Ботев Пловдив няма да започне от втория, а от първия предварителен кръг за групите на Лига Европа, научи PlovdivDerby.com. Това ще се случи, заради нови разпоредби и правила на Европейската футболна централа. Според новите правила на УЕФА победителите в турнира за Купата на България на страните от 27 до 55 място в ранглистата ще започнат от първия предварителен кръг, показа проверка на PlovdivDerby.com. България е на 29-о място и попада в тази група.

По всяка вероятност Ботев Пловдив ще направят промени в програмата си за летния си подготвителен лагер.

Жребият ще е на 19 юни, а мачовете на 29 юни и 6 юли!

В Ботев вчера решиха да започнат подготовка на 12 юни, което обаче при създалата се ситуация в прекалено късно, така че промени ще са наложителни. Може да има проблеми, след като на футболистите им бе казано, че ще почиват до 12 юни и те вече имат резервирани почивки, а чужденците билети за самолети.

45 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    1

    Нека гледаме реално !Дори и да сме поставени в първи кръг отбора ни не е толкова силен.Срещу лудогорец спечелихме заради късмета и публиката !Надявам се да спечелим първите мачове па после ще го мислим Само Ботев и само Пловдив !

  2. 4
    2

    Злобейте, цигани ! Гранда на Пловдив е Ботев, а вашата цяла “история” е една огромна ЛЪЖА !!!

  3. 6
    27

    Жълтите много добре знаеха, че нямат шанс на Лаута срещу нас на бараж за ЛЕ.
    Всъщност те нямат шанс нито с Черно море във Варна, нито срещу Дунав в Русе.Как го уредиха този мач с Лудогорец само те си знаят, но много добре си изиграха картите.Ясно е, че това не беше Лудогорец, нито това бе играта на Лудогорец.Петричев индиректно намекна в интервюто си след мача, че ако са искали да бият са можели да бият Ботев с разлика.Няма как жълтите да губят от опашкарите в първенството, а да бият Лудогорец, който е с 2-3 класи над всички .Факт е, че докато Локомотив е раздиран от вътрешни интриги и си играят на сръдни, жълтите ни изработиха по втория начин без дори да се усетим.Дали това ще ни е за урок силно се съмнявам с тази алкохолизирана трупа, която управлява любимия ни клуб.Ераносян каза една много хубава приказка олицетворяваща ситуацията в клуба:”Рибата се вмирисва откъм главата”.Поредния провален сезон от сръдливия Камбуров и неговите другари.Крушарски ако не иска да стои, да си ходи, ако остава да плаща и да ръководи клуба както трябва.В крайна сметка насила хубост не става.

    • 11
      3

      И що не го написа това преди седмица?
      Или на Петричев му беше по лесно след като паднаха да изръси нещо такова, че да отвори съмнения…

      • 4
        5

        Ава б12 оти са зяждаш с човяка ба….и от космоса са видя насирнята ами ай да си трайм че да не разлаем кучетата ва да тейба.

        • 5
          1

          От космоса се усеща миризмата ти, на опушен циганин с лилави венци ммммм….. по добре се скрий в отходната яма на селския кенеф, от която тъй нагло изпълзя манго!!!

    • 14
      2

      Е гати, комлексарите сте!!! Жоро Илиев нещо ви направи. От тогава тотално превъртяхте, а си бяхте преди съвсем нормални. Само злоба и комплекси. Що всеки не вземе да си гледа само неговия си отбор.

    • 2
      1

      Жълтите ,които трябва ,са си в час как е станало това”геройство”…Молбите им към Боко са били чути и Гела се е простил с тази купа…Истината е ,че и те в “мача” дадоха всичко на което бяха способни ,но съвсем друг е въпроса до колко това всичко щеше да бъде достатъчно, ако кренвершите бяха играли реално.За мен така е по добре ,нищо че съм от Локо , защото сбирщината от чужденци да го играха клоуни.

  4. 26
    4

    Ботев грабна Купата, а черно-белите неудачници духат супата!!!

    • 7
      14

      Ава ний убаво грабнаами салатиерата ама ако го фата тоя дрисльо където са изака във фонтана жа му дам говната от купата да ги яде ба да гоейба.

  5. 4
    14

    Някои си мислят, че това ще донесе приходи на клуба, но никак не е така! Ботев ще играе срещу някакви аматьори в този първи кръг, което не носи никакви приходи от тв. права! На всичкото отгоре, всичките разходи за лагери, самолетни билети и т-н са за сметка на клуба и на никой друг. В такъв случай, очакваните около 150 000 лева, които УЕФА дава на класиралите се за този турнир, в първи предварителен кръг (най-ниското стъпало) ще отидат само за разходи в мачовете, особено ако Ботев отиде на втори , което е абсолютно нормално с оглед на евентуалния противник в първия кръг. Някаква печалба ще има само, ако отбора отпадне безскавно ище срещу аматьорите в началото?

  6. 26
    3

    Реалността е, че Лудогорец ви разпори трътките на Лаута, а ние ги бихме и взехме купата.
    Всичко друго са злобни арменско-цигански лакардии

    • 6
      20

      Факт е и че ние ви разпрахме трътките на Лаута, както и на прасета и говеда на два пъти! Без обаче те и вие да сте играли като на тренировка!

      • 24
        2

        Факт е, че ние взехме купата на България и сме в ЛЕ! За другите изобщо не ни дреме.

    • 4
      21

      Те, ако Лудогорец бяха играли, както срещу Ликото отивахте минимум на петица! Това го знаят вдички, освен жълт циганин като теб!

      • 15
        2

        Щом тази мисъл ви помага да спите по-спокойно продължавайте да си я повтаряте като някоя мантра да ви е*а и слабоумните завистливи и злобни циганета!!!!!!!!

  7. 26
    5

    КАНАРИ ЩЕ МАЧКАМЕ НАРЕД! ВИВА БОТЕВ ПЛОВДИВ ОЛЕ….

  8. 25
    5

    В КЮСТЕНДИЛ СЕ РОДИХТЕ ,В СТОЛИПИНОВО ЩЕ УМРЕТЕ

  9. 6
    30

    В Сопот се родихте, в Коматево ще умрете!

    • 1
      1

      В Столипиново се родихте !
      В Кюстендил умряхте !

  10. 33
    9

    НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С ГРАНДА НА ПЛОВДИВ МАНГАЛИ ВМИРИСАНИ А СИ ГЛЕДАЙТЕ ИМПИРАТУРА ДА НЕ ВИ ИЗБЯГА

  11. 13
    35

    Хайде сега жълтите идиоти, които миналата седмица надуха поредния жълт балон, че видите ли, ботеф били с най- висок коефициент в ЛЕ от всички останали и едва ли не щели да са поставени във втори предварителен кръг, да напишат опровержение на балона! Този клуб неспирно е бил и ще си остане една журналистическа измислица!

    • 33
      8

      Идиотите губеха мачовете си в Европа с “достойния” за реномето им резултат 8:1.Помните ли Оксер.И шест гола от Унгарски неизвестен футболен “гигант”.А Божко Балабан още си спомня с умиление мача в който разпори мрежата на черно бели идиоти.

      • 1
        17

        А ти мръсно педалче, помниш ли от кого паднахте с :.7:3?

          • 12
            1

            Това два пъти 5:0 беше с Локо пд,Локо Кюстендил не сме ги търтили толкоз.Само дето им направихме сефтето на таблото.

        • 9
          1

          Да,от Локо пд,а не от Велбъжд.

    • 16
      1

      Хайде сега мунчо,прочети какво са написали хората-България е на 29 место,и попада в тая група!!!То бива простотия,бива, ама пък чак толкоз.Ако не можеш да четеш,накарай някой някой грамотен…бах ти балуша си!

    • 1
      1

      Мангал, измислените сте вие, защо след щастливата за всички пловдивчани 2001 година вие несеществувате с решение на Пловдивския съд !!!

  12. 8
    34

    Сега ще бъдете разкрити.
    Отборче от сервитьори ритащи за здраве от втора дивизия като Сан Пльотен ще ви обърне хастара и унижи отново в Европа.
    Достойни евро-идиоти.
    В Европа го няма БФС са му целувате ръка като за купата. В Европа аматьорски и втородивизионни отбори ще ви покажат къде ви е мястото, а именно във Б група с отбори като Мадан и Рудозем. За Европа ми били тръгнали, само да излагат страната.
    И да не правите тото във мачовете за Европа,че ако ви хванат и Б група няма да може да имате отбор после .

    • 23
      6

      Ти пък си разкрит още като си се родил- черен мангал с лилави венци,буфер мразещ Ботев в дъното на черната си злъчна душа. В крайна сметка винаги, независимо кой български отбор и срущу кого играе винаги съм държал за него. Напримермного ме бе яд за нелепото отпадане на Локо от Болтън, след два перфектни мача! Ама това как да го разбере цигаската злобна душица!

  13. 23
    3

    Абе, кви журналисти сте вие? Срам и позор! Откъде го измислихме”по новите правила на УЕФА”!?!? Правилата са такива от десетилетия. Информирайте се и тогава пишете. Сега за да замажете гафа- новите правила! Ама нали трябва да сме първи. Добре, че не сте лекари, шофьори и т.н. щяхте да уморите маса народ!Който не може да прави нищо станал журналист!

    • 25
      6

      Дънните риби са с купа и ЛЕ.Дънните риби ви изхвърлиха от ЛЕ.Безценно.

  14. 33
    5

    Тъкмо ще изкара ме някой лев отгоре и ще гледаме още един мач !

  15. 8
    37

    Нормално е аматьори да почват от аматьорското ниво.

    • 31
      7

      нормално е ний циганите от Лаутджами да не ни познават в Ивропа.
      аааа познават ни . Оксер 7-1 . Пък Бошко Балабан още питал за нас .

    • 23
      4

      Ами ако вие се вмъкне те откъде мислиш , че ще стартирате , то даже имате и по-малък коефициент

      • 5
        1

        Ааа,тия направо ще са на финала!!Простотия,какво да ги правиш?

Коментарите са затворени