В Локомотив Пловдив отрекоха възможността Христо Янев да застане на чело на черно-белите след края на сезона. Пред PlovdivDerby.com членът на управителния съвет Росен Коруев заяви: “Локомотив Пловдив си има треньор и той се казва Войн Войнов.”

Както не веднъж вече ви информирахме ръководството на смърфовете са доволни от работа на Войн Войнов и се очаква именно той да води смърфовете и през следващия сезон. Шефовете на черно-белите държат да оставят Войн Войнов и през новия сезон. По информация на PlovdivDerby.com Войнов и щабът му дори вече стягат селекцията на Лаута за новия шампионат, както и се правят плановете за подготовка.

12 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    Imate ama do koga.
    Ni pari za rakiq imam ni pari za leb
    I kakto gledam skoro i na ulitsata 6te jiveq

  2. 11
    4

    абе да се връща Коко и да ги почваме!
    с Крушата – нищо не става. фиркач и льольо.

  3. 9
    3

    Имаме си треньор, ама си нямаме собственик.
    Той се чупи и повече няма да стъпи на Лаута, вай, вай!

  4. 11
    4

    А защо , не казвате , заплати пак няма , а е края на месеца , поредния който чакахме , сега края на другия и така до края на света . Аман от обединия !!!

  5. 14
    6

    Имаме си треньор но нямаме пари! Ще платим някога, не се знае кога!

  6. 6
    13

    Оф, улекнъ ми. Убуу чи нямъ дъ гу вземът тоя, чи пак щяя да нъ ибът в селскити гъзуве. Ай кънарйеее.
    Мъ те пъ нъ ибът койту и дъ им иъ триньор. Уф ай чи пак съ притисних. Ан нъ здраи.

  7. 25
    15

    Продавам автентична титла на БФС от 2004г. Цена : 30 лева,може и бартер за дамаджана хубава ракия или съединител за Голф 3ка.Самият трофей е непокътнат,трябва само малко да се поизмие , че кокошките доста го понацапаха.

  8. 18
    14

    Последната мисъл, която би ми минала през главата, е че може да ида в циганския катун…

  9. 23
    13

    Жалки отрепки!Сега почвам селекцията!Искам и аз като президентът на жълтите да си вея кончето в София.Да седна на централната трибуна на националния стадион заобиколен от велики играчи,доказани БЪЛГАРСКИ бизнесмени и министри на БЪЛГАРИЯ!10000 да дерат гърка до безумие за любимия отбор!И накрая,след мача да вдигна КУПАТА както господин ПАЛИЙСКИ заедно с отбора на БОТЕВ ПЛОВДИВ!Това се казва ПРЕЗИДЕНТ!А мен ме направихте на РЪЖДИВА РАКЕТА!Сега пари за заплати искате!Кога и АЗ ще съм като жАлтия президент??????КОГА!!!????!!!??КОГА!!??!!???

  10. 24
    14

    Крюшо пак се е напил и се е похвалил преждевременно и сега се чудят как да замажат положението.

    • 15
      9

      Е, хубава работа! Нали Войн точно за това го взе. Да си пият ракията заедно. На него ли да се похвали, че ще го сменя? Войн е бетониран на поста си докато Крюшо е в Локото. Те са си дружки по чашка от едно време. Въпроса е кога и Крюшо ще си набие камшика? Не е нормално на мачовете на Лаута да има по 500 човека и да искат да правят силен отбор, че и някой да им дава купища пари. Работата там е ясна и който не я е разбрал ще се светне след края на сезона.
      Някой изобщо ходил ли е в Говедарци? Каква база, какви 5 лева. Едно забутано село със игрище и на това му викат база! Тоя пич направо ви се подиграва! Пет месеца без заплати! След мача с Лудогорец, ако не им е дал по някой лев, смятайте ги избягали всичките футболисти! Догодина без Камбура, Кики, Бакалов и Мартинович, Локомотив ще се бори за оцеляване в групата, а по-лошото е, че ще се бори и за финансово оцеляване. Цяла година ви пуска по пързалката и му се вързвате.

  11. 14
    9

    Какво очаквате да кажат? Има още един мач до края.

Коментарите са затворени