Един от основните играчи на Лудогорец Йордан Минев се раздели с шампионите, съобщава Sportal.bg. Крайният защитник отказа да приеме предложения му договор от “орлите”, който бе с намалени условия от досегашните. Освен това му бе предложен прекалено късно, след като шест месеца шефовете му увъртаха. Именно това е основната причина Минев да откаже да остане на “Лудогорец Арена”, тъй като е силно разочарован от отношението на ръководството към него. Особено след всичко сторено от футболиста през годините в клуба.

“Принципно сме се разбрали с Данчо Минев. На него, като по-емоционално момче, му се появиха други идеи в главата, с които ни сюрпризира преди малко. Но с Данчо сме много близки през годините, като до края на деня ще преценим”, заяви Ангел Петричев на днешната първа пресконференция на Лудогорец за сезон 2017/2018 година.
По-късно обаче Лудогорец и Минев не се разбраха за нов договор, като бившият национал най-вероятно ще продължи кариерата си в Ботев (Пловдив).

В сряда Асен Караславов лично е преговарял с Йордан Минев, научи PlovdivDerby.com. Преговорите според наши източници не са приключили. След тях спортният-директор (както бе наречен тийммениджърът от Николай Киров) на канарчетата е заминал за няколко дни в Гърция, за да посрещне рождения си ден.

От ръководството на Ботев Пловдив преди минути заявиха пред PlovdivDerby.com, че са отправили своята оферта към Минев, но добавиха също така, че и други български клубове напират за подписа му. Един от тях е Черно море, научи PlovdivDerby.com.

Минев е най-успешният български футболист в родния елит заедно със Светослав Дяков, който също участва, като главно действащо лице, във всичките 10 отличия на “орлите”. Клубът има шест поредни титли на България, а също така по два успеха за Купата на България и Суперкупата на страната.

22 КОМЕНТАРИ

    • 24
      7

      а в същото време в Столипиновския отбор 19?6 не останаха дори и пенсионерите

  1. 27
    7

    Когато, Някой избяга от големите пари, за да се върне удома, не може това да не се оцени, а и в този млад отбор има нужда и от малко опит! Добре дошъл!

  2. 11
    26

    Тоя Минев дето го плюехме от ограта на базата ли е???…Вън говедо проклето. Тоя и брат му са най-противните играчи в историята на БГ футбола

  3. 42
    7

    Га ш’са върни Куршата, да плати малко. Измряхме от глад. Бате, дай два лева да ти гледам, ве батееее. За ляп на дицата, батееее.

  4. 41
    9

    Мангалите дрискат кръв по темите за славноя БОТЕВ ПД! Съжалявайте ги!

  5. 10
    37

    Момчето е перспективно и младо, не са започнали да му капят зъбите.

      • 8
        29

        ФОСТАТА, ЖЪЛТА РЕПЛИКО !

        АМА К’ВО ЛИ СЕ ЧУДЯ, ТИПИЧЕН ПАПАГАЛ , НИЩО НОВО НЕ НАУЧИЛ, НИЩО СТАРО НЕ ЗАБРАВИЛ, САМО КАЛТА ОТ ГАЛОШИТЕ СИ ПОИЗМИЛ КОГАТО СТЪПИЛ НА АСФАЛТА ЗА ГРАДА.

        • 23
          6

          Ах, че злобааа! Много ви стана май, че мангалии! Споко ще има и още добри новини за Пловдив! В Говедарци може и да не ги четете!

        • 15
          2

          МАРШ В ГЕТОТО ,МАНГАЛ. Ще ми се прави той на ПЛОВДИВЧАНИН .Циганин

          • 3
            2

            Може да съм циганин, ама съм от гетото на Пловдив.

  6. 15
    38

    Ава тук от няколко дена на залъгвате само с баберек ва……га жа довадя истиска звиздъ ба да вейба.

  7. 7
    31

    Още един юноша пък се смеем на буферите

  8. 20
    24

    Каква ужасна новина за всички буфири. Ай ай канарьее напред миниьев щампион

  9. 64
    8

    Стига вееее жълтури и това ако се случи се самоубивам !

      • 38
        6

        Чакам и другите трансфери на жълтурите!

        • Логично…. След като при вас са само изходящи…. Със здраве “гражданино” от гетото на града на Ботев

Коментарите са затворени