“Само ние си знаем, какво ни беше в последните 6 месеца. Няма да говоря за пари, както виждате, на никой не му пролича в играта липсата на заплати. Аз като капитан поздравявам момчетата и треньора Войн Войнов за постигнатото през сезона. Мисля, че в Пловдив трябва да са доволни от нашето представяне. Класирахме се в първата шестица и до последно бяхме в играта за Европа. Днес резултата беше без значение, ние изпуснахме да сме на мястото на Дунав сега преди няколко дни на Лаута.”

21 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    1

    Ти не си добре!!! Еду разкри КаМБУРА И ТАЙФИ и бе продаден от тях….. Забравили мача с ЛЕВСКИ ,когато защита стоеше безучаства и сините вкарваха.. Бащата също разбра ,какво е отношението към него и напусна. Забрави да споменеш Бонев!!!! Нали и той е легенда с наколенки??? Наистина си много зле и дано да има кой да ти помогне>>>>

  2. обещанието на един недостоен слуга към един недостоен господар е безсмислено …

  3. 10
    1

    голям измамник излязох аз..
    и ме е страх да се появя на Лаута. че нямам пари с какво да плащам

  4. 4
    15

    Когато жълтите цигани бият ЦСКА, Левски и Лудогорец в рамките на един сезон, тогава да говорят. Локомотив показа, че е господарят на Пловдив. Фактите го показват.

    • 11
      1

      Та какво общо с Пловдив имат тия бежанци?ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК БРОЙ 102 от 27.11.2001г. стр.48
      Пловдивския окръжен съд на основание чл.6 във връзка с чл.231,ал.3 ТЗ с решение №4460 от 24.08.2001 г. По ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб „Велбъжд“-АД:вписва ново седалище и адрес на управление-Пловдив,кв.Лаута,стадион „Локомотив“;вписва „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД ,в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД;вписва прекратяване без ликвидация на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД,чрез вливането му в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД;

    • 3
      9

      Забравих да кажа, че победите над трите гранда са като гости на техните стадиони.

      • 7
        1

        Спомени,спомени,споменииии…..ееех споменииии.Били Софийските “грандове”И какво от това?Това 5:0 на Гереня кой сезон беше?Или той не се брои?хахахаха.

  5. 14
    2

    Е какво толкоз ви е било ве Камбуров,малко глад което си е добре за здравето.Това е!Пък и вие сте свикнали на глад.То това не е нищо,гледай какво още ви чака.

  6. 16
    2

    За втора поредна година изпускате влака за Европа, ама сигурно защото Столипиново е доста далече от централна гара, сигурно задръстванията ви затрудняват. Миналата година СлаБия го хвана преди вас, тази Дунав. Ама поне не говорете за хората от Пловдив, те си имат отбор и той е Ботев.
    В този ред на мисли, защо журналистите от този сайт не направят своеобразен референдум/преброяване на феновете на единия и на другия отбор, не че не се знае, но ще е и интересно за бъдещите спонсори, които биха искали да си “купят” избирателни гласове.
    Само да попитам още, какво стана с трибуна Бесика? Щото гледам че има някакви хора там по време на мач в парк Лаута, качени на някакво скеле???

    • 7
      1

      Чи ний мангалите сме все по скелета!

  7. 23
    2

    Пак е станало някакво объркане, време е да има осъдени журналисти. Аз казах, че ще поканим за контрола ФК Равно Поле, те разбрали Ривър Плейт, моля ти се !!! Не може така да се работи, нагнетява се излишно напрежение. Какъв Ривър Плейт, бе господа журналисти. Аз произвеждам ракети за градушка, не космически совалки. Къде е нашето скромно черно-бяло отборче, за радост на малцинствата къде е Ривър?!…Айде малко мислете с тея глави. Сравнете мащабите, пък тогава пишете глупости. Утре ще ви почерпя с бонбони, вие ще пишете, че Бока ни е поканила на “Ла Бонбонера” да гостуваме. Айде малко по сериозно. Или, ако мога да цитирам моя приятел Христо Бонев…ми, да му еба майката локомотивоциганска да му еба!

  8. 21
    4

    Черно-бели братя, цигани, гагаузи, лайняхи, копанари, бургуджии, калайджии и катунари, запомнете едно, това което аз мога да ви обещая – НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ВИ ДАДЕ! До края на МАЙ плащам всичко до стотинка, догодина сме в ШЛ, на 02.06 бия първа копка за базата за 30 милиона и спортното училище да им е хак на жалтити! Аллах е с нас!

    • 23
      4

      Ава куче тия съ гладни и стинки за пасти немъ бре нали викъше голем голем христу крушарски а той 6 месецъ жълта стинка не дава ся викаш голем камбуроглу а той тото ковра бре.Ама и теб откък коча та оноди станъ кучка .амъ нищо ай велбъжд кюстендил.

    • 16
      3

      Куче ,ти и за ЕДО и за Бащата казваше, че са ГОЛЕМИ, ама си биха камшика, защото не могат да живеят с фалша АЛАКРЮШО….

      • 1
        9

        И Едо, и Бащата , и Мартин са големи , част от историята, която си уважаваме , а те са легенди в нея.

        НО ЗА СЕЛЯНИТЕ В ЖЪЛТИ ГАЩИ ТОВА Е НЕПОНЯТНО, ВСЕ ПАК ЛЕГЕНДИТЕ СА ИМ ПИЯНДЕТА И ПРОЙДОХИ .
        УВАЖАВАТ САМО ТОЗИ, КОЙТО НОСИ ТОРБАТА С КРАДЕНИ ЖЪЛТИЦИ И АЛТЪНИ, ЗА ДА СИ НАПЪЛНЯТ ТЪРБУСИТЕ С БИРА И КиФТЕТА.

Коментарите са затворени