 70-80 процента, ако бие Монтана. Направихме обратното и вече кандидатите за Б група са само трима – ние спасихме Монтана. И такива неща се случват, въпреки че контролирахме срещата до червения картон.

    Грешките

    Разочарован съм от цялата защита, не трябваше така да играе. Исках поне 20 процента повече да тичат и да се борят. Защо не съм пуснал друг защитник? Ами нека мислим логично – защото изоставахме в резултата, при това на собствен терен. Да, ако беше 0:0, има смисъл да пазиш резултата. Но при 0:1 и през ум не ми мина да вадя нападател за бранител.

    Сблъсъкът със Сливен

    Бием ли в този мач, се връщаме на позицията отпреди срещата с Монтана. Двубоят ще е тежък, но там ни е шансът да компенсираме всичко загубено, ако не паднем. Вече шест поредни срещи Сливен няма точка, а да сте видели някой да е написал нещо срещу психото Дуци Симонович? Не. Тук една загуба и веднага се правят трагедии. Идва двубой с голямо значение и всичко, което правим, е да вдигнем самочувствието на футболистите. Да, Сливен в момента е като ранен лъв, а тогава винаги е опасен. Но също така е гладен за точки, а именно от глад рибите захапват въдицата. Най-важното е да не загубим

    За бойкота

    Голяма лъжа са написали в един вестник. Някакъв смешник, който не заслужава да е кореспондент и да пише за Локо, разваля духа в отбора ми. Какъв бойкот на Наджи Шенсой? Няма такова нещо. Само търсят интриги тук в Локо. Не може един пишливко да се гаври с клуба. Казах и на президента Динев – тук на треньора се гледа като на хамалин, няма авторитет. Аз искам да вдигнем имиджа на този пост в отбора. Ето, питам – кой е изпълнителен директор на Манчестър Юнайтед? А на Атлетико Мадрид? Не знаете, знаете само имената на треньорите. Е, тук се брани авторитетът на шефовете, на треньорите – не. Бойкот няма, пишат се лъжи. Има двама-трима футболисти, които му дават информация на този, аз ги знам. Той като агент на ЦРУ работи с Локомотив. Но ще дойде време и ще изгоня тези трима, дето си говорят с онзи педераст. Само чакам и гледам как позволяват на един шмръкльо да се за***ва с треньора. В момента имам по-важни работи, отколкото да се занимавам с предатели. Но ще дойде време и ще раздавам шутовете. Ще подходя така, както правят в Палермо и Сицилия. Такива педерасти, дето ме предават отвътре, няма да търпя. Ако сте гледали Ал Пачино в “Белязаният”, така ще действам, с куршум между очите. Защото трима педерасти в клуба се мислят за умни и дават на онзи лъжлива информация.

    • Е …. Аз и затова си каресвам Локото…. Какви мъжаги има там…. УФ…

  15. 5
    21

    Колко жалко е да си кан/лайн/ар. Помислиха си че наистина са победили Лайногорец. Че са най великите. Истината излезе наяве много бързо.

  16. 4
    17

    Вай вай вай канарие. Аллахата да ни е на помущт

  17. 5
    23

    Започна се! Сега всеки ще се гаври с отборчето с купената купа от Пеевски(ДПС)

    • ИМАШ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ПОКУПКО ПРОДАЖБА … Ами какво чакаш??? Даваой ги на прокурор, на УЕФА… Хайде, манго???? ЧАКАМЕ …Ако не го направиш си просто един одискан до ушите мангал, с пяна на устата от злоба…..,

  18. 25
    5

    по-гнусно същество от черно-белия циганин няма.
    вечно ебани, вечно празни сектори, никаква креативност и пеене, но както винаги номер 1 в интернет. вие предизвиквате единствено съжаление , путки мършави

  19. 4
    18

    Сипвам си биричка, отварям си пуканките и почвам да чета коментарите с кеф. Наздраве за победата пловдивчани.

  20. 5
    16

    Еми с купената купа е така ,сега се видя ФК Пеевски 2010 си загуби резонно

  21. 6
    14

    Няма да казвам, третата прекрасна новина на деня за Локомотив Пловдив, за да може селяндурите да треперят цяла нощ.

    • Всъщност третата новина е най- добра- нашите не тренираха вчера, защото валя, а сега и внимание- идват линейките- дъжда не отнесе игрището в Говедарци! Пукайте се жълтури!

  22. 3
    15

    ЕХ ЖЪЛТИ ПЛЕБЕИ…..КОГА ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕТЕ В ПАТРИЦИИ ОТ ДРЕВНИЯ ГРАД ??? ОТГОВОРЪТ Е НИКОГА – МЪРШИ С КАФЕНИКАВ ОТТЕНЪК ОТ ПРЕДГРАДИЯТА !!! СЕГА И ЗАВИНАГИ !!! :)))

    • 7
      1

      тъп селски педал, нямаш съдържание, нямаш класа малоумник завистлив,миризлив изрод от гетото,жълто -черен квадратен железен хуй до гнилите ти сливици, и не се появявай повече измет

  23. 12
    4

    Т.нар. “Суперкупа” няма никаква стойност, сравнена с КУПАТА! Ама тъп мангал как да го знае.

  24. 5
    16

    ЩЕНСОЙ ШИБА ЖЪЛТУРЦИ ЕВРОИДИОТИ В ЖЪЛТО..

  25. 29
    7

    Изтормозените циганета от Лайнута изпаднаха в луда радост след загубата на най-важния мач за годината на БОТЕВ Пловдив.Тази година очаквам голяма забава с шепата изтерзани душици от джамията зад ВСИ.Наздраве

    • 6
      14

      Ей го и тоя селяк. И той същото повтаря като всичките си съселяни. 100 селянина = 1 мнение.

      • 18
        4

        Жепейски селяко потен, ти си пловдивчанин, колкото са пловдивчани ония копанари, бащите и дядовците ви, които едно време са ги докарали в града да бачкат стрелочници и кондуктори. Да ти еба майката, филмирана селска да ти еба…

      • 13
        3

        Добре дошли на забавата с главен герой Ботев Пловдив.На кой му пука за циганите.В Говедарци са си на мястото.Скоро трябва картофи да се вадят.

  26. 28
    8

    Черно-белите путки умират от мъка, че съперникът им е с 3-4 пъти повече фенове и че отборът им никога няма да има жълто-черният дух и хъс, който да размаже в точния момент не само отбор като Лудогорец, а и Байерн Мюнхен и Барселона. На мача в София официалните данни на БФС са 9750 зрители, но това в мач, в който Ботев е аутсайдер, няма стадион и ръководство и ден, в който има най-много балове. За вас тази бройка е утопична, вие общо нямате толкова фенове черно-бели мангали.

    • 8
      19

      Помак, какъв дух и хъс? И къде ги видя тези 3-4 пъти повече фенове? Ай пий си лекарствата и лягай че отдалече личи че не си наясно с футбола. Недей повтаря едни и същи думи на пришълците определящи се за Пловдивчани.

      • 17
        3

        Жепейски селяко потен, ти си пловдивчанин, колкото са пловдивчани ония копанари, бащите и дядовците ви, които едно време са го докарали в града да бачкат стрелочници и кондуктори. Да ти еба майката, филмирана селска да ти еба…

      • 11
        1

        Те са навсякъде жАлтити, как къде съм ги видял. Жълто-черна напаст. Зад всеки ъгъл може да очакваш жълтур, който да ти разбие носа.

      • коо… нее лапай желти пишки, слезки предал, за товар си роден

  27. 8
    18

    Жълта трагедияяя. Лига Европа ли???? Да връщаме подарената Купичка на турските ни братя от Лудогорец, и да се връщаме в кочинката ни в Коматево, че ще ни се смее цяла България.

  28. 8
    19

    С подарена купа такъв е резултата. Истината излезе наяве. Това не е моя Ботяф. Ще станем за срам.

    • 16
      4

      Цинго, ти си станал за срам още, когато баща ти беше майка, която пък те е изсрала зад някой храст на магистралата.

  29. 6
    18

    Започна се! Сега всеки ще се гаври с отборчето с купената купа от Пеевски(ДПС)

    • 4
      15

      БАЛОНА СЕ НАДУВА,НАДУВА,НАДУВА…ПУК…ПОМАЦИ ГРОЗНИ НА ПЕЕВСКИ КУРВИТЕ И ТАЗИ ГОДИНА ЩЕ ВИ ПЛЯКАМЕ ЯКО,МЪРШИ!

  30. 27
    6

    Задава се въпросът кой отбор е по-титулуван. И така:
    “Ботев” е бил два пъти шампион,два пъти сребърен медалист, 13 пъти бронзов и три пъти носител на националната купа.
    “Локомотив” е един път шампион,един път сребърен медалист, 4 пъти бронзив и един път носител на купата.
    Е,кой е по-титулуваният отбор? Освентова в преките двубои,включително и тези за купата “Ботев” има три победи повече.
    Ето защо отборът от Стлипиниво единствено може да неведе глави пред доказано по-добрите

    • 8
      5

      ЗАДАВА СЕ ВЪПРОС,КАКЪВ Е БАЛАНСА МЕЖДУ ДВАТА ОТБОРА? БЛАГОДАРЯ ЗА ОТГОВОРИТЕ….

    • 14
      2

      Циганите НИКОГА не са печелили Купата! Оправи си статистиката!
      А купената нарко-титла е най-голямото посмешище в БГ-футбола, а на всичко отгоре е в Кюстендил, в хола на Емо Наков, който си изстудява шампанското в нея!

    • 1
      6

      ТОВА БЕШЕ В КОМУНИЗМА ПУМАК БОЗАВ,КОГАТО КРАДЯХТЕ ФУТБОИСТИТЕ ОТ ВСИЧКИ ОТБОРИ ЗАЕДНО С ИЗЧАДИЕТО ЦСКА ДЕТО ГО ЗАКРИХА…АФД ТРАКИЯ-НЯМА ТАКЪВ ОТБОР…ВИЕ СТЕ БОТЕВЪ2010 ДПС!

  31. 6
    19

    Па, ибах ли ви мамата жълтоциганска. А? Ай ся, па си отваряйте големите жълто-лайняни усти.

  32. 5
    18

    Кво стана ва? Пак незнайни отборчета ни плякат.

  33. 16
    4

    Така ще е – който ни скача, Косоко ще го гази 😉

    Мангали, КЪДЕ Е КУПАТА, дейба ваща мама циганска, дейба…

  34. 4
    16

    Започна се.! Сега всеки ще се гаври с отборчето с купената титла от Пеевски(ДПС)

  35. 6
    18

    ЖЪЛТИЯ КАТУН ЗАПОЧНА СЪС ЗАГУБА. НЯМА КАК ДА ИМА ПО-ПРЕКРАСНА НОВИНА ОТ ТОВА ЗА ВСИЧКИ ПЛОВДИВЧАНИ. ЕСТЕСТВЕННО ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ И КОНЦЕРТА НА НАЗАРЕТ ТАЗИ ВЕЧЕР НА АНТИЧНИЯ. НАЗДРАВЕ МАЙНИ.

    • 9
      4

      Къв Назарет бе палячооооо. Един член на Назарет хахаха

  36. 32
    9

    Ботевисти , скоро ще започне строителството на КОЛЕЖА . Спонсори 1Самуилов , 2КЦМ , ПИМК, 4 още една фирма , която ще се разбере по – късно !!! 100% факт. …. ЧЕСТИТО. ….

    • 3
      10

      Багерите са на Колежа, КЦМ комунягите си ни обичат,партията е с нас,а необявената фирма на Дидо ще довърши всичко останало!Лелелел ,какво щастие, Трибуна Пеевски или Цветелина Янева,нека гласуването започне сега!

  37. 8
    35

    ДПС купи купата. Сега всеки ще се изрежда да шиба турският Боталик 2010. За 500 мангала купа 🙂 смешна работа! но като се има предвид ,че ДПС държи голяма част от парите във България ще бъде така !!!

    • 19
      4

      Манго, Иди на Лайнута и си направи снимка с ШАМПИОНСКАТА КУПА НА ЛЬОКОТО…Качи я в нета ….

    • 17
      4

      Малко инфо за непросветените!”Брилянтен Ботев (Пловдив) взе Купата на България и по този начин се класира за Лига Европа! Това стана факт, след като канарчетата надиграха с 2:1 Лудогорец на финала, провел се пред над 8000 бултраси на стадион “Васил Левски”, и заслужено триумфираха с престижното отличие за трети път в своята история.

      • 1
        4

        PAЧУ ТОВА БЕШЕ В КОМУНИЗМА ПУМАК БОЗАВ,КОГАТО КРАДЯХТЕ ФУТБОИЛСТИТЕ ОТ ВСИЧКИ ОТБОРИ ЗАЕДНО С ИЗЧАДИЕТО ЦСКА ДЕТО ГО ЗАКРИХА…АФД ТРАКИЯ-НЯМА ТАКЪВ ОТБОР…ВИЕ СТЕ БОТЕВЪ2010 ДПС

    • 5
      3

      Къде е купата, мангал?! Пикаеш ли кръв, мангал?

  38. 10
    61

    500 мангала в жълто, празнуваха на центъра, купената купа от Пеевски. Няма повече, какво да се каже! Цигански клуб с цигански фенове !!!

      • 7
        30

        Локомотив не е партиен отбор,ние не се надупихме на Пеевски и майка му,за да може червенобузко да реве и пелтече пред медиите!Ние 2004 спечелихме достатъчно,препълнени булеварди,препълнен площад!Защо бяхте около 1500 на центъра,нали не бяхте печелили купа от толкова години,къде бяхте бе,”госпожици на Пловдив”?!Опс ,забравих ,един анархист-клошар се къпеше във фонтана ,а другите си правеха селфи с него!Чак на смешния губернатор баскетболистчето му беше неловко колко сте малко!Пак питам,защо бяхте 1500,а на шествието 500 ?

          • 4
            12

            Да сравняваш Жоро Илиев с Пеевски е все едно да сравняваш Путин с Плевнелиев,капиш?

        • 19
          3

          Добре, че направихме безплатен концерт на Слави, Анелия, и другите певачки та дойдоха селяни от цялата околия та да изглежда, че имаме много фенове!

        • 13
          2

          В историята на българския футбол няма по – купена титла от тази на Локо и наркомана Жоро Илиев. Ако има кой да ви даде пари вие и на Мустафа Карадайъ ще се надупите. Отбор менте с фенове цигани, какво очакваш.
          Ботев е гордоста на Пловдив и марка от един век .

        • 11
          1

          Тези ги разправяй на чаветата в гетото дето не могат да четат! Останалите пловдивчани знаят: единствения отбор в България носил името на първи секретар на окръжен комитет на БКП, това е пловдивския Локо! Ама забравихте като бяхте Петър Ченгелов! Лъжливи цигани, колкото и да си повтаряте лъжите, никой вече не ви вярва! А и ставате все по- малко,

    • 27
      6

      SMS кампания за трибуна фесика организирана от фракциите Напоебани и Лайнута чалми.Резултат-събрани 97 лв.Хахахахахааааа

  39. 7
    48

    изпрати SMS на ДПС с текст 1912. ПОДАРИ купа на 3D

  40. 7
    54

    Серкан Юсеин и Исмет Рамадан,мухахах ,а Ботев се бореше за свобода!

      • 7
        36

        Хамуд е вече в Англия,като за разлика от Тошо Дойча е напреднал доста с английския!Може ли някой да пита бащата на Тошо дали има яйца,че ми трябва голяма поръчка?!

        • 14
          2

          Е и? С парите от Тодор Неделев,клуба не фалира!А вие колко пари взехте?За един прЕАТел жАлтур питам???

          • 2
            8

            Работи ти мозъчето,колко трябва да вземем от 15-годишен,питам ,защото не познавам правилника?!

  41. 6
    54

    3D- знаете ли какво е това? Ами Ботяфъ Сопутките- Делян, Доган, Домус и ХАРИЗАНАТА КУПА по ДПС-линия!!! хахахаха

    • 51
      4

      БЧК- Знаеш ли, манго, какво е това -Бонев, Чаво, Крушарски. Спасителната погребална команда за лайнутския отбор. Опело няма да има…. Ходжата е предвидил други ритуали

  42. 60
    6

    Шикера, Говедарци, Стряма….купата е на Наков до дивана!

  43. 14
    59

    Купа и супер купа ,а сганта изпадна!На това му се вика исторически момент,а не купата на Пеевски!Цветан Василев изгони преди време Палийски,заради връзката му с прасето,а сега му целувате гъза!Пара да има,кво ти дреме ,че е турска лира,нали така еничари?!

    • 47
      8

      Бегай в Говедарци да гледаш новите от Пепси кола! Няма такива клоуни, като Локо

      • 8
        32

        Клоуни са поклонниците на Дидко Пеевски,творците на онази декларация преди години,която сега се реализира официално!Ачко сълзата знае как да смуче ,честичко ходи до Лондон,познайте при кого,грух-грух!

    • 38
      5

      Дори не знаеш, че тогава наркобоса ви купи титлата а не купата ама какво да се очаква от средностатистически полуграмотен мангал от източен Пловдив…

      • 5
        25

        Пия си уискито и се радвам,че отборът ми не е свързван с Дидо Пеевски!Капиш???

          • 3
            16

            Помак образян,за какъв кур говориш,като са ти махнали чадърчето!?До Пловдив с влак или рейс идваш,за да пиеш кафе на джамията?

    • 23
      4

      Първият и единствен български отбор с президент турчин!Факт!Ама вярно ,че вие не сте български отбор.Живи столипиновски мингяни сте си!

  44. 38
    6

    В Къстендил при мен и няма да им я дам на тези ЦИГАНИ дори и да се снимат с нея

  45. 7
    36

    Главата ми заседна в автобуса, но другия мач ще играя.

  46. 39
    10

    А мен пък ме черпиха с Пепси Кола в Пепси Академията.

  47. 50
    10

    Звездите от Пепси Академията първо щели да се къпят в селския гьол, в който Крюшо и Чаво плакнаха кирта зимата и чак след това на ултра модерните картофени ниви, за които и Реал Мадрид само могат да мечтаят.

    • 32
      5

      Кога?Кога ви е първата контрола и с кой?Да сложим някой лев?Ако сте с Говедарци,падате задължително!

Коментарите са затворени