“В понеделник започвам подготовка с Ботев Пловдив”, това заяви бранителят Виктор Генев пред репортер на PlovdivDerby.com. “Не отговарят на истината цифрите, които излязоха в медийното пространство за поискана от мен заплата. До момента съм имал само един разговор с шефовете на клуба относно новия ми договор. Те са отправили към своето предложение и аз трябва да им дам отговор. В понеделник започвам с тима Не отговарят на истината и писанията, че преговарям с Левски. Никой от синия клуб не се е свързвал с мен”, заяви още Виктор Генев.

Пред свои близки фенове на тима пък Генев е заявил, че желанието му е да остане да играе в Ботев Пд и тепърва ще води разговори с ръководството по тази тема.

Ръководството на Ботев (Пловдив) планира да увеличи заплатите на футболистите от тима за новия сезон, за да може да запази водещите си играчи и да привлече няколко качествени попълнения, съобщава БТА. На „жълто-черните“ предстои участие в турнира Лига Европа, като амбициите на бъдещите собственици са достойно представяне в него. В българския шампионат ще се гони място в Първата шестица и защита на спечелената Купа на България. Шефовете вече работят активно върху селекцията. Проведени са преговори с футболистите, чийто договори изтичат през този месец. Очаква се централните защитници Радослав Терзиев и Пламен Димов да подпишат договори с клуба.„Жълто-черните“ шефове ще продължат и с офанзивата си по задържанeто на Тодор Неделев, чийто права се държат от германския Майнц 05, както и на Антонио Вутов, който е собственoст на италианския Удинезе.

15 КОМЕНТАРИ

  1. 27
    2

    Викторе ,след Лъчо ти си следващия който ще спечели сърцата на Ботевистите.Ако трябва направи малък компромис, но остани в отбора.Ти вече усети какво е жълто черната магия,остани и се радвай на нея.

  2. 24
    1

    Виктор Генев игра прекрасно през пролетта и бързо стана любимец на всички ни. Дано да продължи да ни радва с екипа на Ботев 🙂

    • Когато канар види лудогорски орел става канар стръвник
      17
      2

      Говоря не като бултрас, а като независим няблюдател – Виктор е може би най-добрият защитник, играл за Ботев в последните няколко години. Отборът имаше една от най-слабите защити през есента – допускаше много голове дори и в добрите си мачове (4:3 с Берое, 6:3 за купата). След промените през зимата нещата се помениха и заслугата на Генев е огромна.

      Жълто-черната защита допусна 17 гола в 19 мача. Осем чисти мрежи. Добра игра в защита особено в ключови гостувания (Пирин и Верея за купата). Оформено беше централно ядро Генев-Терзиев, което трябва да е основен приоритет за ръководството.

      За мене Генев трябва да остане ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Преди толкова важни мачове в евротурнирите да запазиш ядрото на защитата, особено когато се е обиграло и се представя добре е от огромно значение.

      Браво Викторе, надяваме се да останеш!

  3. 8
    2

    Подобието на човек пишещо в Пловдивнюз ,както винаги лъже .Притеснен е да не му намалят финансите , като увиличат заплатите на футболистите.

  4. 11
    4

    Виктор ,е много дър футбъласт.Ттой направи защитата ни желязра. Моля упралянието на любивятнати кльб да го задържи Той и Вутов дада а много на .Ная кйтъ опбър иуправление задъбжително трябла да ги задържим.Момчепа знайпе лъввив вираги щевиъбача.Любовтй е жълто черраЦюлияп Плъвдив ще е на колире

  5. 6
    47

    Ръководството на Ботев (Пловдив) планира да увеличи заплатите на футболистите от тима за новия сезон

    НАДЯВАЙ СЕ ПоТКО НА ПИЯН ХоЙ !

    • 31
      3

      Това второто изречение за буфарляците ли е?

  6. 33
    3

    за сьжаление медиите пишат и говорят понякога ,това което не винаги е вярно ,тьрсят сензации за да са по интересни

  7. 33
    6

    Нашата купа е по-хубава от тази на ШЛ!!!

    • 5
      25

      Така я ва и как хубаво си пикаем в нея,,,,,,пълним я с пикничка ба да вейба.

      • 28
        5

        Той,Бонев ви го каза,няма да го цитирам,вие си го знаете.

  8. 5
    41

    Жълтите номера нямат край. Театъра “Сълза и смях” ряпа да яде пред жълтия цирк всичко бледнее. Дано цяло лято така да се забавляваме с жълтите артисти.

  9. 13
    30

    Каквото и да става важното е Кристиан Димитров да не играе ! Крайно голям некадърник който е бутан от Асен Караславов.

Коментарите са затворени