Ще има ли Пловдив двама представители в ЕКТ тази година? Много е вероятно да се случи точно това. Както вече е известно Ботев Пловдив сложи вчера точка на сезона си и прекрати участието си в плейофите и баржите, след като спечели Купата на България, а по този начин и квота на Лига Европа.

Локомотив Пловдив обаче продължава битката. За целта смърфовете ще трябва да победят задължително Дунав под тепетата на 28 май, след което почти със сигурност ще са си осигурили четвъртото място в крайното класиране.

За да участват в баража за Лига Европа обаче смърфовете ще трябва да изчакат решението на УЕФА по казуса с “тирето”. На Лаута са убедени, че ЦСКА – София няма да получи право за участие в ЕКТ и е въпрос на време от Европейската футболна централа да изпратят официалното си становище, с което да обявят, че “червените” няма да играят в Европа. При този вариант би трябвало Левски Сф да се класира директно в турнирите, а Локо Пд да посрещне Верея на Лаута в един мач, като победителят в него ще празнува участие в ЕКТ.

18 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    4

    Манговците никога не са виждали купа и сега ги тресе яко комплекса.

    А за европата – туй цесека дето е наказано се намира във В групата а на Ловеч няма кой да им забрани да играят!

  2. 4
    5

    НЕ на мангалите в Европа!! Няма да ги пуснат. Ще ги третират като бежанци. А и миришат лошо. КУРРРРРР за Локо, оле!!!

  3. Замирисва единствено и само на насран мангал,всичко друго си е наред!Избийте го най-накрая тоя комплекс и прогледнете бе манго!!!Има толкова много факти, които са в полза на Ботев,но от злобата не можете да ги видите!!!

  4. 26
    4

    Дунав като ги би насред Разград признаваш ли мача?Ако не го признаваш/както и този с Ботев/кажи да ги анулират,много е важно ти да ги признаеш,иначе го местя в другия крачол.

  5. 38
    5

    Че кой пък те пита теб бе смешник. Щял да признае,хахахахахахаха,палячо. Сигурно трябва да бием и Барселона и Байерн за да признаеш че сме ги били или и там има нещо далавера. Айде бегай да събираш храна по казаните мангал.

      • Абе може и те да са ни дали мачовете, ако питаш черно-белите хейтъри…

  6. 12
    36

    “Аз мисля, че нашите момчета имаха всички качества да си вземат купата без проблем, но може би не са имали мотивация на нужното ниво. Поздравявам Ботев и им пожелавам успех в евротурнирите”, сподели Петричев на излизане от националния стадион.

    • 39
      8

      ТИ си голям тъпак буфер сплескан. Кой на кого подарява или е подарил до сега купа селски циганино?Дори и вашата титла беше купена но не и подарена от висаджиите.Но е много гадно да си тъпо злобно и комплексирано същество нали празноглавецо. Вие с това сте известни ,че повече мразете великия Ботев от колкото обичате Локомотив.Всичките ви песни са свързани с жълтите смешни сте на цял свят.

      • 7
        24

        Ава ни са косите ва……дейба и купата дейба…..от космоса не са видя чак толкова туй порно ва да гоейба.

  7. 4
    9

    Интересно ми е дали ще се допуснат 2 отбора от Пловдив да играят в Европа 🙂

    • 34
      9

      Единият е от Столипиново,нищо общо с Пловдив

  8. 31
    5

    пфууу вчера цял дени писахме плакати КАДЕ Е КУПАТА и да посрещами с тях жълтурите в пловдив. Сига трябва да ги хвърляме в марица . язък за боята

  9. 21
    5

    Няма смисъл да се заблуждаваме, Локото няма шанс за нищо вече

  10. 28
    3

    Има един много голям проблем.По сегашните разпоредби, БФС трябва да обяви дали чорбата има право да играе в Европа.Ако няма такова право,клубът има 7 дни да обжалва.Баража е определен за 4.06. т.е. 2 дни преди крайният срок за обжалване!!!! Да се отлага баража също не става защото до 5.06 трябва да се входират документите на отбора спечелил баража в евроцентралата.Огромна каша,тези които измислиха този регламент са за голяма тояга.Иначе ще е много добре Пловдив да е с 2 отбора в ЕКТ.

    • 13
      9

      Според мен новия формат намали драстично уговорените мачове(не казвам че изобщо няма такива) и от това футбола ни само печели.

Коментарите са затворени