„Ако Крис Добрев наистина е решил да напусне Ботев, е добре дошъл в Септември. Той е дете и не може да се каже със сигурност, къде ще реши да продължи кариерата си. Към него има интерес от всички водещи клубове – Лудогорец, Левски и ЦСКА. Не отричам, че съм имал разговори с Добрев. Бях му казал, че ако реши да смени обстановката, най-добрият вариант за него ще е именно Септември. Не се знае как ще се развият нещата. Може след 2-3 години отново да се върне в Ботев. Ще ви разкрия, че още миналата година той искаше да си тръгне от Ботев, но лично аз го спрях да не премине в Левски. Ако дойде при нас, ще изплатим всички полагащи се компенсации за него. Така е редно и ще го направим”, обяви пред Марица Румен Чандъров.

8 КОМЕНТАРИ

  1. 10
    2

    Тати каза че ще ми купи колело, ама друг път.

    Закривай !

  2. 12
    1

    Някои трябва да бъде съблечен и стриган вече, ебати и тарикатите дето се навъртат около отбора.

  3. 32
    3

    Този помак, както винаги говори мазно, което идва да покаже, че е гузен. Видяхме какво бедствие искаше да ни натресе в лицето на едно жадно недоразумение!Сега малкото момче го оставете на мира, то първо не е от Пловдив, второ е много малко , за да знае какво върши , трето всеки има право на избор! Помака за сега се мисли за тарикат, но съдбата си знае работата! Така, че не бъдете злобни, а търпеливи и великодушни- ние не сме като злобните лайнутски мангали!

  4. 6
    11

    Великан !

    Но все още Митко те води доста , дерзай !

  5. 14
    16

    pitam belia za6to vzimat deca ot provinciata praviat gi futbolisti isi tragvat I stava duma za mnogo deca ne samo kris a tezi koito mileat za botev otivat po b grupite tova e prioritet ot 5 godini kaji ve nositel na kupata g n Kirov kakvo stava v 6kolata kade sa decata za golemia otbor

  6. 46
    5

    Помак, на всички е ясно, че си му дал пари под масата. Не се прави на много мил и доброжелателен, ами ела на мача на курвенското ти отборче и БОТЕВ лично да усетиш нашата любов. Заради тази постъпка ти пожелавам още много контузии на синчето ти ,което го буташ навсякъде.

  7. 49
    6

    Помак, скрий се, че ще ти разцепим говеждата физиономия, говедо мръсно!

Коментарите са затворени