По-рано днес PlovdivDerby.com ви разкри подробности около новите екипи на Ботев Пловдив. Сега ви представяме и СНИМКИ, на която да видите, как изглежда той!

Екипът е изработен от Uhlsport специално за Ботев Пловдив. На гърба на фланелките има надпис “Без Ботев няма България”. На ръкавите има годината на създаване на клуба. Моделът е уникален, а от фирмата за спортна екипировка са удовлетворили всички желания на ръководството на клуба.

От Uhlsport ще изработят екипировката на жълто-черните от специална дишаща материя, която не изпотява, изтъкана от кухи леки влакна.

 

26 КОМЕНТАРИ

  1. 10

    ДА ГОЕБА НИШТИ ЕКИПИ ПАК ШЕ СА ОТ РУСКИЯ ПАЗАР.

    АКО МОЖЕШЕ ПОНЕ ОТ ДИМИТРОВГРАДСКИЯ ДА ГИ ЗЕЗЕМ ПО-ДОБРЕ ЩЕШЕ ДА Е
    АМА НЯМА ФИНАНС , ВИКА БАЙ ХРИСТО КРУШАТА

  2. 5
    24

    Това ще са екипите. За повече няма финанс. Резервните друг път. В петък::::)))))

  3. 16
    8

    ава момчетии мое ли догодина тез фанели да ни ги дадете на локуту ша изтръкаме жълтото с тули та да облечем нашти пенсии, щот то инак требва с блажно да ги миним по гърбовете и тумбасите , че то заплати нема камо ли фанел

  4. 6
    24

    Ава кък можайти тоя дрисък да напрайти ва…..и ся ко жа кажа на кочовете у Стряма че сме са оакали и опикали та затуй я пожълтяло.

  5. 3
    38

    УНИКАТ,ЦВЯТ ПАТЕШКИ ДРИСЪК ПА ЩЕ СА ОСИРЕТИ ДО УШИТИ 8 МЯСТО:)))

    • Купа на България и мачове в Европа. Спаринги в Говедарци с отбора ви от ветерани. Познай отборите,селяк.

  6. 3
    32

    А ва таз година жъ сми шъмпиони дъ знайти. Аййй кьнарйеее

  7. 9
    27

    Не им увряха главите на наште шефове че с екип на раета не постигаме никога нищо.
    Раетата официално трябва да бъдат забранени за нашите екипи, нека оставим затворническия десен за лаутенските мюмюни от Ювентина.

  8. 32
    5

    Хубавото си е хубаво! Красота! И по миналата година улшпорта ме хареса много, доста по- добър беше от миналата ни джома! Но сегашният с това тънко райе и чисто жълт гръб е направо великолепен!

      • Отивай да ровиш в казаните, миризлив мангал. Официалния вносител на Joma за България се е регистрирал като Джома ООД. Такава е и транскрипцията от английски. Как се произнася на исспански е съвсем друг въпрос! Ама мангал и транкрипция- нещо като чукчка писател!

  9. 9
    13

    Добри са,но само да не са от оная евтината материя

    • Тия от евтината материя се шият в Бургас,цветовете са ЧЕРНО БЕЛИ ,и са за един друг отбор,който ще бъде на лагер на уникалната база в село Гувидарци.

  10. 57
    3

    Този прекрасен екип ще бъде закупен от рекорден брой фенове на “Ботев”Пловдив!Сигурен съм!

  11. 48
    4

    Друго си е да си от БОТЕВ!
    Чернобелите магистралки освен да завиждат, няма на какво да се зарадват на Джамията.

    • 54
      5

      Черно Бяла курва лапашта на измилените ви легенди Бонев и Камбуров.Отбор който ги посрещат на всякъде с ЦИГАНИН няма как да се промени !

Коментарите са затворени