Мачът в сряда е просто грандиозен шанс за Ботев да направи нещо значимо. Смятам, че ако има някаква логика във футбола, трябваше да победим „орлите” в предишния финал, който играхме преди години. Тогава Ботев бе с треньор Станимир Стоилов и в прекрасно финансово състояние. Логично бе повече от сега да могат да се противопоставят на Лудогорец, но тогава тимът загуби. За щастие във футбола логика няма и надеждата, че сега ще спечелим я има. Ботев може да използва един основен коз в своя полза – ваканцията в Лудогорец.

Като ги гледам, те вече мислят за почивка, после за евротурнири и имат логичен спад в играта. Ботев може да използва това. Освен всичко, в състава на Николай Киров има и хора, които спокойно могат да решат всеки мач. Говоря за Тодор Неделев, който е отличен футболист. Има и гръбнак от опитни хора, като Балтанов и Генев. На мен лично много ми харесва и Косоко, който също би могъл да реши всеки един мач, ако е в подходящото настроение. Важно ще бъде и публиката да бъде на стадиона. Ясно е, че Ботев ще има повече фенове от Лу-догорец, но надеждата ми е те наистина да бъдат страшно много.
Кой обаче е по-прекият път до Европа нямам идея. Трябва да се мисли мач за мач. Ако Ботев вземе Купата, всичко нататък няма смисъл. Ако не успее, идват мачове с Верея, където шансовете са равни. Смятам, че с този отбор Ботев трябва да играе в Европа. През този сезон те вдигнаха доста нивото, въпреки че има някои проблеми в клуба, във финансирането и т. н. Дали ще стигнем до Европа през мач с Локо (Пд) или не, не ме интересува. Единственото важно е Ботев да играе в Европа.

19 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    3

    Успех момчета,не винаги силните на деня печелят нека бьдем фенове и отбор едно цяло ,нека има положителна енергия от вас кьм нас ,ние ще ви я вьрнем многократно ,успех вярвайте в победата!!!

  2. 5
    14

    Ава Байкалче освен да надрусаме килотите кво жа напрайм ва да тейба…….затуй всички кайнари с дрес -код на мача…..с памперси ва да сейба.

  3. 5
    32

    Коматевски мисир срещу орел – брутално изнасилване на домашната птица !

    • За домашната птица си прав ,защото другата е вносна-бразилска.И това е голямата трагедия на БГ футбола-вносния отбор.

  4. 14
    1

    Може ли ПД да разясни вариантите за класиране в Лига Европа за Локомотив и Ботев? Дали Левси и ЦСКА ще вземат лиценз за Европа? Благодаря.

    • 9
      1

      За Локомотив има само 1 вариант да се класира за Лига Европа и той е ако Ботев не спечели купата и после Локомотив спечели баража срещу 7-мия в крайното класиране.Ако Ботев вземе купата на България, то тогава Левски автоматично отива на бараж срещу 7-мия от крайното класиране (Ботев или Верея).Ботев имат 2 шанса да достигнат до Европа в момента (през финала за купата или чрез бараж след победи над Верея и 4-тия в крайното класиране.При победа на Ботев над Лудогорец, канарчетата автоматично се класират за Европа и няма да играят повече мачове.Локомотив в такъв случай няма да играе в Европа със сигурност, докъто Левски ще играе бараж в един мач на Герена.

  5. 12
    36

    Бакалов, ти за кой ще викаш на финала? Нали си скаут на Лудогорец? Помак, предаде Ботев за жълти стотинки!!!

    • 41
      8

      Не може да говориш така за човека който има основен дял за да имаме Ботев..И не си поставяй ник 1912, не го заслужаваш.

    • 22
      1

      А ти си мангал под прикритие за това лапай жълти патки както обикновено и си трай!!!Да ти е*а фамилията лилава!!!!!!!

  6. 41
    4

    А кои сте всъщност вие? Локо ,Велбъжд ,Юве -Цигани от Пловдив!

    • 3
      15

      Мълчи бе микренско джудже !

      Гриша наркомана ви е отпуснал кеш за дрога и много сте се надъхали, д’ейба и селската паплач.

    • 16
      2

      ний сми циганите от маалите около пловдив – цялуту Локу

  7. 6
    56

    Каква Европа бе помак грозен,първо резаците ще ви клатят,след това ако имате късмет да дойдете на Лаута ще има групово изнасилване на селската трупа!

    • 50
      2

      Какво групове изнасилване, бе манго. Събралсите се групичка лошо-гледащи 15-годишни пикльовци и си мислите, че някой ви обръща внимание. Гомньо!

    • 43
      2

      Манго нямаш място в темте за великия БОТЕВ ПД!

      • 17
        2

        ей жалтур скапан да ни ми казвъш каде имъм месту и дъ ни ми викъш мангал штоту ас сам чис сигънин ут стулипинуву и сарсету ми е лукомутиф вай вай кък ма пъди уттука дейбъ жалтура дейбъ саде лукомутиф и вотка ду гроп

    • 16
      1

      а така брачет къжи им гу дейбъ жалтурити дейбъ ний сме лукомутиф и ич ни ги убичъми

Коментарите са затворени