Вратарят на Ботев Пловдив изчезна безследно! Стражът го нямаше нито на финала в София, нито при вчерашните празненства в Пловдив. По всяка вероятност канарчетата ще се разделят с голкийпъра.

12 КОМЕНТАРИ

  1. И аз го търсих с поглед на финала и не го видях,
    ако наистина се е разсърдил, че не е титуляр
    това е много незряла и не сериозна постъпка от негова страна.

  2. 1
    3

    да не е отвлечен да му рязкат пръсти опа брадата…

  3. 18
    2

    Ава като нащо Харуби друг няма , на него.

  4. 43
    4

    За Георгиев трябва също да има медал защото има голяма заслуга да стигнем до финал. 5 мача за купата 3 чисти мрежи, 4 допуснати гола. Мога само да спекулирам но предполагам, че се е махнал разочарован след като е разбрал че няма да пази на финала. Освен това договорът му е до края на месеца и щеше да е много вероятно да не бъде подновен с оглед на представянето му до Февруари 2017. Какви са му статистиките до преди Чворович: Общо 21 мача (19 пр. 2 купа) 40 допуснати гола = 1.90 г/м, за първенство 1.95 г/м. Общо 3 чисти мрежи: Локо ГО-д, ЦСКА-г, и за Купата с Нафтата-д. Статистически това е много зле за вратар, с уговорката че и защитата ни беше много зле. Обаче добрия вратар за 21 мача обикновено носи около 7 точки със спасяванията си, при него обаче беше точно обратното. Отборът има 9 победи (2 за купа) 9 загуби и само 3 равни. Слаба концентрация, слабост при корнери и центрирания, на моменти дори се отказваше дори да опита да направи спасяване. Определено се опитваше да си върши работата но не беше лидер и не направи разликата в нито един мач. За мен има само 2 паметни спасявания, срещу Локото в началото на първия мач и срещу Левски в края на Мицански, другото което извади и Марио Усков ще го изкара.
    Значи, след като дойде Чворович стана друга картинка – 7 мача (3 за купата) 4 чисти мрежи, 3 допуснати гола (0.43 г/м), 5 победи и 2 равни за отбора. Това според мен е резултат не само на подобрението донесено от Генев и Марин, но и от повишената концентрация на Георгиев заради присъствието на Чворович. Въпросите остават, защо такава разлика в представянето? Очевидно до сега не му е бил предложен нов договор и оставането на пейката за финала е бил достатъчен знак за него. Може също да е поставил условия, кой знае. Аз лично му благодаря за усилията и му желая здраве и успехи, но също не бих му предложил нов контракт.

  5. 2
    41

    Опа? Греда? Та кой нормален бяга от втория във втората осмица?::::)))))

  6. 14
    36

    Оня ден по време на мача оня Валери Станков се настанява да го хвали Гошето, че на него основно се дължало класирането за финала и така си и беше!
    Факта, че си тръгва скандално е достатъчно красноречив факт за състоянието на клуба. Сега е ясно, че ще го изкарат безхаберник, но дали е така реално?

  7. 45
    4

    Георгиев направи слаба есен и показа голямо израстване през пролетта, когато се конкурираше с Чворович. В мачовете с Пирин и Верея за купата беше отличен.

  8. 12
    76

    Тепърва и други ще бягат…Катуна се разада, както е нормално.

    • 56
      8

      Още ли си на хапчета комплексиран манго ? Нека ти е гадно !

    • 41
      8

      Така е Ремзи, разпадаме се, излъгах ги, че до края на Май ще им платя но няма финанс и на 01.06 ще е усетят, че пак съм ги преебал! Който иска да си ходи, догодина ще играем с юноши, и в Б група се играе футбол все пак! Аллах акбар! Саде Локо!

    • 42
      3

      Не знам какво се “разада” но явно пак си объркал нещо неграмотнико.За един друг отбор пише едни други работи:
      Локо Пд е пред разпадане. Вратарят Ясин ел Харуби вече анонсира, че си тръгва през лятото. Още двама от чужденците на „Лаута“ се очаква да го последват – Шоко,Пауло Серджо и Луке.
      Договорите на трима от титулярите – Котев, Виданов и Траянов, изтичат след края на кампанията и те нямат никакво намерение да ги подновяват. Заради нестабилната ситуация в Локо Пд и капитанът Камбуров едва ли ще остане. Други пък се очаква да разтрогнат по вина на клуба заради неполучени заплати.
      Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха ЦИРК,АМА ЦИРК.

Коментарите са затворени