Вторият трансфер на Ботев Пловдив през това лято ще е полският вратар Даниел Кайзер, научи PlovdivDerby.com. Стражът бе през зимата на проби при канарчетата, но се оказа, че не може да премине като свободен агент при тях. Това наложи той да си тръгне, въпреки, че бе одобрен от Николай Киров. В момента Кайзер вече е свободен агент и вече е разговарял с жълто-черните за завръщането му в Пловдив и подписването на договор с Ботев. За това призна самият страж пред PlovdivDerby.com. “Вече съм свободен агент. Говорих с Ботев Пловдив”, заяви Даниел днес пред репортер на PlovdivDerby.com. От клуба също потвърдиха пред нашата медия, че Кайзер е почти сигурно ново попълнение.

При предишния си престой при канарчетата полякът си заслужи предложение за нов договор и го получи. След като се прибра в Полша обаче той информира жълто-черните, че от клуба му не искат да го пуснат без трансферна сума. Така трансферът пропадна. Още тогава обаче Кайзер заяви пред PlovdivDerby.com, че се надява лятото да се завърне в Пловдив и да подпише договор.

„Надявам се лятото да се върна в Ботев Пловдив и да подпиша с тима. Нямах търпение да го направя още сега, но от настоящия ми тим ми направиха голям проблем и ми поискаха пари. Адам Стаховяк ми е голям приятел. Той ми разказа за невероятните фенове на Ботев Пловдив. Нямах търпение да ги видя, но така се случи. През лятото ставам свободен агент“, заяви Кайзер през януари пред репортер на PlovdivDerby.com.

Желанието на играча е на път да се сбъдне и той да подпише с жълто-черните. Очаква се в близките дни, преговорите да се финализират.

25 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    14

    БОТЕВЪ ПОСТИЖЕНИЯ :
    ЕДНО НАЙ-СКЪПО ЧЕТВЪРТО МЕСТО С 50 МИЛИОНА ОТКРАДНАТИ ОТ КТБ И ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ И ПОДАРЕНА ЗАСРАНА КУПА ОТ ЛАЙНОГОРЕЦ ЗА ДА ГИ МАНДРЪСАТ ОЩЕ 20 ГОДИНИ…
    НИЕ 5 ТО МЕСТО АМА БЕЗ ЗАПЛАТИ И В ЛИШЕНИЯ…ВИЕ КАКВО“ КОЙ “ НАЛИВА КИНТИ ВИЕ ГИ ИЗЯЖДАТЕ И СЕРЕТЕ ЖЪЛТИ ГОВНА…
    АЙЙЙ ПУМАЦИЙЙЙЙ!!!!

  2. 9
    38

    Момчето идва от 3-тия ешалон на футбола в Полша. От тази гледна точка за него трансфера не е израстване. Гледах го, не ме впечатли, но за Ботев става! Да го вземат, колкото да има кой да стои на вратата…

    • 34
      6

      Май сълзите ти не са от смях? При нас идват футболисти, а при вас бягат.

    • 31
      7

      Мангуст,след 24.05.2017вашата злоба,завист и омраза към “Ботев”Пловдив е “СМЯХ ПРЕЗ СЪЛЗИ”!!!

      • 7
        23

        Защо да е смях през сълзи като целия свят видя това надупване между два обрязани обора.

        • 19
          7

          Гледаш мач на отбора на Пловдив. Буферите не стават, нали? Ела ми направи една свирка и ще ти купя една жълта тениска от феншопа, за да се докоснеш и ти до нещо истинско. За да видиш колко добър човек съм, няма да е нужно да гълташ.

          • 6
            14

            Ще взема тениската но само ако си я оцветил с боя от твоя насран лайняно-жълт гомнишарски цвят от насрания ти гъз……знам че на село не ползвате тоалетна хартия за това приеми моя искрен подарък…..хубав мексикански кактус.

  3. 13
    54

    Пак събираме бабереци и ненужни никому анонимници.

    • 44
      11

      Пухльо,за пореден път ти казвам- ЖАЛЪК СИ!Обичай си твоя отбор и не демонстрирай всекидневно злобата и омразата си към “Ботев”Пловдив!Само абсолютна отрепка може да осмисля по този начин жалкия си живот.

      • 10
        26

        А ти с какво осмисляш твоя.като дойде от село и стана жълтурче…….и живееш на края на града……..страшен смисъл.

        • 30
          7

          Там в крайния квартал, там циганин живял. Той се казвал Доко,верен фен на “Локо”, Все е там! Доко, Доко, Доко, пак се връща призори, Доко, Доко, Доко, пак остана без пари, Доко, Доко, Доко, щом изкара някой бон, Доко, Доко, Доко, се напива като слон. Леле малеелее,саде “ЛокУ” еееее…

      • 1
        9

        В Пловдив циганско-коматевската сган,не я виждам между живите!

      • Спри с дрогата!Вас никой не ви брои в ГРАДА!Селска му работа!

  4. 15
    45

    Ава пичаги ЦИ-СИ-КА-ТО си купиха емблемата а ний от ни га купим ва нали Самуилката я милионер ва….щот тва Ъ на БОТЯФЪ много ма издразва ва да сейба.

    • 42
      14

      Жа си я купат емблемата гато ний земим Купата ба, да тейба у пробития галош да тейба.

      • 8
        25

        Ни са коси ва хашлак жа дигнеш кръвно и жа гушнеш букета ва да тейба.

        • 27
          6

          Кой жа дигни кръвно ба цървул? Кръвното не мож го свали цяла седмица на копанарите от Лайнута ва, дейба твойта мама докомотивско-циганска дейба…
          Сичкуту Ремзита и сичкуту копанар от Рогош Бойс жа мрем кат псета, чи жАлтитИ са с Купа, а ний духаами супа…

    • 20

      на вашата да напишете локомотивъ а не само л-лайновци – няма ли име не е икона…

    • Емблема отбор не прави.
      Вие що не си купите старата на която пише 1936?

  5. 68
    2

    Браво, това е да обичаш БОТЕВ! Защото е видял само положителни неща при нас!
    Идвай, пан Кайзер!

    • 1
      6

      Стопирай с простотиите бе столипиновско-коматевски циганин,че ще се търкулниш като край Ст.Загора!Забрави как си гълтахте езиците?

Коментарите са затворени