“Доволен съм от това, което видях от моите момчета. Днес ние постигнахме една много трудна победа. С какъвто и състав да са излезли Лудогорец, те са си Лудогорец. Ние сме си виновни, че не се класирахме за Европа. Няма на кой да се сърдим. Догодина ще се постараем да се класираме за турнирите. Ние имаме пълно доверие на Крушарски. Не е проблем за нашия отбор липсата на пари. Те знаят, че президентът е изключително точен човек. Записахме важни победи, направихме и равен с ЦСКА на Армията. Да, оставам за следващия сезон в Локо. Цялото ръководство ме увери в това. Ще освободим двама-трима и ще привлечем 3-4 нови играчи. Има футболисти, които желаят да напуснат, има и такива, с които ще водим преговори да останат. За нас е важно да запазим ядрото си.”

15 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    2

    БОТЕВЪ ПОСТИЖЕНИЯ :
    ЕДНО НАЙ-СКЪПО ЧЕТВЪРТО МЕСТО С 50 МИЛИОНА ОТКРАДНАТИ ОТ КТБ И ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ И ПОДАРЕНА ЗАСРАНА КУПА ОТ ЛАЙНОГОРЕЦ ЗА ДА ГИ МАНДРЪСАТ ОЩЕ 20 ГОДИНИ…
    НИЕ 5 ТО МЕСТО АМА БЕЗ ЗАПЛАТИ И В ЛИШЕНИЯ…ВИЕ КАКВО“ КОЙ “ НАЛИВА КИНТИ ВИЕ ГИ ИЗЯЖДАТЕ И СЕРЕТЕ ЖЪЛТИ ГОВНА…
    АЙЙЙ ПУМАЦИЙЙЙЙ!!!!

  2. 5
    10

    Когато жълтите цигани бият ЦСКА, Левски и Лудогорец в рамките на един сезон, тогава да говорят. Локомотив показа, че е господарят на Пловдив. Фактите го показват.

    • 8
      1

      “Господар на Пловдив”Хахахаха.Ега си тъпунгера!!Aко искаш да ти напиша по-бавно нещата белким схванеш, че колкото пъти споменеш думата „Пловдивски любимец”или Локо пд,или господар и зр. такива простотии, толкова пъти ще получиш ДВ.бр.102 от 27.11.2001г. През това време аз ще наблюдавам с кеф как се бориш с фактите и как си кривиш продажната душичка с надеждата, че някой ще се хване на тъпите ти брътвежи. ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК БРОЙ 102 от 27.11.2001г. стр.48
      Пловдивския окръжен съд на основание чл.6 във връзка с чл.231,ал.3 ТЗ с решение №4460 от 24.08.2001 г. По ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб „Велбъжд“-АД:вписва ново седалище и адрес на управление-Пловдив,кв.Лаута,стадион „Локомотив“;вписва „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД ,в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД;ВПИСВА ПРЕКРАТЯВАНЕ без ликвидация на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД,чрез ВЛИВАНЕТО му в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД; Ето това са факти,а не празни брътвежи.

    • 4
      7

      Забравих да кажа, че победите над трите гранда са като гости на техните стадиони.

    • 1
      1

      Ти да не си на работа в локуту и от толкова безпаричие да си откачил бре манго. Кви господари, дейба вашата мама, както каза Зулум бей

  3. 9
    4

    “Не е проблем за нашия отбор липсата на пари.”Хааахахахахаха,нема такъв смех,продължавайте в същия дух да ни веселите.Цирк-Крушокатунарски не спира!!

  4. 21
    13

    Жална ни майка локомотивоциганска! Аллах да ни е на помощ!
    Няма президент, няма пари, няма стадион.
    Има менте треньор и ментаци играчи.
    И менте трибунка.
    Пък и клуба ни е менте – кюстендилски, само името ни оставиха, а си взеха купата, защото е тяхна.

  5. 25
    13

    Стрижииииии…….!!!!!
    С машинката стригане ги почвайте тези миндили.
    Само със стригане се постига дисциплина.

  6. 34
    11

    Разбира се, че ще останеш, щото си треньор-евтинджос, а и другаря Крушарски обича хора, с които да си пие ракията.Крушарски бил изключително точен, но иначе не е плащал на момчетата с месеци.Намали чашките, когато даваш интервю…може би си искал да кажеш:” …изключено е Крушарски да е точен не е плащал с месеци и това е проблем, който тежи на момчетата! Теиграят за пари, а не за емблемата на клуба или неговите фенове! Няма как без пари да се посещават чалготеките и да пръскат пари по леките жени” Мисля, че това си искал да кажеш.Добър човек си, но Локомотив е висока летва за теб, Войнов.Треньор, който се хваща за главата, след като Локомотив е вкарал гил на Левски все едно е вкарал на Челси, какво повече да го коментирам?!

    • 8
      24

      Дебил другаря дето викаш Крушарски не ти е другар и не пие ,защото има диабет..Всички експерти по футбол сте а???

      • 16
        6

        По-голям виц не бях чувал :)))))))))))))))))))))))))

      • 6
        2

        Според последните научни изследвания, проведени по молба на другаря Крюшо от видни аржентински специалисти, диабетът успешно се “лекува” с мастика, но трябва лечението да е назначено от специалист. Крюшо има незаменим специалист в екипа си в лицето на Чавдар Цветков, който е предписал специален режим на прием на “лекарството” – по 300 мл. “Пещерска мастика” на кристали, три пъти дневно преди хранене, с шопска салата и Чаво за компания.

        • 6
          2

          И трябва да ви кажа, че Гранде Президенте стриктно изпълнява назначената от мен терапия, като в момента единствено последното условие не спазва ( Чаво за компания), щото е в далечна Аржентина, но аз го подкрепям успешно и от тук.

          • 4
            2

            Отишъл е при още един доктор за консултация,и оня също му придписал по 300гр. и тоя сега муха три по 600,два пъти дневно и веднъж вечерно по време на ядене,преди виното.

Коментарите са затворени