Вратарят на Лудогорец за пореден път показа симпатиите си към отбора и феновете на Ботев Пловдив. След края на финала в София той се разкарваше по пистата с шалче на канарчетата в ръце, а моментът е бил запечатан от фотографа Боян Ботев.

35 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    3

    АЙЕЕЕ КЪНАРЪЕЙЙЙ ЯЗИ КУПУВАМ С НЕПАРИЧНА ВНОСКА ОТ 250 МИЛИОНА БОТЮФ2010!!!
    А Е ШМЕКЕРИ СМЕНИХТИ СОБСТВЕНИКА ЧЕСТИТУ:)))
    ШАМПИОНИЕ СМИ ДОГУДИНЪ ВА ЕЙЙ..

  2. 4
    11

    Вече за всички стана ясно, че БотевЪ е сателит на турците, които им подариха купата. Сега следва смях по европейските стадиони … и Коматево

    • 11
      1

      Мюмюн, стой си ниско в треволяка на Столипиново и не надавай глас. Тихо!

  3. 3
    9

    Пореднито доказателство, че купата е подарена на сателита. Цацаров, спиш ли

  4. 7
    26

    Вижте го, колко е щастлив, че са загубили купата.Владо, сложи си го този шал на врата бе, какво си го надянал на уя?! Да видят всички платоническата любов между двата отбора на “правоверните”.Няма такъв смях хахаха.

  5. 38
    4

    Черно- белите мангали пак оцвъкали всичко! Всъщност истината е, че Владо на крачка само се размина с Ботев през януари 2013 год. Тогава Гела ни надцака с повече пари!

  6. 4
    38

    СИГУРНО ГО Е БИЛО СРАМ ДА СЕ СНИМА С НЕГО СЛЕД КАТО НЯКОЙ СЕЛЯК МУ ГО Е ПОДХВРЛИЛ. ВИЖТЕ КАК ГО Е СВИЛ И СКРИЛ В РЪКАТА КАТО ПАРЦАЛ

  7. 53
    3

    Истината е, че купата е в Пловдив и Ботев е носителя и за 2017 година. А на всички комплексарчета, на които им е гадно – честито! Бяха приготвили плакати с надпис “къде е купата”, а като се наложи да си ги приберат, запяха друга песен, само и само да хранят злобата си. Вижда се, че ви е гадно, но това са си ваши проблеми :)))
    А ние празнуваме!

    • 1
      7

      А морала? Къде истана морала?! Нали уж много държахте на него…

  8. 7
    46

    Това е поредното доказателства че мачът е даден. Срам и резил за вси канари.

  9. 7
    37

    Ава пичаги жа ви кажа нещо на ушенце ….у Стряма всички канари вече знаят че сме сатлит на Лудогорец и гела е казал а Ботяфъ са издънат в ЛЕ жа вкарам Стрямата да им разкаже игрътъ ба да вейба.

    • 4
      13

      А добър ден, Гела ни клати яко, а този мач беш най-голямото ни порно!

  10. 26
    3

    Жалки сте един е Пловдив бе хора. Не го делете. Останахме без отбори. Закривай катуна. Закривай лайнута. Ами закрийте се ида ни няма.

    • 40
      4

      Прав си!

      Един е Пловдив и си има 3 отбора – Ботев, Спартак и Марица!
      И Кюстендил е един и си има два отбора – Велбъжд и Локомотив!

  11. 47
    3

    Бай Мангал вече цяла седмица не може да излезе от амока 😀

    Ботев с ТРИ Купи, а бай Мангал с… НУЛА 😀

    Ботев вдигна Купата, а бай Мангал духа супата 😀

  12. 8
    54

    Тото-Порното между двата джамийски отбора лъсна!
    Тази сган мръсна жълта все ни обвиняваше, че титлата ни била купена, но на тях, като им я подари Кирчо бейм не казват, че не я искат!!! Уродлива и двулична жълта паплач!

  13. 8
    46

    Вече истината лъсна как Домусчиеви подпомагат жълтите,ама иначе се правят на бедни и без бъдеще?Защо в Ботев няма една забавена заплата,защо постоянно се заиграват с Лудогорец?Защо Домусите ги нямаше на финала,защо дадоха пари за осветлението на Коматево,защо все от Ботев взимат играчи,защо при Ботев се карат по няколко бразилци,а после най-долното отива при Лудогорец,интересна братска политика!?

    • 28
      2

      Кое му най-долното на Жоао Пауло – Вкара повече от лудогорските прехвалени кукони, за много по-малко пари и затова ни го взеха, да не им бъркаме работите.
      А няма забавени заплати защото на нас винаги ще има някой, който да ни помага. Но за вас, бедните столипиновски душици, само Крюшо се напъва, ама нещо му изпуска балансьора вече!

  14. 5
    39

    Наметнал си го е върху кОра , да не настине .

  15. 45
    2

    Дни по-късно собственикът на клуба Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив).[2] На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на Локомотив и за преименуване на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с новото регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.

  16. 5
    52

    Някой пиян селянин му е дал шалче и човека от учтивост го е взел! И без това трудно се движи и е нямало как да се скрие бързо! Пълни глупости е всичко останало! Той също е знаел за порното и затова изглежда щастлив. Жълтия клуб го уважават само платените медии чрез натеапените си статии, като тази. Пука му на някой за про-турския клуб на Делян и Цветан дето окрадоха и продължават да крадат от България.

    • 21
      2

      Анонимник прост, ако не знаеш “Делян и Цветан” отдавна не “играят” заедно, а про турска е на майка ти онова под шалварите.

      • Играят, играят… но вие нали вярвате на циркове…

  17. 6
    57

    Доказателство за порното между резаците.

    • 60
      3

      подарена или не при нас си е я покажете купената от мутрата илиев титла да е видим 😀 помолете се на наков поне за 15-20 годишнината да е донесе на лайнута да се порадват чаветата да си направите някоя снимка и да си е вземе пак в кюстендил….ама все пак вис си е купиха вис си е взеха при тях така е редно пък малоумниците от лаута да го духат

      • 45
        2

        Да бе ще им е нося на тея будали 😀 Да дойдат манчестера и кънчо акото да ми направят стерео свирка тоогава може да помисля….

Коментарите са затворени