Футболистите на Ботев Пловдив бяха буквално смазани физически от кондиционния треньор Атанас Николов. Специалистът спретна такава тренировка на играчите на канарчетата, че те налягаха на земята след като чуха свирката за края на заниманието. В тези от тях, в които бяха останали последни запаси от сили, събраха енергия за да започнат да ръкопляскат при звука на свирката на Николов.

Междувременно на базата на канарчетата в Коматево пристигна и Виктор Генев, който веданга бе поканен на разговори за нов договор. Генев бе в компанията на неговия мениджър.

5 КОМЕНТАРИ

  1. Винаги съм им казвал, най-добрата подготовка са кросовете от Коматево до Долно Воден.
    Сега не могат да бягат и са уморени, Ама ако ги подгонят с машинката за стригане, ще бягат по-бързи и от Роналдо.
    Само с Машинката за стригане се постигат резултати.
    Иначе срам ще има в Лига Европа..

    • Мюмюнчо, аз се моля вие да не ме подстрижете, че февруарските заплати ще ги платя към края на декември, та да може за Банго Васил догодина апапите да имат по някоя лира!

  2. 10
    20

    Този голям тарикат- така в преговори може да изкара цялата физическа подготовка! И после да се включи на заниманията с топка!

    • 13

      Подписа Ремзи, жална ни майка локомотивоциганска! И защо си се писал ПОП? Ти си ходжа бе Ремзи, ходжа си! Анадъммо?

      • Хасанчо, ти си голям тъпак щом не разбра шегата ми, и увереността ми, че Виктор ще подпише с нас! Виж кога съм го писал това и виж другите ми постове и тогава пак кажи поп ли съм или ходжа?

Коментарите са затворени