ВАЖНО!!!

1. Припомняме Ви, че всички, които за закупили билети за блок 27 от сектор Б ще могат да влизат през входове 5, 6, 7, 8, 9, които водят към блокове от 19 до 24- точно там, където ще бъде разположена агитката ни през този мач.
Призоваваме Ви да закупувате билети само за блокове от 19 до 24 на касите на “Васил Левски”, които ще отворят утре в 10:00 ч.

2. Хореографията ще бъде изпълнена при излизането на футболистите. Призоваваме всички да не чакат до последния момент и да заемат местата си в горепосочените блокове поне 1 час преди началото на мача.

3. Не докосвайте оставените върху седалките неща преди да започне хореографията, за да не се разместят по погрешка. Всичко трябва да бъде взето и вдигнато точно при започването на хореографията, а не преди това.

4. Голямото знаме ще бъде разпъвано от точно определени хора. Не го докосвайте, не го дърпайте, не го бутайте. То трябва да бъде изпънато на три части и да стои максимално статично, за да се разбира перфектно. Хората, които единствени трябва да го придвижват си знаят работата.

5. Дръжте оставените по седалките неща максимално дълго време по време на хореографията. тя трябва да трае поне 5 минути. Никой няма да изпусне нищо от мача, това е причината да се прави при излизането на футболистите.

6. Слушайте внимателно инструкциите, които се задават по уредбата.

7. Оставете дъждобраните вкъщи. Секторът трябва да бъде изпълнен само и единствено от знамена и шалове, за да изглежда красив. Малко дъжд няма да навреди на никого.

8. Бъди в сектор Б, стани 12-я играч!!!

23 КОМЕНТАРИ

  1. Само с тази хореография да не съсипете финала пак като миналия път! А хората няма да дойдат точно заради това,когато за лига Европа беше без пиро стадиона беше пълен. С необмислени действия си съсипахме отбора миналия път заради няколко лумпена! И поне не се бийте по между си срамно е! УСПЕХ КАНАРИ!

  2. 8
    4

    На столипиновци им излиза пяна от устата. Ей, много злоба бе. Любовта на хората прави един отбор голям! Няма вече локомотивци, останаха само една групичка мизерници – антиботевисти. Ето затова ще си останете едно посредствено отборче, с малобройна публика събираща се на една желязна конструкция. Ботев е на финал, ние ще си направим кефа, а за вас оставяме злобата и изядените нокти по време на нашият финал. Поне ги плюйте – не ги преглъщайте.

    • 5
      4

      Убаво го каза ва пичага….затуй ний селяните жа си държим за нашия Ботяфъ…..кът здрав партизански юмрук сми ва…….я виж колко сме многобройни от селата и жа ги издухаме тия гражданята от Локото ва да гоейба.

  3. 10
    20

    Понеже от КБКП забравят от къде са излезли и използват някои високопарни реплики, ето превод за редовите фенове на Ботевъ, които разбират предимно от производство на селскостопанска продукция:
    1. Ако не се загубите в София и успеете да влезете на стадиона, вижте къде е най-голямата гъчканица се наврете там.
    2. Смятаме че един час е достатъчно да научим и най-тъпия селянин как се вдига един картон.
    3. Не крадете кашоните, които видите по седалките. След мача, който иска ще може да вземе колкото иска за да си засенчи праз лука.
    4. Голямото платно, което разпъваме не е найлон за завиване на оранжерия.
    5. Кашоните не са мотики и когато ги вдигате ги дръжте горе колкото можете.
    6. Слушайте внимателно инструкциите, които се задават по уредбата. Фнимателно! Много фнимателно!
    7. Ако завали да не вземете да ми се увивате с найлони и брезенти. Оставете чувалите за боклуци с дупки за ръцете и главата на село. Не носете и бурканите с лютеница, коматите хляб и главите лук.
    8. Ако вземат да ни вкарат гол, започвайте да чупите и хвърляте седалки, да палите стадиона. Да покажем на всички кои са най-големите селяни!!!

    • 3
      7

      НЕ КРАДЕТЕ ШОКОЛАД ПО МАГАЗИНИТЕ ШОПИТЕ ЩЕ НИ БИЯТ;)))

  4. 10
    19

    Трябва да бъде написано на турски не всички фенове на ботяф разбирамме бугарски

    • 4
      1

      Ветераните на Локомотив Пд застанаха днес официално зад кандидатурата на турските бизнесмени Левент Назифоглу и Зеки Байрам да закупят клуба. Бивши играчи на „черно-белите”, сред които Едуард Ераносян, Христо Бонев, Георги Василев, Аян Садъков, Георги Фиданов, Николай Курбанов и други разпространиха декларация, с която подкрепят всеки инвеститор, който има желание да възроди клуба, независимо от неговата националност.
      „Изразяваме нашето несъгласие с малка част от феновете, които проявиха недопустима етническа нетолерантност към инвестиционните намерения на турския бизнесмен Левент Назифоглу. Левент е наш приятел от дълги години. И в тежки за Локомотив времена той и приятелите ни от Галатасарай са били винаги до нас, а ние – верни на локомотивското кредо – любовта винаги да е над омразата, няма да изневерим на това приятелство, само за да се харесаме на малката групичка, която определено не може да се отъждестви с десетките хиляди наши привърженици,” Бухахахаха, и тоя ще ми говори за турци!

    • На нас на нито един стадион не ни скандират турци.Но вас вас не ви пропускат да ви посрещат и изпращат с ……цигани.

  5. 10
    16

    А може ли да се увием с човали за отпадъци като в куматюву сми свикнъли?

  6. 5
    17

    С други думи:
    Понеже ни тресе яка грандомания, направихме хореография за 10 хиляди човека, а я дойдат 3-4 я не, и сега се чудим какво да правим и как да се съберем на едно място всички.

    • Ами няма да е като публиката на Локо кн,насядали по трима на ред за да изглеждат повече от 333 чевака.

  7. 7
    19

    ура утре изкъпим на него на стадиона.дъжда вали на него 4000 къпим се.ади канариииииииииии къпим се

  8. 19
    10

    И не смейте да хвярляте какво то и дае по терена!!Време е да се поусъзнаете малко!!

  9. 16
    7

    Да го духат Лудогорец и БФС. Няма да занесът Купата в Разград !!
    Нямат и един българин в отбора а ще спечелят и вдигнат купата на България. На тези чужденци не им пука за Купата, те повечето и български не знаят, интересуват ги само заплатите и трансферите. Да го ДУХАТ БФС дето ще даде купата на чужденците !!!!!

  10. 18
    7

    Няма смисъл да се вдига самочуствието на Лудогорец и БФС и да се изживяват.
    Истината е че ако Ботев не е на този финал , то зрителите на стадиона и тези пред телевизора ще са едва стотина. Ще е трагична пародия на селски мач от окръжните групи ако Лудогорец и Верея са на финала.
    Кур за БФС.
    Няма смисъл да правим густо на Лудогорец.
    Кур за Лудогорец .
    Този финал е наистина спортно събитие защото Ботев играе.
    Кур за БФС !!! Кур за спортните коментатори !!!!

  11. 14
    25

    Ава ний стрямската бригада жа може ли да прайм хорео с ушанки и жлъти пера от мисир ва да гоейба.

  12. 31
    10

    ний от Лаута кога ше стягаме хореото за финала на Купата ?

  13. 14
    37

    НЕ ГО ДОКОСВАЙТИ ЗНАМИТУ ЧИ ШИ гу УБЪРНИМИ НАОБРАтно КАкто МИНАЛите 1000 ПЪТИ!

    • Аннааааа куга ш прайми и нии хуриография за финала ?

Коментарите са затворени