Христо Янев ще поеме Локомотив Пловдив от следващия сезон, твърди Gong.bg.

Договорът на Янев с Нефтохимик изтича в края на сезона и специалистът няма да има проблеми да поеме Локомотив Пловдив.

Янев не е доволен от случващото се в бургаския отбор през последните месеци и на няколко пъти бе на път да напусне треньорския пост преждевременно. В крайна сметка той бе убеден от ръководството на Нефтохимик да остане начело на отбора до края на сезона в опит да запази елитния му статут.

В момента начело на Локомотив Пловдив е Войн Войнов, който след края на сезона се очаква да бъде сменен официално от Янев.

Треньорската рокада в пловдивския отбор ще бъде осъществена след края на сезона. Все още нито една от двете страни не е потвърдила официално информацията.

Локомотив Пловдив предстои да гостува на Лудогорец в сряда в мач от последния 36-и кръг на Първа лига.

В същото време Нефтохимик ще трябва да играе решителен мач бараж за място в Първа лига в края на седмицата.

29 КОМЕНТАРИ

  1. 10
    3

    Идвам на Лаута и забивам Локото в “Б” група,както направих с нафтата.Купата е ЖЪЛТА!!!

  2. 8
    2

    Последната мисъл, която би ми минала през главата, е че може да ида в циганския катун…

  3. 12
    4

    Знаех си, знаех си аз, че пак ще ми кацнете на коковия. О, вие правоверни мои, черно-бели робини. Търсите ме пак, значи, а, мастии долни?
    Не ви хареса кривата ракета на този аматьор Ицето Крушарски, а?
    Казвах ви аз навремето. И запомнете, правоверни: “Без локо, няма тото. А без Коко, няма локо!”
    Казвах ви го аз, но не ме послушахте. Летяхте в облаците. Ама тея облаци, с градушка се оказаха. А и кой е виждал мангал да лети ?!.
    Сега ще ми се молите, правоверни, ще ми се молите.
    За една трибуна Лего Джесика се продадохте. И за едно село Говедарци. Говеда такива. Мразя ви. Но и ви обичам. Въобще, ние сме родени един за друг.
    Всъщност, реших вече.
    Можете да ми се извините само по един начин. Ако кръстим клуба Кокомотив Пловдив, връщам се. Ако ли не, сбогом курви!

  4. 16

    От какъв зор ще махаме Войнов сега ?! Отборът играе видимо по-добре с него, за разлика от периода с Едо.
    Ако Войнов иска да си ходи, ок , бих го тазбрал. Но по наша инициатива да го сменяме, не знам, това е пълен миш-маш. Няма ли някой честен и съвестен локомотивец от ръководството, да обясни какво се случва. Бонев за чий чеп е там ?
    Ако на Крушарски толкова му е скъсан джоба и не може да плаща на футболистите, поне на треньора да плати.
    Като цяло, все повече се убеждавам, че президента май ни е пълен лаладжия. Обещания, дъвки и локуми само. Чух за него, че пере червени пари. Е, ако е така, кога сте чули комунист да дава? Комуниста само прибира!

  5. 14
    6

    Циганите се побъркаха……..пускам фалшива ракета а те веднага се размечтаха.ПИТАМ:От къде пари за треньор бе олигофрени??????????Аз за заплати нямам те за треньор се гласят!!!!!!Ако много ми се отваряте ще ЗАКРИВАМ!!!!Наздраве от Аржентина!!!

  6. 9
    6

    Това е точният тренер за нас,по добър от него няма.

  7. 14
    5

    Като гледам какви дивотии се случват в Локомотив се запитвам има ли нормални хора вече , а отговорни и професионалисти още по-малко . Крушарски на лоната ще ше да ги качва да тренират и какво ли още не та той дори дава кредити на отбора както и да е то няма друг , този клуб се е превърнал в една ТРАГИКОМЕДИЯ , никаква стратегия , никакъв професионализъм , служители без заплати , а тука някви малоумници пишат колко сме били велики , къде по баровете , ПЕНСИОНЕРСКИ клуб и свободни агенти , ДОКОГА . То вече не се трае един идиот от всичките няма нормален да излезе пред Локомотивската общественост и да каже мъжки ИСТИНАТА , КАМБУРИ – КОТЕВЦИ – ТРАЯНОВЦИ И ДРУГИ СИ ИГРАЯТ ТОТОТО , а на другите не им пука , защото никой не им дава един лев . Чуйте Виданов и всички вие с големите претенции свалете черно-белите очила и изкайте отговорност , че хора на стадиона не останаха . И не може всичко да минава под един знаменател , че всичко е нагласено и край . Сега остава някой да каже , че и не изкаме в Европа щото просто еий така не ни се играе . НЯМА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ В ТОЗИ КЛУБ , като муха без глава сме .

  8. 9
    12

    Ава пичаги да си го кажем правичката буферите с тренер и без тренер където на хванат на млатат здравата така че кой ще е треньор това нас не ни касае….ами дано ония австрийците не са пак в ЛЕ че къв жа го ръфаме ба да вейба.

  9. 13
    22

    Гледам селата се притесниха нещо? Спокойно делянови подлоги. Още нищо не станало факт. ?

  10. 11
    19

    Какво, толкова ги заболя селяните.
    Това е само един нов треньор!!! То тях и без треньр ги млатим къде ги хванем.

  11. 11
    14

    Би било прекрасно, но докато не стане факт всичко са само спекулации. Янев е много добър треньор и много разбира играта. Дойде ли в Локомотив обаче, ръководството на клуба трябва да не допуска повече грешките си до момента.

  12. 19
    10

    Янев е парашутист, по подобие на Сашко Тъпото, който днес съсипа Горна Оряховица. Нищо добро не чака Локо с този некадърник, въпреки че съм фен на Ботев.

  13. 17
    8

    Какво стана с мача с Бока ли беше, дето ви разправяше Крушата?

  14. 16
    10

    Който и да стане треньор на циганското недоразумение ефекта ще нулев за отбора и адски негативен за треньора! Глад и мизерия цари в катуна, задълженията към държавата според Крушарски са намалели, но справка в данъчното сочи друго! Хаоса е пълен! Но Янев не го искат никъде и е нормално да отиде в Локо, поне ще натрупа опит!

  15. 13
    6

    Да бе да чакайте да дойде Христо Янев. С трици маймуни не се ловят

  16. 23
    8

    Днес Узунов и Бонев се молеха на Бойко Борисов за финанси. Явно финанси ще има само ако дойде и този треньор. След като стигнаха до молби до Премиера, значи положението е зле. Всъщност, Бойко на кой да помогне по-напред? Интересното е, че докато локомотивци предричаха фалит за Ботев, то те са много по-близо до такъв. Виданов и Нежния казаха много истини. Доста хора трябва да се замислят.

    • 10
      16

      Ми секяко жълт, държавата дължи на Крушатски 3,5 милиона евро за противоградни ракети, които отдавна са и доставени и вече част от тях са използвани по предназначение! Пари обаче все още не са приведени! Кой е виновен в случая? Крушарски или държавата? Кретени като теб са готови на всичко, само Локото да е зле, но истината е друга! Марш да пикаеш в шадравана!

      • 13
        6

        Абе манго , нас какво ни вълнува кой , какво и за кого , вие все от 9 кладенеца вода вадите и дори да е така какво общо има мангалския отбор с техните заплати и госин КРУША чака тези пари за да плати на цинговците , ми то по-добре го гонете ако е така наистина . Айде ходи при Зулума да просиш с него . Ти си пълен кретен .

  17. 15
    12

    Ако това се случи определено Ликомотив ще тръгне сериозно нагоре! Янев е прекрасен млад треньор, който я разбира много! Това е бъдещето! Млад треньор с млад отбор! Дано! Щом Гонг и Грънчаров го казват, значи е 95% вярно!

    • 20
      5

      Да, Янев е млад треньор, но къде виждаш млад отбор в Локо?

      • 6
        7

        Когато Янев стане треньор (ако стане) тогава може да го зададеш този въпрос. Сега не е уместно. В интетес на истината обаче, старите не само в Локомотив са класа над младите им наследници. Кажи, кой от старите не става?

    • 17
      11

      Надувай циганския балон! Същите приказки дрънкахте като дойде Илиан Илиев, после при пристигането на арменеца-комарджия направо се класирахте на полуфинал в ШЛ, а всъщност сте един вмирисан, разпърдян цигански катун, и ако ще Фъргюсън в комплект с Марчело Липи да ви поемат сте си една циганска помия и нищо повече!

  18. 23
    17

    Ицо е готин пич и определено не трябва да се захваща с Локомотив!Просто ще бъде похабен! 🙁

Коментарите са затворени