Армен Амбарцумян е пред завръщане в Ботев Пловдив. Той е вариант пред Николай Киров за нов наставник на вратарите. Досегашният е съобщил на Киров, че заминава за Китай, където ще работи във втородивизионен тим. Белия отхвърли варианта Ивайло Петров – Пифа да започне работа при жълто-черните.

Днес Николай Киров е заявил на стража Георги Георгиев, че повече няма да разчита на него. Ботев ще търсят вратар, но едва след като се вземе треньор на вратарите, за да може и той да препоръча своите варианти.

Петима футболисти на жълто-черните са с изтичащи договори. Това за бранителите Радо Терзиев, Виктор Генев и Кристиян Димитров, както и халфовете Антонио Вутов и Тодор Неделев. На първите трима са предложени нови договори. С Вутов и Неделев ще се изчака за решението на Удинезе и Майнц, и ще се преговаря с италианците и немците. В Ботев се завръща след скъсани връзки Георги Купенов, както и оппо всяка вероятност Рафаел де Соуса, който се лекуваше една година в родината си.

Ботев ще се подготвя в Банско, където наскоро фирма Елвима направи няколко нови терена. Киров иска да изиграе там 4 контроли, а други 2 да направи в Пловдив.

11 КОМЕНТАРИ

  1. 14
    3

    Тая дрога пак ще изсмърка линиите на терена, ужас….

  2. 19
    7

    Арменецът е голямо мекере. Дано да не развали атмосферата в клуба

    • 11
      3

      Защо ще се разпадате,защото пенсионерската дружинка провали сезона ли.Нито купа ,нито ЛЕ.Нежния ви каза истината,проумейте я,ако можете.

  3. 11
    57

    Запомнете, Белия няма да завърши годината, като треньор на Ботев!

  4. 60
    6

    Дано тримата в защита да останат, а за Вутов и Неделев само можем да се надяваме на нещо

Коментарите са затворени