Ботев Пловдив направи невъзможното! Това, което само феновете на канарчетата вярваха, че някакси може да се случи. Това, което всички останали в България, твърдяха, че няма как да стане! Е, СТАНА! По-може би най-красивия и по най-убедителният начин жълто-черните поставиха Лудогорец на колене! Следващите кадри ще се помнят вечно от ботевистите, особено от тези, които бяха на националния стадион “Васил Левски” и  бяха част от красотата, вярата и борбата!

10 КОМЕНТАРИ

  1. a drugite 5000 na drugite dve tribuni a ???? ili vie ste si zavrqli ochite v gyza
    😀 kupata e Julto Cherna 😀 KOLKOTO I DA VI E KOFTI 😀

  2. Вчера, някъде към 14 часа, получих подарък за сключен договор. Човека, който ми го даде няма никаква представа, че имаше финал. Та той ми подари 2 футболни топки, за двата ми сина. Топките са доста хубави. Този човек спонсорира местен футболен клуб.
    Вървя си аз, по скоро се возя на един автобус, и като на човек някой път фаталист, почнаха да ми минават едни мислиии… Викам си, ще вземат да ни зашият 2 бързи гола.. и свърши.. 🙁 По едно време оптимизма надделя. Викам си. Ние ще вкараме 2 гола! Един глас вика: ай стига бе! Лудите са много класни. Друг, малко по-отдалечен глас на надеждата, вика: Може бе! Може и да стане!
    Бира, телевизор… и о чудо! Наште играят стегнато, дисциплинирано и като им се отдаде възможност атакуват добре. Другото го знаете… Емоцията е огромна! Удовлетворението също! Отбора има място за изграждане и надграждане и дано ни радва и занапред!

    СЛед победата, ако щете ми се смейте, ама вчера, 24 Май 2017, Фотболния Господ беше облечен в жълто черно, и с двете футболни топки ми каза, че ще вкараме 2 гола!
    Само Ботев!

  3. 22
    1

    Левски или ЦСКА-София на бараж, а Локо Пд, Дунав и Черно море аут от Лига Европа

    • 3
      9

      Ами ако ЦСКА – София не ги допуснат до участие в Европа?

      • Ами ако Левски вземе баража,Ха-ха-ха
        ако,ако,ако, мечтата за лига Европа се изпарява май…..

  4. 36
    2

    Както не веднъж съм казвал- Ботев винаги е първи! И сега ние сме първият отбор без собственик в света, който вдига трофей! Това ! Всичко друго няма значение! Сега даже един буфер ми разви теорията как на тайна среща в Белград Цв. Василев дал 2 000 000 евро или долари, това не можа да уточни, на Киро Гела, за да даде купата! Болни мозъци, заслепени от злоба и омраза! Докато не се преодолеят злобата, омразата и злъчта нищо добро не ни чака!

    • 16
      9

      Да бяха казали на Кешеру. Май не беше разбрал за тази завера

    • 35

      Голям смях, верно:

      Бившият предводител на агитката на Локомотив (Пловдив) и един от освободителите на клуба от тото-игото – Велин Терзиев, направо взриви Пловдив преди няколко часа!

      Нежния качи унищожителен за клуба пост, посветен най-вече на купата, спечелена от Ботев. И зададе някои въпроси, от които прозира фигурата на Мартин Камбуров.

      Под поста му се завихри невиждана дискусия.

      Ето и думите на Нежния:

      ДОКАТО НИЕ СИ СЪЗДАВАМЕ НОВИ „ЛЕГЕНДИ“ И “ИМПЕРАТОРИ“ ЖЪЛТИТЕ ПЕЧЕЛЯТ КУПИ…..ЕЙ ЗАТОВА ЩЕ ИМА ПО 500 ЧОВЕКА НА МАЧ…. ДОКАТО НЕ СПРЕМ ДА РОБОЛЕПНИЧИМ НА ТАКИВА ИЗМИСЛЕНИ ЗВЕЗДИ И НЕ ПОСТАВИМ ЛОКОМОТИВ НА ПЪРВО МЯСТО ВИНАГИ ЩЕ СМЕ В ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ…..ДАЛИ БИЛ ДАДЕН МАЧА ИЛИ НЕ….СЕГА ТОВА ЛИ ЩЕ НИ Е ОПРАВДАНИЕТО ,ВМЕСТО ДА ПИТАМЕ „ГОЛЕМИЯ ГОЛМАЙСТОР“ КАК Е СЪРДИТ ЛИ Е ОЩЕ!!!!?”

Коментарите са затворени