Редовният сезон, както и плейофната фаза на първата шестица, официално бяха приключени, след като се изигра последния кръг. В една кампания, която бе нова за българския футбол, отбора на Локомотив Пловдив за много малко не успя да стигне до квота за Лига Европа. „Смърфовете“ бяха близо, но проблемите в клуба явно натежаха и играчите не успяха да изнесат подобаващо най-важния мач за тях през сезона. Локомотив направи колеблив сезон, в който видяхме много възходи и падения, които обаче не донесоха нужните резултати, на които голяма част от феновете на тима се надяваха. Мачовете от българските първенства може да са привършили, но любителите на спортните залози могат да се насладят на мачовете от шампионатите на скандинавските страни или на срещите от различни тенис турнири, за които ще намерите възможности за залог при букмейкъра Winbet. Повече информация за сайта на Winbet и услугите им – може да намерите на в това ревю от Efirbet.com.

 

Колеблив редовен сезон, колебливи плейофи

 

Кампанията за „смърфовете“ стартира доста слабо, като първата половина на редовния сезон, Локомотив завърши на 8 място. Надеждите на тима бяха за класиране в първата шестица, но те изглеждаха някак бледи, с оглед показаното. Това обаче се промени, след като тима записа 4 последователни победи, които отново върнаха амбициите. От 14 кръг до последния 26 кръг, Локомотив не е завършвал даден кръг извън шестицата! По този начин те си спечелиха място в шампионския плейоф на първата шестица в крайното класиране на редовния сезон. Началото на въпросния плейоф не стартира никак добре за „черно-белите“. 3 поредни поражения в първите 3 кръга! Промяна трябваше да има и тя беше предизвикана с назначението на Войн Войнов начело на тима. Опитният специалист бързо успя да вземе нещата в свои ръце и прекрати тази неприятна серия, след която записа 4 победи, 2 загуби и 1 равенство. В крайна сметка 36 мача за Локо Пловдив този сезон, в които тима регистрира 14 победи, 10 равни мача и 12 загуби. Победите у дома бяха 7, равенствата също бяха толкова, а загубите на Лаута бяха 4. Всички знаем каква крепост бе стадион „Локомотив“ в минали сезони, така че представянето през настоящия сезон няма как да бъде прието за силно. „Черно-белият“ тим отбеляза общо 50 попадения през сезона, а допусна 52. Доста колебливо представяне за Локомотив, което в крайна сметка не им донесе нищо значимо от кампанията! Ако искате да научите нови неща за онлайн залозите, в сайта на Efirbet ще намерите специално ръководство за начинаещи, което ще ви послужи да се превърнете в по-добър залагащ.

 

Разочарованието на сезона – купата на страната

 

Една от големите цели през сезона за Локомотив, освен попадането в топ 6, беше купата на страната. Тима имаше надежди да се пребори за трофея, който в крайна сметка бе спечелен от градския съперник Ботев Пловдив. Локомотив започна своя марш към трофея с успех над Черноморец Балчик далеч от дома, след което дойде победата у дома над Оборище. С оглед на тимовете, които бяха останали в четвъртфиналната фаза на турнира, феновете на Локомотив се надяваха на един приятен жребий и участие на полуфинал. Те обаче изтеглиха късата клечка и трябваше да приемат Лудогорец. Загубата с 0-4 сложи край на амбициите на „черно-белите“ за спечелването на купата и насочи усилията им към първенството.

 

Къде беше загубена битката?

 

В който и да е отбор по света, най-важните неща, които трябва да властват в един клуб, са спокойствието и финансовата стабилност! В Локомотив и двете липсваха през голяма част от сезона, а това няма как да не окаже влияние върху представянето на тима. Спокойствието беше нарушено от смяната на треньорите, понеже отбора започна сезона с Илиан Илиев начело, който в последствие бе заменен от Едуард Ераносян, за да отстъпи и той своето място, което Войн Войнов зае и остана там до края на сезона. Индикациите са Войнов да остане начело на тима и за следващия сезон, но ще видим дали това ще се случи. Другото важно перо е финансовата стабилност, която по принцип Христо Крушарски осигури в Локомотив при пристигането си. Но, разкритията, които направиха някои от футболистите в тима, показаха, че те не са взимали заплати от доста време насам, а това няма как да не окаже влияние на играта им. И въпреки всичко Локомотив направи много! Последната загубена битка беше в предпоследния кръг, когато „черно-белите“ се изправиха срещу Дунав у дома. Срещата бе директен сблъсък за четвъртото място, а дори равенството бе достатъчно на Локомотив. Русенци обаче спечелиха мача с 3-4 и убиха надеждите на „смърфовете“. С всички тези проблеми на дневен ред, отбора на Локомотив все пак заслужава поздравления за свършената работа, понеже на играчите със сигурност не им е било лесно. Войнов показа, че е опитен специалист, който е готов да води тим с амбиции в елита на българския футбол. При него отбора заигра доста приятно и само шанс не му достигна да се класира за евротурнирите!

11 КОМЕНТАРИ

  1. нека някой от ръководството пусне за издирване в меверето нашия президент!
    с червена бюлетина ли незнам ,ама се притеснявам за човека.
    след 1 месец почва първенството а него го няма никакъв

  2. 5
    1

    Казах ли Ви поне веднъж да напълните скелето? Един лев направихме билета и пак празно стои… Дейба Ваш’та мама.
    Ама аз съм си виновен – да се циганя за един чифт гуменки.
    Ето Чико вдигна Купата на Националния стадион, вече половин век пеят песена за него.
    А Емо Наков не ме пуска в хола да погледам купеното тенеке.
    Ама аз съм си виновен – да се циганя за един чифт гуменки.
    Ето Чико вдигна Купата на Националния стадион, вече половин век пеят песена за него.
    А Емо Наков не ме пуска в хола да погледам купеното тенеке.

  3. 6
    1

    прав си ПЛОВДИВ – то нас кой ни брои за живи.

  4. 7
    2

    абе къде е Крушата?
    емигрира ли вече?
    да потърсим Коко, наш човек е – може да се навие.

  5. 2
    9

    Вие по, колко хора ходите, овчар?
    Не можете да си напълните дори базата на село, а си тръгнал нас да гледаш, миризлив потен селянин.
    За каква джамия говориш, като доскоро ви управляваше помак от Златоград? Молитвите ким вашия аллах ги отправяхте вие да се върне помака, но аллаха не ви погали по помашките ви глави, нито ви послуша, когато му се молихте да ви вземе майката на дебелия.То не бяха салта, калбета и букети в офиса й, но и тогава вашия бог отвърна лицето си от вас.И на него не сте му угодни! През отбора ви минаха и негови пратеници – Саидходжа, Ирфан, Рамадан, Мариян, но пък сега си имате Меледже, Омар и Серкан.Дерзайте, пумита аллах няма да ви остави.В отбора им повече турци и печки от “правата вяра” те нас наричат такива, ама да, то мюсюлманите други не признават.

  6. 7
    29

    Локо Пловдив винаги е бил отбора на народа, не на партийната червена, синя, депесарска или гербераска номенклатура.

    • 23
      3

      Тези с лилавите венци, живеещи в коптори от велпапе и найлон, ровещи по казаните, никога не са били и няма да бъдат народа. Тях ги обгрижва всяка власт, защото те са сигурният електорат (срещу някой лев чак на магистралата отиват да “протестират”). Това е локомотивоциганската сган…

    • 16
      1

      Защо не си бръкнеш отзад и да дишаш дълбоко! Тези малоумщини ги разправяй на чаветата от Столипиново! Всички пловдивчани помнят, че единствения отбор в България носил името на първи секретар на БКП на Окръжен комитет, това е Локо Пд! Петър Ченгелов! А легендата е майор от ЖП войски- що не го питаш откъде взима пенсия?

  7. 3
    21

    Битката беше загубена от отсъстващото ръководство-5 месеца без пари!Нямаме пари,лоби и Пеевски зад гърба,така че пак завършихме достойно,на фона на цялата ни бъркотия!Смачкахме неведнъж псевдо грандовете,даже в София си ги ударихме,но без пари няма как да се борим!Истината е ,че в тази жалка държава всичко се печели с парти,връзки и гръб,а ние за пореден път нямаме такива,не сме любимци на държавната власт!Да сме живи и здрави,Ние ,феновете,пак ще тормозим и объркваме сметките на много други фракцийки!

    • 21
      3

      Абе жалки сме във всяко едно отношение. Откакто го няма Главния да купува мачове с нарко-пари, сме си пълен леш. Президентите ни са или с некролог в джоба, или заети с казина и тото-далавери, или се шматкат по екзотични дестинации, където “правят бизнес” по плажовете. Феновете идват на мач само ако има билети по 2 лева или кроасани без пари от почетния президент. И навсякъде при гостувания ни посрещат с “Цигани, цигани”. Ужас! Ужас и безумие!

    • 11
      3

      Кво ме намесваш ве мангал вмирисан, Левски едвам ги добутах до ЛЕ, без пари, без купуване на мачове и без черно тото! Даже и ви легнахме насред София е така, вие да сте добре, ама пак сте недоволни дейба вашта мама циганска дейба!

Коментарите са затворени