Левски е на път да отмъкне от Локо Пдвтори млад футболист. Сините искат да  привлекат в редиците си вратаря Александър Любенов, на когото черно-белите разчитаха много след отлично изкарания сезон под наем в столичното Локо, разкива Марица. Вместо на Лаута обаче, Любенов може да акостира в родното Подуяне. Сините се нуждаят от още един вратар, тъй като Боян Йоргачевич и Николай Кръстев ще отсъстват от терена до края на годината. Затова на Герена са предпочели да си приберат 21-годишния техен юноша.
Александър Любенов бе привлечен миналото лято от тогавашния треньор на пловдивчани Илиан Илиев. Той обаче бе пратен да трупа стаж при столичните железничари, тъй като нямаше как да пробие конкуренцията на Ясин ел Харуби и Илко Пиргов.

8 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    2

    В Локомотив ще е титуляр първо,има договор за още 2 години като пускате партенки проверявайте журналя

  2. 3
    2

    Локо , Локо ,Локо ,Локото е шампион,Локо,Локо,Локо ти си нашия отбор.Вуйча малеееееееееее

  3. 10
    7

    Любенов има договор с Локомотив за още 2 години! Левски ще “приберат” като си платят! На Любенов не се дължат 4 заплати, защото от Локо сф са му плащали и той не може да разтрогне по вина на клуба!
    Заплати в Локомотив ще има до началото на следващата седмица! До тогава хейтърите да действат!

    • 12
      1

      :Жълтур …ТИ ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ… Крушарски си идва днес и носи парите .Правим селекция и сме догодина в тройката. Имаме велик президент с велик треньор.

    • 3
      3

      А ТИ ЗНАИШ ЛИ ЧЕ И МОЙТУ ЗАПЛАТА НЕ Е ДАВАЛ ОТ 6 МЕСЕЦА ВА КПАУТ АЗИ ЗАТУЙ СЪМ СПРЯЛ И КИБАПЧИИНИЦАТА ВА УЙ ЗАДРЕМАЛ.А ТОЯ КЪФ БЕЩЕ ЧЕ НЕ СЪМ ГО И ЧУВАЛ ВА ЛИБЕНОВ ЛИ Е КЪФ Е.
      КРУША АИ ИДВАЙ СИ ЧЕ ДА НИ ЗАКРИШ И ДА НАПРАЙ ВЕЧЕ ЛОКУ СТРЯМА.

  4. 11
    6

    Да си ходи.На сила хубост не става.Пиргата и Кацарката ни стигат.

    • 6
      3

      Остават Камбура, Тунчен, Котев, Траянов и Кикито. Те не искат пари, а играят за честта на Локото .Всички останал да се махат. На тези които са недоволни ще кажа—- ДЕБА вашта мама локомотивска …..

Коментарите са затворени