Двама футболисти на Локо Пд официално разтрогнаха своите договори с клуба заради неполучени заплати. Това са Иван Горанов и Александър Любенов, съобщиха от Спортно-техническата комисия на БФС.

 

13 КОМЕНТАРИ

  1. не в Европа ами на луната жълтурчина си е жълтурчин поздрав от Цеко Сифоня с ръцете горе всички

  2. 6
    6

    ЗАКРИВАНЕТО ЩЕ Е СКОРО КТБ СИ СЪБИРА ВЕРЕСИИТЕ,ДЕЛОТО ЩЕ ВИ ОБАДИ СКОРО!!!!

  3. 20
    9

    абе кой ни брои за живи нас?
    всички се гъбаркат с нас.
    все едно сме роми.

  4. 18
    42

    За жалост на жълтите цигани, само един посредстен футболист като Горанов и играч който няма и един мач с екипа на Локомотив-Любенов, разтрогнаха. Това ли е “разпада” на Локо, а мангали жълти, хахаха

    • 25
      9

      Глад мори добитъка на Лаута. МОР, МОР И ЕМРЕРАТОРСКИ ПАСТИ В МЕЧТИТЕ ИМ….

    • 20
      8

      Споко лилав венецо, няма да се разпаднете, пак ще си бъдете същите.. мърши.. Просто тръгнахте на там откъде дойдохте и където ви е мястото – Б група! Там как ще блестите с тая база в Говедарци, малеееее..

      • 1
        1

        Отбор издържащ се от милостинята на по-големия си правоверен брат от Разград, с мюсюлмани, като Серкан, Меледже и Омар, с доскорошни звезди, като Саидходжа и циганина от Лом Мариян Огнянов.Отбор без стадион, но с база на село, играчи които умират от страх на Лаута и с фенове селяни.Отбор управляван доскоро от помак и управляван по настоящем от сараите на падишах Домус ага.Ето това сте вие.

        • Отбор който не си е получавал за платите от Януари месец.На който футболистите през месец са викани за разпит за черно тото и винаги едни и същи.Отбор който има най жалките фенове.Фенове който ги посрещат с ЦИГАНИ на всякъде дори и тяхните любовници Уефски и се изгаври с тях.Имащи една нива на къра и си мислят , че имат спортна база.Правят протести па в същото време са на трибуната и опънали едно знаме “Емблемата е в сърцето” след мача отиват по форуми и те псуват собствените си играчи.Отбор който бе закрит пре 2001 година от Г.Илиев точно този който купи и купата на Велбъджа.Отбор който през последните години смени не малко ТУРСКИ предствители заеащи главни длъжности.Това сте вие. ЦИГАНИ-ФАЛШИВИ-ТОТОМАНЯЦИ !

  5. 15
    35

    ЗАКРИВАНЕТО ЩЕ Е СКОРО КТБ СИ СЪБИРА ВЕРЕСИИТЕ,ДЕЛОТО ЩЕ ВИ ОБАДИ СКОРО!!!!

    • 19
      5

      Абе ти предричаше и, че лиценз за ЛЕ Няма да вземат жалтити ама е на, взеха! Жална ни майка локомотивоциганска!

  6. 15
    6

    Те за тия се знаеше, че си отиват в Левски. Както и Вутов. Все пак са юнуши на Левски.

Коментарите са затворени