Големият талант на Ботев Пловдив Крис Добрев по всяка вероятност вече няма да играе за канарчетата, научи ексклузивно PlovdivDerby.com. Преди минути е завършила среща между ръководството на канарчетата и самият футболист, на която обаче от клуба не са успели да убедят играча да остане в Пловдив. По информация на PlovdivDerby.com Крис Добрев ще премине в Септември София, където е получил гаранция, че ще играе в мъжкия отбор, който се класира за Първа лига, по минимум 45 минути на мач. От Ботев не са успели да дадат такива гаранции и въпреки четворно по-голямо финансово възнаграждение, което са предложили на играча, той се очаква да избере офертата на Септември. Към Крис има оферта и от Лудогорец, която най-вероятно също ще бъде отхвърлена.

Очаква се от Ботев да направят последен опит да разубедят играча, но преминаването му в Септември е почти сигурно, разкриха пред PlovdivDerby.com близки до талантливия юноша.

28 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    4

    Ава ни ли въй срам ва за туй момче си дадохме живота ба……за туй ли бяхме у балкана ва партизани….ама я ви казах че тва КТБ жа ни йеби мамата ама вий не та не ба да вейба.

    • 2
      2

      Какво да измисли с тая пача глава?То се иска мозък за да мисли,пък той няма.

  2. 7
    4

    Жалко, ако му е толкова акъла. В Ботев може да стане звезда и да играе пред пълни трибуни. Преминавайки в Септември при алчния Чандъров ще си забави развитието и ще застраши кариерата си.

  3. 12
    3

    Едно е да си надежда на Ботев, Локо, цска, съвсем друго на Септември, Витоша, Монтана и др. Отбори без публика ! Успех все пак ! На времето така подведоха и Тошко …….

  4. 15
    3

    Само един пример, Наско Милев ! Играе в Славия та се къса, Но с младежта е така бърза да порасне !

  5. 4
    14

    Да попитам само , Чандъров ли ви сваля гащите като ви еВе , или просто си ходите без тях, за да може който пожелае срещу шепа алтъни да ви го слага.

    Не че ми пука, просто ми става хубаво да ви гледам надупени.

    • 2
      2

      Ей, копанар вмирисан! Щом не те интересува, защо бълваш лайна от лилавата си беззъба уста? С нетърпение чакаш някаква неприятна новина за БОТЕВ за да нахраниш злобната си душичка, която от известно време беше на път да се пукне от завист,но тази статийка ти даде малко въздух да подишаш!
      Ебах ти и падението, ти си за съжаление нещастнико!

  6. 8
    35

    Юношите ни бягат взимаме бразилци на кило? Е това е политика! Да ви е*а майката!!!

    • 26
      6

      А ве педал все сте недоволни. Кво му харесваш пък на тоя Крис.

  7. 29
    3

    Лаком гъз,кръв сере.Типичния малък неблагодарник с алчни родители.Но,нищо баш искам да видя как ще играе в Септември титуляр в Първа лига.Не е сигурно….
    Чандъров ни го връща за Меледже и заради синчето -национала

  8. 25
    5

    Познавам баща му и за съжаление мога да кажа че е много прост и тъп и това решение го е взел той. Малкия обичаше много Ботев, но бащата за няколко хиляди лева го продаде. Жалко, ще съжалява.

  9. 40
    5

    Помака Чандъров преди няколко дена нали каза, че харесва Ботев и т.н. Силно му пожелавам първия кръг смешното му отборче да се падне на Коматево и да дойде лично на стадиона, нали е голям смелчага. А на малкия искам само да му кажа, че това е груба грешка и ще съжалява цял живот за нея.

  10. 17
    26

    Кво мрънкате бре? Нали искате купи, шестици и успехи? Ми това е част от играта. Жоао Пауло струваше купа на България. Това момче гарантира 6 точки в предстоящото първенство, а може и повече при жребий за купата или попадане в една група в плейофите! В нашето първенство вече е така. Баламите да вярват в честната игра. Само си припомнете мачовете на почти всички отбори от изминалия сезон: Ботев взе купата, но падна с безлична игра от изпадналите Нефтохимик и Монтана. Падна в уж най-важния си мач от Дунав в Пловдив, както и от Верея….Локото същата работа: Паднаха от Дунав в Пловдив в най-важния си мач, да не забравяме и мачовете със Славия в София, както и загубите от Пирин и Горна на Лаута, които са в пълен разрез с историческите победи над Левски и ЛИЦК в София и Дунав в Русе! Ами Дунав, падат с 0-4 от Берое в Русе, а бие Лудогорец в Разград……..
    Пълен цирк е нашето първенство с диригенти БФС, Домус ефенди, Гришата наркомана и Делян Пеевски в сянка! Останалите президенти въртят тото и си гледат кефа, без да им пука за оредяващите фенове и бъдещето на клубовете, на които са спуснати като собственици от най-големия тъпанар, чийто клуб, само за година от В група вече е в елита!
    Честито на глупаците, които още вярват, че футбола ни е жив! Амин!

  11. 29
    3

    Жалко, че за една торба с пари реши да предаде Ботев! И обясненията, че там щял да играе повече са пълна лъжа! Чандъра му даде сума около 20 000 лева и заради нея избра отива в Септември.

  12. 23
    5

    Завръщането му в Ботев ще е след молби от негова страна и безплатно.

  13. 25
    8

    Стига сте го плюли ,той си носи кръста! Въпросът е отново защо ръководството е шах и мат? Кристиян нито в мъжкия,нито в 19 ката ,нито в 17 ката играеше!Сега някой му обещава светло бъдеще,нормално е да клъвне!

    • 21
      2

      Стига вече с това “ръководството та ръководството”!Той е във възраст,в която доста неща зависят от родителите му!Подозирам,че за едни 50 бона под масата са станали нещата!Да е жив и здрав и дано се развие!Ще дойде ден,в който ще си хапе зъзЪ!!!

      • 13

        А наясно ли си за периода му в Ботев колко пари,бяха дадени да бъде обгрижвано това момче?Специалната стипендия ,която надхвърля заплатата ти,я получаваше момче ,което по едно време не играеше ,нито в 17ка, ,19ка и тн!За лечението в Барселона….За други момчета в школата няма и капка от това отношение !И сега какво?Кур! 🙂 А за парите под масата е ясно…

        • Наясно съм с доста неща!Член на сдружението съм.Наясно съм и че лично баща му пожела да се обвърже с договор /не съм на 100% сигурен,но имаше предварителен договор с уточняване на детайли/. Прекалено много внимание и ухажване има към него и нека не съм пророк,но аз лично смятам,че няма да стане такъв футболист,какъвто доста хора си мислят!Това е мое мнение!Финала тази година с Левски,не го спечелихме в редовното време именно заради него и точно той изпусна дузпата та върна надеждата на Левски! 😉

          • Съгласен съм с теб,точно тук мисля ,че е мястото на управниците в клуба не мислиш ли? Защо вдигнаха в култ това момче,а накрая се оказва ,че с празни паници ,ще останат!Както и да е… Имаме преспективни момчета в набор 2001, според мен е важно от тази школа да извадим читави вратари,защита и вътрешни халфове,другото е ясно, че трябва от чужбина да се взима,защото в България един свестен български нападател или крило не съм виждал от много години! Жив и здрав ,само Ботев!

  14. 33
    3

    Уникална глупост,на 16 г. да търсиш да играеш редовно само в мъжки отбор е безумие. Пък и той изобщо не е готов за това.

  15. 24
    5

    нормално, баша му там е технически директор….

  16. 31
    6

    малкото гомно ще съжалява много за тази постъпка

    • 10
      2

      ej,ne e nujno vednaga da se zapo4va s ubidite.Vse pak e malyk o6te,pri nas nqma da igrae taka ili ina4e.Edin den moje i da se vyrne.Uspeh mu pojelavam.

Коментарите са затворени