В Дунав Русе броят за сигурно свое ново попълнение нападателят на Локо Сф Димитър Георгиев, към когото интерес проявява и Локо Пд. Голмайсторът на Втора лига е споменат от старши-треньорът на русенци днес в разговор с негови приятели, като сигурен нов играч на “драконите”, научи PlovdivDerby.com от присъствали на раздумката. На нея също така е станало ясно, че в Дунав има таван на заплатите от 3 000 лева на месец. Дунав ще се подготвя за мачовете в Лига Европа в Трявна.

11 КОМЕНТАРИ

  1. 18
    10

    Нормално ще играе в ЛЕ ще е ценен играч, а на лайнута само в чено-тото ще го вкарат.Смятай щом в Дунав звездите взимат таван от 3000лв и той е предпочел там , тоест в ФК Аутист 1936/01 са около 1000 + 1000 от черното пак няма да му стигат.

  2. 28
    19

    Ами три хиляди,три,но поне ще ги получават,не като кюстендилските имигранти по шест месеца без пара.Пък и кой е луд като излезне на терена да го посрещат със скандиране-цигани,цигани!

    • 5
      6

      Абе, Гомнишар доскоро пляскаше и скандираше името на циганина от Лом Мариян Огнянов.
      Какъв Ботев сте вие, след като през отбора ви минаха една дузина турци – Ирфан, Исмет, Серкан Муамар Косоко, Меледже и т.н. а доскоро единия от собствениците ви беше помак от Златоград.

      • 7
        3

        Вярно,но ПРЕЗИДЕНТ и собственик турчин не сме имали,за разлика от вас.

  3. 27
    14

    Пълни глупости. Крушарски идва скоро и ще оправи нещата. Имаме велик отбор с велик президент

      • 12
        8

        УТРЕ. И обеща да се разплати до стотинка. Бонев го потвърди. САМО ЛОКО

  4. 18
    4

    Бах мааму,нацепихме греда!И още колко предстоят.

  5. 23
    12

    Жална ни майка локомотивоциганска! Никой не иска в този цигански табор, мисля и аз да си бия камшика в посока с Говедарци!

  6. 26
    10

    Вай-вай вай ваааааааай
    Аллах да ни е на помощ
    Никой не иска при нас

Коментарите са затворени