Крис Добрев има подписан първи  професионален договор с клуба, съообщи Plovdivnews.bg. Това потвърди лично президентът на „жълто-черните“ Ангел Палийски.

Г-н Палийски, имахте ли днес разговор с Крис Добрев?

Да, разговаряхме повече от час с него относно неговото бъдеще. На срещата присъстваха цялото ръководство, както и старши-треньорът Николай Киров.

Какво се случи на тази среща?

Той изрази своето желание да продължи кариерата си в Септември. Искам да предупредя всички отбори, които желаят Крис Добрев, че той има професионален договор с Ботев.

И в крайна сметка: Какво е бъдещето на Крис Добрев?

Оставихме го няколко дни да помисли и да реши какво ще е неговото бъдеще. Все пак, той израстна като футболист в Ботев и тук отбеляза първия си професионален гол. Надявам се, че той ще размисли и ще остане в Ботев

38 КОМЕНТАРИ

  1. 17
    4

    Насила хубост не става. Като не иска да играе за Ботев, да си заминава. Да се играе за Ботев Пд е привилегия, а не натрапено задължение, моето момче. Ходи в Спетмеври да риташ пред погледите на 3-4-ма родители и роднини.

  2. 5
    8

    Ава братя кайнари станайми за резил ва……..и ся ко напрайми….изсрахме са на метенето ба да вейба.

  3. 3
    5

    Ботев Пловдив са привлекли през зимата един от много перспективните нападатели на Септември София набор 2001, съобщава Glas.bg. През зимата в редиците на канарчетата е преминал Емил Колев, който е набор 2001, също като Крис Добрев, който както първи ви разкрихме, ще продължи кариерата си в Септември.

    Играчът е изключително качествен и бил един от най-перспективните играчи в школата ДИТ на Румен Чандъров. Юношата играл за жълто-черните на турнира Готия Къп, когато ДИТ и Ботев бяха в близки отношения заради еднаквия си собственик. В последствие тази зима обаче канарчетата отмъкнали играча.

    Откакто е в Ботев Емил Колев е записал около 10 мача за тима до 17 години, в които е отбелязал 4 попадения. Наши източници от жълто-черният клуб твърдят, че Ботев и Септември са имали предварителна уговорка за преминаването на играча в Пловдив. трансферът обаче е става, след като Румен Чандъров прекратява да помага на канарчетата финансово.

  4. 19
    3

    Както е казал народът “Насила хубост не става”, като иска да играе в Септември негова си работа, незнам кой е виновен дали баща му, дали Чандъров, за мен най-голяма вина имат журналята ,защото му вдигнаха акциите до небето и му завартяха главата да си мисли, че е голям футболист на 15 години. Ако остане добре, ако не успех в новия отбор.

    • 2
      2

      За какво завъртане на главата става на въпрос? Той евентуално ще отиде в „гранда” Септември! Тук става въпрос, че лкръга около Крис(баща, мениджер, самия той) са поискали гаранции, че ще играе, а в Септември са му обещали. Аз лично смятам, че това момче, ако остане при нас ще се разчита доста на него, но ще поживеем, ще видим.

      • 3
        1

        Ами да искаш гаранции от ръководството ,че ще играеш при мъжете на тази възръст редовно не е ли завъртане на главата?

  5. 11
    22

    Ачката пак се изложи, ама те ще си го търпят! Нали е подлогата на Делян!
    Те Христолчо търпяха 10 години да ги клати, че и им плащаше, също като на проститутки, та Палията няма да търпят!? За деляновата купа ще му се гъзят още дълго. Жълта псплач.
    Споко. Ще има още циркове. Само почакайте.

    • 14
      3

      Бенински мангал, познах те, брат!

  6. 9
    19

    Кво стана? Уж бюджета голям уж тавана паднал, а накрая едно хлапе на 15 години не могат да задържат? Егати и селския катун! Само приказките им големи, както винаги! Никой не иска да играе при крадци и мошеници!

    • 3
      2

      Ако беше чел не само заглавията,щеше да знаеш че Ботев са му предложили двойно по голяма заплата от колкото ще взема в Септември./между другото Крушо кога идва с чувала с парата,щот тоя глад ще ви умори./

  7. 20
    7

    Огромен скандал ?! Ай стига, бе!
    Свърши сезона, дай да държим интереса буден, а? Медийни сапунени опери през лятото ще има много, то е ясно. Нооо, за протокола….
    Огромен скандал може да има само за огромен футболист. Доказан, при това. Момчето може и да има талант, но още е господин никой в родния футбол. Един талант от многото.Недоказан. Никой не знае какво ще стане с него. Но едно аз знам със сигурност. Средата е животоопределящ фактор. На едно място може да увехнеш, на друго да блестиш. Вижте Лъчо Балтанов, например и се опитайте да си спомните кой бе той в Левски. Изкараха го некадърник и пиянде. Е, смени средата, озова се в Ботев, останалото го знаете. 🙂
    За съжаление, Крис или който е взел това решение, не е съобразил нещо много важно. А именно, че за всеки талант, трябва подходяща почва. Място, на което да расте и да бъде отглеждан с много любов.
    Скоро момчето ще разбере, че между това да играеш пред фенове, които те обичат и ще преобърнат света да следват отбора си, през Ада, до Рая….и това да играеш пред една шепа врабчета, накацали по тополите около стадион Септември, има коренна разлика. И всичкото злато на Златоград никога няма да успее да изравни везните ! Това го знае и Чандъров, но за него единственото, което има значение, е бизнес страната на въпроса. Произвеждам (футболисти), продавам. Това е.
    Дано не е фатална грешка това за Крис, защото не съм убеден, че това е негово решение.
    Обикновено децата се ръководят от желанията на сърцето си във взимането на решения. Възрастните обаче са по-практични и тях ги води желанието за печалба.

    Каквото и да се случи от тук нататък, аз му желая успех на младежа. Ако все още не е избрал, той или някой друг, сега е момента, в който трябва да си даде ясен отговор какво би могъл да изгуби завинаги. И дали всяко търпение не се отплаща в даден момент.

  8. 8
    9

    Какво искате от момчето. На него му се играе, а не му се стои да търка резервната скамейка. Като има договор да го пуснат под наем. Какъв е проблема, че немога да разбера? Играе един или два полусезона и се връща с повече опит и самочувствие.

    • 5
      11

      Само дето Септември не са ви сателит,а вие сте сателит на Лудогорец…След един сезон ще го вземат и забравете!!!

  9. 28
    8

    Какъв самороден дебил трябва да си, за да предпочетеш Септември пред Ботев… Да си ходи като иска. За мен тоя е вече затворена страница. Дебили в Ботев не ни трябват!

    • 19
      3

      Тук играят парите. Срещу едни 50 000 лв./примерно/ под масата е решил да иде в Септември. Всъщност, не го решава той, а родителите му. Жалко за момчето.

  10. 19
    41

    Футболистите напускат след като са разбрали ,че купатата е купена от ДПС.Не само той иска да напусне турският клуб!!!

    • 17
      27

      ОТБОРА ИМ СЪЩО Е КУПЕН ОТ дпс , и$тан$ултрасите го знаят, но си натискат парцалките, за да има папане.

    • 20
      9

      А някои пък нямат никаква купа. Останаха си само с баклавата.

      • 5
        13

        Някои имат шампионска титла и супертитла, а не подарена купа за фасул от гел-домус и делян-бей!

        • 2
          1

          Тези някой имат шампионска титла,струваща 20 милки,и пак нямат купа./имали една,но била на баба им зелевата купа.Хахаха./

      • 5
        10

        Който не вдига знаме с полумесец не пИчели купата.

  11. 15
    27

    Оставете го да се развива , София е за предпочитане пред игрището до родопската яка.

  12. 20
    7

    Някои трябва да бъде съблече и стриган вече, ебати и тарикатите дето се навъртат около отбора.

  13. 23
    51

    Добрев не иска да играе в ислямски клуб с ислямисти фенове. Като се има предвид,че са една талига фенУви ,жълтите мюсюлмани,го разбирам момчето. Пред една каруца мюсюлмани на кой му се играе хахахаахах

  14. 17
    37

    Поредните лъжи на вечно обещаващия.Всеки имал кантакт с него бяга с пълна газ.Този президент е наказание за Ботев

  15. 22
    48

    Момчето иска да играе в по голям отбор и да се развива. Нормално е да иска да напусне след като има оферта от Септември София

    • 21
      12

      нормално е да си прост циганин.
      Септември да не е Реал или Барса бе, миризлив?

      • 2
        5

        Ами Путяф2010 не е Партизан ,а скалъпена команда…..

  16. 37
    13

    Ебати лапето, заслужава да остане в Ботев и да не помирише терен 2 години.

  17. 62
    11

    Като иска, да пали джапанките. Само остава да се плати трансферната сума

Коментарите са затворени