Ботев осъществи втория си летен трансфер, след като привлече в редиците си Тони Тасев. 23-годишният футболист подписа 2-годишен договор с “канарчетата” и утре ще направи първата си тренировка с тима.

Тони Тасев е роден на 25.03.1994 година. Юноша е на Пирин и до този момент е носил само екипа на “орлетата”, като има 73 мача за тима от Благоевград. През 2016 година крилото получи повиквателна за Националния отбор на България.

 

22 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    28

    Да Пирин е на Дпс и Ботев е на Дпс .феновете на Ботев това не ни интересува .Приемаме исляма и всичко е ок. Вижда се ,че всички фенове на Ботев са съгласни с плюсовите който са дали за Доган. Всеки фен на Ботев е потенциален мюсюлман!!!

    • 15
      2

      На майка ти в кривата лепиларска путка, потник непоръбен. С моторна косачка ша и подсрижа циганския мустак. После ще трябва да я остря, ама нейсе, за циганите от Пловдив и на това съм готов.
      Елате да докоснете купата, вместо да серете завистливо в темите за Ботев. Елате да я видите, тръкнете си миризливите пърдялници в базата на Ботев, дано да се случи и на вас.

      • 32
        2

        как кой? Електричката подписва утре. със сигурност.

    • 24
      2

      Ебати !Тея от локото верно излезнаха най големите АУТИСТИ !Първо бяхме Герб-Левски – Ботев, после станахме Лудогорец – Дпс – Делян ,, пък ся Пирин – Дпс- Делян , а имаше и с Верея .Е радвам се оказа се, че сме най големия клуб в България с най много пари.Очаквам скоро и с ЦСКА да ни пишат.Я вие феновете (аутистите) на локо вземете се съберете между съседки там в Шекера и се разберете кое ще пишете , че ся прочетох от къде пари за автобуса. ФК Аутисти Кюстендил- Пловдив 1936/01 !

  2. 6
    69

    Ще го оплюете и събличате след два пропуска няма такива селяци като Папагалите!!!

    • ее, как да нема , тъп, кален галош, циганска проститутко ти си еталона …

  3. 59
    5

    Добрите новини за Ботев днес нямат край. В жълто- черния клуб са платили забавените с близо месец заплати и клубът е напълно изряден към футболистите си, разбра репортер на ******
    ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА ЩЕ ПЛАТЯ И АЗ! Това което мога да ви обещая, никой не може да ви го даде! Жална ни майка локомотивоциганска!
    Аллах да ни е на помощ!

  4. 6
    43

    Нещо много му е крива главата, не че няма да ни подхожда, сигурно много голове с глава е вкарал.

    • 43
      3

      Ами всеки не може да бъде красавец като Кикирицата примерно.

      • 5
        1

        И ти си един Ален Делон , това съм ви го казвал вече , ама крива селска кратуна не увира.

  5. 43
    5

    Тасев има потенциал за развитие и страхотна бързина, но според мен не е алтернатива на Вутов а по-скоро на Тошко. С ТТ от дясно имаме много повече гъвкавост в състава, защото Тошко може да играе от ляво, а и зад нападателя. 107 мача за мъжете на 23 години е страхотен опит. Притеснява ме единствено факта, че много пропуска. За 60 мача в А група няма вкаран гол и това определено му тежи. Все е на косъм и е изпускал невероятни положения, то не са греди, то не са рикошети, даже и дузпи е изпускал. Трябва му един спокоен и позитивен треньор като Белия, един сплотен отбор с добри футболисти като нашия, и най-вече една вярна публика да го подкрепя винаги и момчето ще се отпуши, сигурен съм. Позитивно е, че се познава с много от ядрото на младежкия национал – Марин, Терзиев, Серкан, Вутов и ще се интегрира много лесно. Иначе на центрирания и асистенции е цар, и играе с македонски хъс. Браво за трансфера.

    • 21

      Да, като се замисли човек… По-скоро Вутов ще остане, отколкото Тошко 🙁 Според мен, немците ще направят всичко възможно да го продадат. Откакто е дошъл при нас, цената му се е вдигнала от 500 хилки на 1 милион, според трансфермаркт. При футболисти от неговия ранг, си мисля, че се договарят на 50-60% от пазарната. За съжаление, дано да не съм прав, няма да виждаме Тошко в отбора следващата година.
      Иначе спекулациите на ПловдивДерби са безбройни, и извднъж трансфер дето не са си го помисляли:-) Явно Андрей си смучи яко от пръстите, аджеба кликовете може да намалеят.:-)

      Много интересно, какво ще става още 1-2 седмици!

  6. 48
    3

    БРАВО!
    ДОБРЕ ДОШЬЛ И МН.УСПЕХИ С БОТЕВ ПЛОВДИВ!

  7. 6
    42

    Стига сте взимали, дърводелци. Тоя в Пирин хич го нямаше.

  8. 45
    3

    Браво на момчето! Със сигурност знае къде отива, къде ще очакваме от него бързина и голове.

Коментарите са затворени