“Играйте със сърце. Никой няма да ви се разсърди, дори и да не спечелите Купата. Ние ще сме там, ще ви подкрепим и ще ви подкрепяме независимо от резултата. От вас искаме единствено да играете мъжки и със сърце. Ако успеете да ни донесете тази радост и вдигнете Купата на България над главите си, ще влезете в историята и ние като фенове ще помним всеки един от вас докато сме живи. Знайте, че така наречените звезди на Лудогорец с нищо не са повече от вас.” Това заявиха на играчите на Ботев част от по-влиятелните фенове на канарчетата, които посетиха днешната тренировка на жълто-черните футболисти, предаде репортер на PlovdivDerby.com. Старши-треньорът на Ботев Николай Киров увери фенове, че играчите са готови за този мач и са готови да се раздадат до краен предел и да направят всичко възможно да зарадват феновете на тима.

36 КОМЕНТАРИ

  1. Като рече за гюбек,виж тук-https://www.youtube.com/watch?v=RJswT_iLAT0

  2. 4
    1

    На столипиновци им излиза пяна от устата. Ей, много злоба бе. Любовта на хората прави един отбор голям! Няма вече локомотивци, останаха само една групичка мизерници – антиботевисти. Ето затова ще си останете едно посредствено отборче, с малобройна публика събираща се на една желязна конструкция. Ботев е на финал, ние ще си направим кефа, а за вас оставяме злобата и изядените нокти по време на нашият финал. Поне ги плюйте – не ги преглъщайте.

  3. 9
    4

    Ний от Лаута кога се пада да играем финал за Купата ?

  4. 22
    4

    Странно как комплексарите от Столипиново – фенове на кюстендилското недоразумение, пълнят със злоба темите за БОТЕВ ПД! УСПЕХ КАНАРИ! Нека сърцатата игра победи милионите на мазния делиормански гелосан престъпник!

  5. 21
    4

    Ебете си майката циганска и си гледайте насрания тото-отбор. Не се занимавайте с гранда БОТЕВ ПЛОВДИВ. Ако имате излишна енергия след като сте почистили града, идете си в маалата, пийте по една ракия-менте и си пребийте кадъните и чаветата…

    • 4
      2

      И да не забравите да изчукате сестрите си и майките си, цигани!

  6. 13
    23

    Ава ей ний стрямналий сме с по две сърца….жа дадем по едно на нашта любима АФД-ТРАКИЯ щом жа мачкаме ва да гоейба.

    • 1
      7

      ава и ний циганити от Маноли сми от локото и идвами с каруците на мач.

  7. 6
    34

    Ще ни скъсат трътките делиорманци, вярно на един аллах се кланяме, амасиренето е с пари , а в коматево глад мори добитъка.

    Затова нека си ги гледаме по телевизията, та като ни забучат два-три – да сменим канала.

    • те и така са ви скъсани трътките, ама не от делиорманци, ами от турските тираджии на магистралата.

  8. 8
    30

    СЪРСЕТУ МИ СА МУ БОТЯВЪ ЖЪ ДОЙДИМ ЦЕЛИЯ АДЖИСАН С ЖЪЛТИ НАСРАНИ ГАЩЕ ЗА ЛЮБИМИЯ БОТЯФ ДА КРАКА МИ БА…И ЧАВЕТЪТА ОТ ПАЗАРДЖИШКАТА МААЛА И ТЕ БОТЯВИСТИ БА..

    АЙЪ ЖЪЛТУРЦИИИ

  9. 43
    7

    Успех момчета,не винаги силните на деня печелят нека бьдем фенове и отбор едно цяло ,нека има положителна енергия от вас кьм нас ,ние ще ви я вьрнем многократно ,успех вярвайте в победата!!!

  10. 48
    5

    Koлко завистлива черно-бяла сган има ,просто не е истина…
    Гледайте си във вашата паница..радвай те се на вашите успехи…
    Ама така е,когато си прост и необразован..напълно нормално е.
    Успех,канари!Победа…

  11. 32
    12

    Имъм вапрос,барчеда от столипиново ма пита нии коя годиная бяай ми локуту шото жа си я татуира на гъзъ???

    • 10
      37

      създаени сме 2010 в коматево ,татуираи си го асане,брадчеде и саде ботев аййй канардъъъъъъъъъъ на дъждъъъъъъъъъ

    • 24
      3

      http://www.loko-pd.com/images/stories/suit/logo_history.jpg
      Чукнити връз тоо синджир! То пиши 1936 ва! Кой гу служи нъ уфициалнее сай тва ва? Виднагъ дъ съ фълшифицирът тее двети имблеми! Ти ни дей дъ бръзъш с тътуиовкътъ, чи жаа сменьъми пак!

  12. 21
    12

    Комплексари. хубаво,че сте вие да им кажете иначе щяха да играят без сърца. Ама нали трябва някои дето в живот са анонимници да се почувстват значими, та затова ходят на стадиона да си избиват комплексите и да се изживяват на тартори пред малките фенчета и пред футболистите. Асолютни пръдни-много шум и само миризма. В локото са същите карикатури

  13. 16
    32

    Вали дъжд,безплатна баня ,Урааааа, Нашту канар играе 4000 канар вика на сърсето,айде победа на негу дъжд вали дъжд вали 4000 чисти и къпани и нашту канар играе. Ашколсун победа канар и сапунисан

    • 14
      13

      Ъпхаахха браво кавал,в на баба ти ченето ,сперма ,ще хвърля.

      • 7
        7

        Сигурно си дело на пиянско сгъваемо ножче и бащати и до днес съжалява че не те е хвърлил на майкати между зъбите.

  14. 37
    10

    Всички майни на стадиона
    Без детски плач и беберони
    Зума ,Гочо,Чико,Зико и Подкрепа за момчетата.Така както само Пловдив може.Успех Канари

  15. 12
    38

    Всичкото братя на финала да се къпим .Чудо ще вали и ние къпим на него .Саде бултрас,Саде къпане на него.3000 мангала къпане на него.Ади Канарииииииииии

  16. 36
    9

    Циганчета, много ли ви боли, че в цяла България ви викат ЦИГАНИ, мама ви деба, клошари прокажени 😀 😀 😀

  17. 8
    40

    Хубавото е,че ще отидат 3000-4000 жълти мангалчета да викат ботяф ботяф.Времето го дават да вали и ще си ударят една безплатна баня,мангасаряните.

    • 32
      7

      ти и прогнозата си проверил, путьо! Специално за мача я гледа нали, та и да позлобееш нали, че е единственото което ви остана и което винаги ви е било присъщо! дейба и завистливите копеленца без души и амбиции в живота! Черно-бели бездушници, да няма прерязани вени ако спечелим купата, бъдете малко мъже и уважавайте това което постигат другите!! Селски небивалици, скрийте се и да сте тихи, моля

      • 6
        23

        В бИлозем на площада да е покажете, жълти ибрикчии

  18. 87
    8

    Жълтите ,абсолютно сериозно , пожелавам ви успех разгромете делиорманските платени фенчета по трибуните, а на терена вашите хора си знаят работата. Покажете на Киро гела, че купи се печелят със сърце не с пари ! Покажете още веднъж че макар и извън Пловдив , Пловдивските фенове си остават най-верни и най-подстоянни в България ! Успех!!!!!!

  19. 61
    2

    А останалите фенове искаме купата,дори да не играете красиво или мъжки.Купата в Пловдив -вашата основна цел! Не се лъжете всичко друго освен купа ,ще бъде забравено!Сложете имената си в историята на клуба!Мачкай лудогорските мишоци!

  20. 6
    48

    Що не сложихте оная любимата ви снимка на Пламен Димов на трибуната заобиколен от мангали. Типична бултрас обстановка. На няколко статии я слагахте явно много си я харесвате

    • мангалите сме на Лаута бе, бунак! Жалтурите нямат цигани.

    • Е тая снимка ще сложим-https://www.youtube.com/watch?v=RJswT_iLAT0

Коментарите са затворени