Старши-треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев закъсня за пресконференцията преди финала за Купата на България. “Искам да се извиня за закъснението, но имахме важна среща, която не можех да пропусна”, заяви Дерменджиев, след като се появи 10 минути след началото на брифинга. “Влизаме с равни шансове с Ботев за спечелването на Купата. Има при нас леко отпускане и мисъл за почивка, но мисля, че играчите ще бъдат мотивирани да спечелят турнира. Знам, че ще има доста фенове на Ботев Пловдив. Аз уважавам и двата пловдивски клуба и искам те да вървят напред. Ние също ще имаме подкрепа от нашата високоинтелектуална публика. Ще има жени, деца… Ботев е отбор, който играе близък до нашия комбинативен футбол. Имат добра атака. Няма с какво да се изненадаме. В един такъв мач се играе по предпазливо и се набляга повече на сигурността. Тренирали сме изпълнение на дузпи. Готови сме за всичко”, заяви Дерменджиев.

Николай Киров заяви, че единствения проблем пред него е отсъствието на Вияна.

“Притеснително е единствено състоянието на Вияна. Днес ще го тестваме на тренировката, за да видим, колко минути и дали може да играе срещу Лудогорец. Подхождаме с уважение към съперника. Мислим, че имаме своите шансове. Ще се опитаме да бъдем максимално концентрирани, защото това е формулата за успех в такъв мач и срещу такъв съперник. Нашата публика ще бъде стимул за моите футболисти да се раздадат до край. Тренирали сме и дузпи. След Нова година играем и на двата фронта. Каквото и да се случи ние сме готови да атакува Европа и през двете опции, които се отвориха пред нас. За мен реалната формула е дисциплина и максимална концентрация. Мотивацията при нас ще бъде на най-високо ниво. Определено има настроение при нашите състезатели. Има го и напрежението, което е нормално, но това напрежение означава, че футболистите осъзнават, какъв мач ги чака. Това за нас е мача на сезона. Нещата са различни спрямо миналия финал, но това не пречи да има очаквания в Пловдив към нашия отбор. Нашият спортно-технически щаб знае как трябва да изглежда отбора през следващата година. Както при Неделев, така и при Вутов не можем да коментираме къде ще играят през следващата година. Решенията са на Майнц и Удинезе. “

20 КОМЕНТАРИ

  1. 12
    4

    тея лудогорци и сто купи да имат пак са си ташаци, то в целия отбор играе само един Българин, всичко останало е мангали….. боли ме Уя за тях. По добре Ботев да я спечелят тая купа!

  2. 17
    4

    На столипиновци им излиза пяна от устата. Ей, много злоба бе. Любовта на хората прави един отбор голям! Няма вече локомотивци, останаха само една групичка мизерници – антиботевисти. Ето затова ще си останете едно посредствено отборче, с малобройна публика събираща се на една желязна конструкция. Ботев е на финал, ние ще си направим кефа, а за вас оставяме злобата и изядените нокти по време на нашият финал. Поне ги плюйте – не ги преглъщайте.

  3. 8
    42

    Ако домуса не подари купата на жълтия мангал трябва да ги качи на резултат тия куци коне от долната половина на таблицата. Но жълтия мангал цял живот е свикнал на помощи и не го ебе, чак се молят да ги подценят. Селски манталитет, селска публика, цигански отбор.

  4. 43
    7

    Ако утре Ботев загуби ,буфера ще пита къде е купата.Ако пък победи ,лудогорец са дали мача.Удобно нали.Така изтерзаните им душички ще намерят покой.Уточнявам,отнася се за анти ботевистите буфери, а не за локомотивци.

    • 12
      18

      Ава тик-так бонбонче от корекома…..ко разсъждаваш на глас ва тюфлек….знаеш че жа на ибът утре ама не та не……ай вземи вазелина и да отиваме на мача ба да тейба.

      • Ти си еталон за простотия.И езика ти е перфектен за маалата от която произхождаш

  5. 4
    30

    ДУСПИ СТЕ ТРЕНИРАЛИ ЗАЩОТО СЪДИИТЕ ВИ ДАДОХА 9-10 ПРЕЗ СЕЗОНА…ПОДПИРАНЕТО Е ОЧЕВАДНО” КОЙ” ДАВА НЯКОЙ ЛЕВ РАБОТАТА Е ЯСНА И НА МАЛКИТЕ ДЕЦА…
    ЛУДОГОРЕЦ АКО ВИ ДАДАТ КУПАТА СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА ЩЕ ИМ ЛЯГАТЕ,КАКТО ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ ЗАДНА ПРАШКА ЩЕ ВИ МАНДРЪСАТ:)))

  6. 7
    34

    В Сопот се родихте, в Коматево ще умрете

  7. 65
    16

    Аз съм циганче обичам,,
    на Лаута бос да тичам,
    аз на Ювето съм фен,
    циганин да се наричам,
    първа радост е за мен!

  8. 17
    26

    Този мач ще е “изненада”! Ботев ще вземе купата, защото Лудогорец не я искат! Утре ще видим съвсем слаб и безразличен към мача отбор в зелено!
    Запомнете това!
    Който играе мача да го играе твърдо краен-победа за Ботев!

    • 35
      5

      Ти чуваш ли се какви ги говориш ? Лудогорец не искали купата ! Няма отбор, който да не иска да допълни витрината си с още един трофей. Ако Киро Гела не я искаше, щеше да остави Локомотив да продължат и БФС да си напълни джобчетата с пари от билети и глобички. Плюс това Лудогорец си назначиха техен съдия за мача, това трябва да ти говори достатъчно 😉

    • 22
      4

      Абе знам че ще си изгризите ноктите – дано паднем.. не ви е за пръв път.
      А, вие кога ще играете финал – питам за един приятел…в Бирмингам, че не намира в нета..

    • Няма да стане така.Киро Гела е луд на тема купи.Ако трябва съдията ще отбележи ,но купата да е на Гела.

  9. 39
    9

    Колко ниско може да падне един буфер? Вече започна и на разградчанин да се прави. Жалък си!

  10. 14
    39

    Нахлувам на терена и стрижа представителите на БФС. Да го духат чужденците от Лудогорец, никаква Купа не им се полага. Лично ще я взема Купата и с каруцата е карам право в Стряма.

    Слагаме Купата в кръчмата в Стряма и 3 дена пием и се веселим.
    Ачу плаче до Купата от радост, Чико прегръща Купата.
    Фенове носят дамаджани с люта ракия.
    ЯЯ Меледже танцува на масата от кеф.
    На Косоко пък кметът на Стряма му дава грамота за почетен селянин на Стряма.
    Вияна си събул цървулите и бос с гноясали нокти пее песен за Шампионската Лига.
    Молива разказва как Колежа ще е най-модерният стадион в Европа и го почват другия петък.
    Следващата Купа след 150 години, а Лудогорец ще дъвчат калъфката.

  11. 11
    62

    Ще сцепим трътките на коматевските мисирки.

    Елате повече да ни поздравите като вдигнем купата.

    • 38
      6

      ако ви се спука балона проблясък ще озари всички – не се плашете от нашите КАНАРИ ЮНАЦИ

    • 35
      4

      Резак, кога българско знаме на трибуна Моцю ?

    • 35
      8

      Аз съм циганче и обичам,
      свлачището на Лаута,
      на Локо аз съм фен,
      циганин да се наричам,
      първа радост е за мен.

Коментарите са затворени